В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си нов автомобил комби
Collapse
X
-
Скачай на Marea Weekend 1.9 - 2.4 JTD. Съответно 105 - 130 hp. Доста е голяма! Аз лично съм спал при свалена задна седалка а съм 1.90! Т.е. от ръба на свалената задна седалка до края мога да се опъна! :D JTD е комън рейл мотор и е доста икономичен и издръжлив! Цените са повече от добри за това което получаваш! И най-важното няма ръжда!! Аз лично ръждясала марея не съм виждал! Браво да, но Марея не!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Скачай на Marea Weekend 1.9 - 2.4 JTD. Съответно 105 - 130 hp. Доста е голяма! Аз лично съм спал при свалена задна седалка а съм 1.90! Т.е. от ръба на свалената задна седалка до края мога да се опъна! :D JTD е комън рейл мотор и е доста икономичен и издръжлив! Цените са повече от добри за това което получаваш! И най-важното няма ръжда!! Аз лично ръждясала марея не съм виждал! Браво да, но Марея не!
Коментар
-
hekli написа:xctr написа:Скачай на Marea Weekend 1.9 - 2.4 JTD. Съответно 105 - 130 hp. Доста е голяма! Аз лично съм спал при свалена задна седалка а съм 1.90! Т.е. от ръба на свалената задна седалка до края мога да се опъна! :D JTD е комън рейл мотор и е доста икономичен и издръжлив! Цените са повече от добри за това което получаваш! И най-важното няма ръжда!! Аз лично ръждясала марея не съм виждал! Браво да, но Марея не!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
То зависи с какви средства разполагаш като първоначална инвестиция, а и като възможност за поддръжка/гориво след това.Мареата малко ще ти малее след Пасата като вътрешно пространство, все пак тя си е като Фиат Брава, само че с удължена задница. Иначе багажника май е по - голям от на Пасата.JTD върви по - добре от ТД, обаче за 5 коня отгоре ще трябва всяка година да си плащаш по около 100лв повече за данък Освен това TD гори всякаква нафта, докато JTD е по - капризничък към горивото.Мн зависи и за какво ще ползваш колата и какво цениш ТИ в един автомобил...ТИ, а не Аз или някой др от форума...Ако искаш красиво комби - Мареа...Ако искаш необезшумен дрънголник, но със здраво окачване - Вектра или Ауди 80, например...Ако искаш комфортно, но чупливо комби - нещо френскоАко искаш икономично комби, с железен двигател и окачване от кашкавал - Мондео ТДАко искаш всички добри качества в един автомобил истината е само една - W124 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Re: Търся си нов автомобил комби
hekli написа:В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от негоНе е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
hekli написа:В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от негоНе е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
msotiroff написа:То зависи с какви средства разполагаш като първоначална инвестиция, а и като възможност за поддръжка/гориво след това.Мареата малко ще ти малее след Пасата като вътрешно пространство, все пак тя си е като Фиат Брава, само че с удължена задница. Иначе багажника май е по - голям от на Пасата.JTD върви по - добре от ТД, обаче за 5 коня отгоре ще трябва всяка година да си плащаш по около 100лв повече за данък Освен това TD гори всякаква нафта, докато JTD е по - капризничък към горивото.Мн зависи и за какво ще ползваш колата и какво цениш ТИ в един автомобил...ТИ, а не Аз или някой др от форума...Ако искаш красиво комби - Мареа...Ако искаш необезшумен дрънголник, но със здраво окачване - Вектра или Ауди 80, например...Ако искаш комфортно, но чупливо комби - нещо френскоАко искаш икономично комби, с железен двигател и окачване от кашкавал - Мондео ТДАко искаш всички добри качества в един автомобил истината е само една - W124 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
msotiroff написа:То зависи с какви средства разполагаш като първоначална инвестиция, а и като възможност за поддръжка/гориво след това.Мареата малко ще ти малее след Пасата като вътрешно пространство, все пак тя си е като Фиат Брава, само че с удължена задница. Иначе багажника май е по - голям от на Пасата.JTD върви по - добре от ТД, обаче за 5 коня отгоре ще трябва всяка година да си плащаш по около 100лв повече за данък Освен това TD гори всякаква нафта, докато JTD е по - капризничък към горивото.Мн зависи и за какво ще ползваш колата и какво цениш ТИ в един автомобил...ТИ, а не Аз или някой др от форума...Ако искаш красиво комби - Мареа...Ако искаш необезшумен дрънголник, но със здраво окачване - Вектра или Ауди 80, например...Ако искаш комфортно, но чупливо комби - нещо френскоАко искаш икономично комби, с железен двигател и окачване от кашкавал - Мондео ТДАко искаш всички добри качества в един автомобил истината е само една - W124 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Toni69 написа:hekli написа:В момента карам пасат 2 1.6 TDI 1991 но е голем дарак, търся голям автомобил (комби).Пасат 2 са по принцип здрави автомобили, но зависи на какво случиш, аз случих на течащ таван, пробив в багажника, много ръжда и локви в краката. постоянно нещо не е наред с него, ту динамото незарежда и яде акомулаторите през зимата (вече смених 3), ту стартера неработи, ту му падат джамовете и му отказват механизмите за прозорците, мнооооого проблеми със тази кола... парно, чистачки, шибидах, ходовата част (всичко е в ръжда и се люпи на дебели люспи)........ просто вече се отказвам от негоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар