Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си нов автомобил комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся си нов автомобил комби

В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от него

Скачай на Marea Weekend 1.9 - 2.4 JTD. Съответно 105 - 130 hp. Доста е голяма! Аз лично съм спал при свалена задна седалка а съм 1.90! Т.е. от ръба на свалената задна седалка до края мога да се опъна! :D JTD е комън рейл мотор и е доста икономичен и издръжлив! Цените са повече от добри за това което получаваш! И най-важното няма ръжда!! Аз лично ръждясала марея не съм виждал! Браво да, но Марея не!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Stilo MultiWagon JTD
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

xctr написа:
        Скачай на Marea Weekend 1.9 - 2.4 JTD. Съответно 105 - 130 hp. Доста е голяма! Аз лично съм спал при свалена задна седалка а съм 1.90! Т.е. от ръба на свалената задна седалка до края мога да се опъна! :D JTD е комън рейл мотор и е доста икономичен и издръжлив! Цените са повече от добри за това което получаваш! И най-важното няма ръжда!! Аз лично ръждясала марея не съм виждал! Браво да, но Марея не!
        http://www.cars.bg/u209984 това съм си го харесал, мисля че изглежда добре

Коментар

hekli написа:
          xctr написа:
          Това,което си харесал е TD.Не е JTD.А JTD е доста по-добре.Повече вървеж и по-малък разход,а подлежи и на ремап.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

То зависи с какви средства разполагаш като първоначална инвестиция, а и като възможност за поддръжка/гориво след това.Мареата малко ще ти малее след Пасата като вътрешно пространство, все пак тя си е като Фиат Брава, само че с удължена задница. Иначе багажника май е по - голям от на Пасата.JTD върви по - добре от ТД, обаче за 5 коня отгоре ще трябва всяка година да си плащаш по около 100лв повече за данък Освен това TD гори всякаква нафта, докато JTD е по - капризничък към горивото.Мн зависи и за какво ще ползваш колата и какво цениш ТИ в един автомобил...ТИ, а не Аз или някой др от форума...Ако искаш красиво комби - Мареа...Ако искаш необезшумен дрънголник, но със здраво окачване - Вектра или Ауди 80, например...Ако искаш комфортно, но чупливо комби - нещо френскоАко искаш икономично комби, с железен двигател и окачване от кашкавал - Мондео ТДАко искаш всички добри качества в един автомобил истината е само една - W124 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Re: Търся си нов автомобил комби

hekli написа:
              В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от него
              Препоръчвам ти Fiat Palio - няма да съжеляваш ако си я купиш .
              Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
              Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

hekli написа:
                Този автомобил ако не се лъжа е на колега от форума,ако си я купиш няма да сбъркаш.http://www.cars.bg/u172278
                Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

msotiroff написа:
                  То зависи с какви средства разполагаш като първоначална инвестиция, а и като възможност за поддръжка/гориво след това.Мареата малко ще ти малее след Пасата като вътрешно пространство, все пак тя си е като Фиат Брава, само че с удължена задница. Иначе багажника май е по - голям от на Пасата.JTD върви по - добре от ТД, обаче за 5 коня отгоре ще трябва всяка година да си плащаш по около 100лв повече за данък Освен това TD гори всякаква нафта, докато JTD е по - капризничък към горивото.Мн зависи и за какво ще ползваш колата и какво цениш ТИ в един автомобил...ТИ, а не Аз или някой др от форума...Ако искаш красиво комби - Мареа...Ако искаш необезшумен дрънголник, но със здраво окачване - Вектра или Ауди 80, например...Ако искаш комфортно, но чупливо комби - нещо френскоАко искаш икономично комби, с железен двигател и окачване от кашкавал - Мондео ТДАко искаш всички добри качества в един автомобил истината е само една - W124 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  В интерес на истината, имам 2 ма съседа с W124 , никога несъм ги виждал да имат проблеми с автомобилите, никакви кърпежи и ремонти по купето.Все още търся решение и проверявам. Благодаря за отзивите на всички!! за сега съм насочен към Мареа, Вектра (можеби), Пасат 3, или някакъв Мерцедес например W124

Коментар

msotiroff написа:
                    Трябва ми семейна кола, най важното ми изискване е да се чувствам добре в нея, когато возя семейството си да знам че мога да разчитам на автомобила. То вече зависи от това колко е пазен от предишния си собственик но... когато преди 4 години купих пасата (бях взел тъкмо шоф. книжка) толкова и разбирах и от коли не обърнах внимание на неработещото парно, на трудноподвижните прозорци на свлечената врата и още много кусури които в последствие разбрах за тях... (питай патило, а не старило!) всичко това се пооправи нооо теча от тавана беше върхът! тая сутрин отварям и първата ми мисъл която ми дойде беше......., че съм за риба......

Коментар

Toni69 написа:
                      hekli написа:
                      Този автомобил ако не се лъжа е на колега от форума,ако си я купиш няма да сбъркаш.http://www.cars.bg/u172278
                      Така е наистина.Колата е на човек от форума.Борката се казва.Вземай на 100%.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

пасат 3 е мн добър избор , но незнам читав модел за какви пари ще намериш.пък ако се оглеждаш за мареа може да потърсиш из раздела "продава се" във форума.
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

hekli написа:
                          Eто ти красиво комби-http://www.cars.bg/u194717
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                            Eто ти красиво комби-http://www.cars.bg/u194717
                            Не е ли съмнително евтина тази Алфа.

Коментар

толкоз са си!
                              В сервиза съм!

Коментар

Working...
                              X