Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде ми е суджука?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    nikolovvd написа:
    Един колега, който е работил в фирма произвеждаща кремвирши разказваше как хвърляли пилетата с кашоните в бункера. Така хартията, найлоните, кокалите, и месото (разбира се) се мелят и .... после ви е ясно.
    Тва с кренвиршите е много брутално ...принципно мн ги ям, ама кат слушам кво става и кат намера и аз някоя и друга чудесия в купената храна почвам да ставам яко гнуслива
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

    Коментар


      #17
      Това което виждаш е едно, а това което не виждаш наистина е страшно.Някъде 1996 година слагам един пилешки кримвирш в микровълновата да се стопли, а той тръгна да изтича от найлона! От тогава пилешки кремвирши само на уличните кучета, но и те не ги ядат.Преди няколко дни някъде четох за тези Е добавки в храните. За Е331 пишеше, че веществото в нея е основна съставка на лекарствата против повръщане. Сещаш ли се защо организма не го отхвърла този боклук? Защото му подтискат естествените реакции.Мозъкът можеш да го излъжеш с външен вид или подправки, но реакцията на стомаха не можеш. Ако няма Е331 пилора на изхода ще се свие и ще спре навлизането на храната към червата. С помощта на диафрагмата организма ще го изхвърли.
      Няма начин да няма начин!

      Коментар


        #18
        rebel написа:
        P.S. колега, тези керамични ножове хубаво ли режат?
        Ами ако веднъж използваш такъв нож, представата ти за думата "режа" малко ще ти се измени като смисъл
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

        Коментар


          #19
          Re: Къде ми е суджука?

          BO написа:
          То ги гледах такива теми само по "телевизора".Малко пластмаса за мезе. Ама като гледам и цвета й предполагам, че е сложена за оцветяване на суджука при естественото й гниене.Чудя се дали да пробвам да се занимавам с разните му институции, или...Все пак ако имате желание избягвайте продуктите на въпросната фирма.Имаме си проверен (за сега без издънки) производител, ама жената като се хванала за етиката, че й харесал, ха сега да яде Нищо де пръв и последен път от въпросния производител, това я ясно.Само се чудя дали след 500 суджука си сменят машините, защото изчезват безследно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          Колега , върни им чарка . Сега машината им стои ...не работи . Пък имат задача да изпълняват - ДА НИ ИЗБИЯТ...
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

          Коментар


            #20
            BO написа:
            rebel написа:
            P.S. колега, тези керамични ножове хубаво ли режат?
            Ами ако веднъж използваш такъв нож, представата ти за думата "режа" малко ще ти се измени като смисъл
            А не се ли чупят лесно? И всичко ли можеш да режеш с тях? От хляб до кокали като в суджука?По темата - аз ако бях на твое място и имах повече време, щях да отида на лекар, да му кажа, че съм имал болки в корема цяла нощ в следствие на консумацията на това нещо, за да ти извади едно медицинско и да таковаш мамата на производителя, дистрибутора и продавача от който съм го купил!Това малко фантастично звучи за България, но нали знаете "It’s so crazy it just might work"
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

            Коментар


              #21
              Ако беше в някоя читава държава, сега щеше да изкараш доста пари, колега. В щатите някаква жена беше намерила пилешка глава в нъгетите на Макдоналдс и беше взела бая добра сума. Но просто сме в България, и не вярвам скоро тези вид дела да проработят. Все пак ако имаш свободно време може да се пробваш.

              Коментар


                #22
                Нямам думи ........кой и с каква цел го прави ,но това е безумие .....в храната си да намериш нещо от сорта простоооооооооооооооооооооо ...оф мале мале ......Какво става с тази ДЪРЖАВА? Нито работата,като работа,нито заплатата,като заплата,та яденето ли ........... и него .....

                Коментар


                  #23
                  То и бонус са ти сложили, колега... ти се оплакваш :D Що не вземеш да пратиш снимки на някоя телевизия... да видат хората, кое да избягват.
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

                  Коментар

                  Working...
                  X