Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си нов автомобил комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nelegalniq написа:
    Plastex написа:
    Eто ти красиво комби-http://www.cars.bg/u194717
    Не е ли съмнително евтина тази Алфа.
    Не съм регистрирал скоро, но мисля, че ще качи поне още 400-500 лв, докато я подкара човек. Има ли я още екотаксата за нововнос?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Re: Търся си нов автомобил комби

popara801 написа:
      Toni69 написа:
      hekli написа:
      В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от него
      Този автомобил ако не се лъжа е на колега от форума,ако си я купиш няма да сбъркаш.http://www.cars.bg/u172278
      Така е наистина.Колата е на човек от форума.Борката се казва.Вземай на 100%.
      Така е-на колегата - DragonHeart Повече инфо тук,колата е поддържана добре,има и работещ климатик.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...543&highlight=
      Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
      Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Eто ти красиво комби-http://www.cars.bg/u194717С тоя бензинов мотор какво ще му се случи на човека с протмонето-вакуум.Те затова са евтини.За тези пари Мариика ЖТД комби е идеалния вариант,може и ТД100,ако се кара предимно извън града,защото разхода не е толкова голям.

Коментар

Колега, препоръчвам ти и аз, Fiat Palio weekend, млад шофьор съм по-принцип, и колата я имам от няколко месеца, но до сега съм адски доволен, вярно, че двигателчето е 1.2 и не е бегачка, ама и аз не обичам да се силя много много, вози прилично и лично на мен ми гори малко, консумативите и частите са много евтини (след като я взех я закарах в бокса на братовчед ми, единствено сменихме маслото и датчика за маслото и филтри, и жилото за газта ремъка бил сменян скоро), е вярно, че моята е правена за немския пазар, защото е окомплектована по-малко по различен начин от други фиатове... но все пак е мн хубав автомобил..
          вземете си сложете нови зимни гуми, че почнахте много да се хлъзгате май?? :P
          Fiat Palio Weekend 1.2 98г.

Коментар

Привет и от мен. Интересува ли те Опел Вектра - 2008, 2,2 CDTI, с всички екстри - навигация, подтопляне на седалките, автопилот, кожен салон... изобщо каквото се сетиш - го има. Цената ще е около 7000 Евро, с една година гаранция. Казвам около - щото мога и да се спазаря - дадоха ми я временно докато ми доставят моята и е в много добро състояние. Иначе можеш да си харесаш нещо от тук: http://www.kbcautolease.be/remarketing/main.cfm , а аз мога да се пазаря за цени като за служител. Ако ти е интересна Вектрата може да ти пусна снимки.
            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
            ----------------------------
            Ignorance is a bliss

Коментар

Рено Лагуна 2 Initiale, 2.2 DCI 150. Обаче е на цената на 2 добри Мареи. Моделът е стандартно с кожен салон, алуминиеви джанти, електрически предно и задно стъкло, двузонов автоматичен климатик, фабричен ксенон на рефлекторен фар, 6-степенна ск. кутия, има и с автоматични скорости, АБС, ЕСП, ДПС, СРС и други... Ето една в Плевен

Коментар

И е с проблемна турбина. Най-малкото трябва да си купи още една с покупката си
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Така като гледам темата е стара, предполагам че човека вече се е ориентирал. А между другото Лагуните 2 са доста несполучливи, дизеловите двигатели са много проблемни, счупени турбини и блокирали двигатели често излизат като обяви по сайтовете, като цяло са хубави коли с много екстри, но....
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Проблемите с турбините са предимно при 1.9dci.

Коментар

абе и аз така знам, ама ... не смея да се обадя :D А и вече турбините не са кой знае колко пари ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И най-вече проблемни са 1.9 120/125 к.с, интерестното обаче е че модела на проблемната турбина е същият като монтираните при 1.9ЖТД 115 на Стило.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Еми значи Рено са ги чипнали яката
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Еми значи Рено са ги чипнали яката
                            Май имат проблем с температурата на маслото на входа на турбото и резултатът е налице.

Коментар

Working...
                            X