kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Място за паркиране.
Collapse
X
-
zfa159 написа:Аз когато си возя инвалидите (имам си цели 3-ма в с-вото) си позволявам да спирам пред гаражи ама за малко време и повечето пъти стоя в колата.Преди време един Опел Тигра пред Лещите София беше спрял на мястото за инвалиди и разбира се нямаше съответната карта (една синя,каквато аз имам) и аз не можах да спра на това място да изчакам майка ми която се прибираше от операция в чужбина и спрях пред самия вход.Тогава дойде един униформен служител и ми каза да си преместя колата защото си имало място за инвалидите и аз му посочих Опел-а като на всеки е ясно че 1.8 16V не е от най-инвалидните и по-важното нямаше карта.огава влезнахме в спор с униформения и едва ли не започнахме да се караме и той ми заяви че не можел да махне колата оттам защото не бил видял кога и кой я е спрял и нямал право.Разбира се аз защото съм устат му казах че не рабзирам как пък мен ме е видял и че и мен не може да махне.Стигна се дотам да викне паяк и да вдигнат моята кола а мен искаха да ме арестуват защото не съм се бил подчинявал представете си.Разбира се сега се съдя с осхраната на летището и в частност главния там (те го смениха вече с друг някакъв) и този моя човек.Ама странното е защо не вдигнаха другата кола,която е в нарушение ами моята....те тва е България какво да ви кажа...
Коментар
-
Re: Място за паркиране.
The_Wicker_Man написа:Спомням си преди .. 5-6 години .. на паркинга какви мачлета сме правили. Паркинга празен .. а сега ? ...просто не мога да си го обясня. Българина ли се замогна, какво стана .. не знам... ...Супер се дразня като гледам некви бараки да заемат ценно място за паркиране. Така и така не ги карат .. ако ги върнат за желязо или ги продадът на части .. могат да изкарат и някой друг лев ...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Добре аз съм сългасен да няма коли пред входа ама защо на инвалидното ми място ще седи някакъв идиот който въобще не трябва да е там.И по чужбина го няма това нещо защото съм ходил и то в Италия където е доста голяма цигания и дори там не правят така както тук....просто няма никакъв ред.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Re: Място за паркиране.
Crash73 написа:The_Wicker_Man написа:Спомням си преди .. 5-6 години .. на паркинга какви мачлета сме правили. Паркинга празен .. а сега ? ...просто не мога да си го обясня. Българина ли се замогна, какво стана .. не знам... ...Супер се дразня като гледам некви бараки да заемат ценно място за паркиране. Така и така не ги карат .. ако ги върнат за желязо или ги продадът на части .. могат да изкарат и някой друг лев ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар