Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за колите ФИАТ
Collapse
X
-
Това не е ли 10-тата подред тема за това...Ако очакваш само да и сипваш бензин - няма как да стане...Ако колата е поддържана няма да имаш особени проблеми.Това са коли втора ръка на по 10 години - предишните собственици определят до голяма степен това, което ще се случва при теб.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
u_bo
Re: Мнения за колите ФИАТ
reebok1 написа:Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.
Коментар
-
reebok1 написа:Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
u_bo написа:reebok1 написа:Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
u_bo написа:reebok1 написа:Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.усеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
голфа е колата на новото поколение виж сега аз винаги съм казвал че италиански автомобил никога няма да си взема,но така се стекоха обстоятелствата че си взех бравото и сега казвам че следващата ми кола на 100% ще е фиат.аз съм доволен от марката и съм влюбен в тея 5 наклонени черти все пак има едно НО зависи на какъв екземпляр ще попаднеш както каза колегата по-горе предишния собственик играе главната роля от това дали ще си доволен от колата,ама това важи за всички марки не само за Фиат.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
reebok1 написа:Хора добри ли са колите Фиат , щото искам да си зема Пунто и някои хора ми казаха че Фиат не са хубави коли и т.н.Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
той човека има право да се чуди заради всички мнения на хората.аз мога да кажа "който не е карал ФИАТ" той казва че са боклуци.това е както всяка кола иска си нейното.Слабо било окачването ми какво да е по нашите пътища.пак казвам доволен съм от колата,вземай и не се чудиAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Няма значение каква кола ще си купиш. Най-важното е да ти харесва и с кеф да трошиш пари по нея. Няма автомобил, който да не се чупи, но има автомобили, при които е по-скъпа поддръжката и такива, при които е по-евтина.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар