Честито на всички именници носещи това красиво име! Бие камбаната.Празник е, Никулден.Отворени са широко вратите на храма.Пред иконата, Чудотворната на Свети Николавсички смирено молитва отправят.Наш си закрилник и верен застъпникпред Бог и Божието милосърдие,чуваш молитвите святи на майките,виждаш на всички мъките и неволите.Пази ни от болест, в беда ни закриляй,като онези моряци от тебе спасени,нахрани душите ни с твоята благост,подай ръка на гладните и унизените.А ние с чиста обич пак те Благославяме,в храма и в дома си почит ти отдаваме,Бие камбаната! Тебе, Светецо, прославя,свят ден е Никулден за християнската вяра.Честито Бургаааааааааааааааааааааааааааааааас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НИКУЛДЕН
Collapse
X
-
Честито и от мен! Решихме, че в офиса празнуваме "Ден на търговеца". Направихме си барбекю на двора. Добре, че офиса ми е сред полето... Сложихме на скарата, малко хек, кюфтета, кърначета и крехки пържолки. По две-три колелца лук, чушка, печени филийки и разбира се по 2 чашки червено вино. А, честито на всички имащи и нямащи повод, да празнуват!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
НИКУЛДЕН
Честит Имен Ден на всички съфоромци носещи това име и сходните на него .Аз в залисията се разминах с един Николай и забравих да го поздравя . Сега го издирвам ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар