syfer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл да се купува Bravo HGT или не ? :D
Collapse
X
-
Kuku написа:syfer написа:sUkI написа:Kuku написа:Преди сегашното ’Гранде Пунто’ карах ’Пунто’ 1,2 60к.с. 2005г. - разхода е точно колкото каза Painfall. Извънградско съм достигал до 3,8л./100км. с 82км/ч средна скорост по магистралата към Варна.... 4,2л./100км. ми беше най-ниския разход по маршрута София-Кулата..... градско ми харчеше точно 7л./100км. в София, без значение зима, лято, с климатик, без климатик.... Не ви знам вие как си карате колите, обаче знам, че за да ви харчи ’HGT’-то 10л./100км. използвате по-малко от 100к.с. в неговия двигател, а това отговаря и на въпроса "Има ли смисъл да се купува Bravo HGT или не ?" Освен това, данъка го плащаш веднъж, но е три-четири пъти по-висок, което отново води до логичния отговор, че няма смисъл от покупката на подобна кола
Got nos?
Коментар
-
Колега syfer,за какво да се обоснова?За твърдението,че коли с по-малка кубатура и мощност вървят повече от ХГТ?Веднага: Саксо ВТС,Пунто ХГТ,Пунто Турбо,Хонда Сивик(някои версии).Всички са под 2000см и 147/155кс.Да продължавам ли? А tomazo е един от първите потребители от форума притежаващ ХГТ.Хубаво е да се вслушате в думите му.Както и в думите на kuku. Никой от нас,противниците на недобрата идея да се купува смляно от каране ХГТ няма за цел да набута колегата-мераклия.Искаме да го предпазим.Но парите са си негови,има си глава на раменете,сам да си решава. Пожелавам ви приятен уикенд.Отивам да си варя ракията,че идват празници.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Далеч съм от тази мисъл да го набутваме колегата Просто ми беше идеята , че цитираните коли са на по висока цена.Освен Пунто, но пък при пунтото е момента с малко по тясното купе.Както и да е.Колегата да каже какво е решил и какво ще бъде ще взема ли бравока или не инъче колега Red Storm свари ли ракията и колко градуса излезепредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
А ма вие още ли я бистрите тази тема ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар