То ги гледах такива теми само по "телевизора".Малко пластмаса за мезе. Ама като гледам и цвета й предполагам, че е сложена за оцветяване на суджука при естественото й гниене.Чудя се дали да пробвам да се занимавам с разните му институции, или...Все пак ако имате желание избягвайте продуктите на въпросната фирма.Имаме си проверен (за сега без издънки) производител, ама жената като се хванала за етиката, че й харесал, ха сега да яде Нищо де пръв и последен път от въпросния производител, това я ясно.Само се чудя дали след 500 суджука си сменят машините, защото изчезват безследно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде ми е суджука?
Collapse
X
-
Не са само те, така.Затова, втора година вече, намирам си ортаци, купуваме си едно младо конче, магаренце или теленце, колят ни го, обезкостяват ни го, добавяме още толкова хубаво свинско, даваме го в някой цех и пред нас ни го смилат, добавят подправки и пълнят.Остава съхненето.Тази година [конче+свиня] ни излезе под 7 лева за килограм суджук [все още суров го мерихме].Както и да го смятаме, това е чисто месо, суджука е правен пред очите ми..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Malone написа:Не са само те, така.Затова, втора година вече, намирам си ортаци, купуваме си едно младо конче, магаренце или теленце, колят ни го, обезкостяват ни го, добавяме още толкова хубаво свинско, даваме го в някой цех и пред нас ни го смилат, добавят подправки и пълнят.Остава съхненето.Тази година [конче+свиня] ни излезе под 7 лева за килограм суджук [все още суров го мерихме].Както и да го смятаме, това е чисто месо, суджука е правен пред очите ми.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Malone написа:Не са само те, така.Затова, втора година вече, намирам си ортаци, купуваме си едно младо конче, магаренце или теленце, колят ни го, обезкостяват ни го, добавяме още толкова хубаво свинско, даваме го в някой цех и пред нас ни го смилат, добавят подправки и пълнят.Остава съхненето.Тази година [конче+свиня] ни излезе под 7 лева за килограм суджук [все още суров го мерихме].Както и да го смятаме, това е чисто месо, суджука е правен пред очите ми.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Malone написа:Не са само те, така.Затова, втора година вече, намирам си ортаци, купуваме си едно младо конче, магаренце или теленце, колят ни го, обезкостяват ни го, добавяме още толкова хубаво свинско, даваме го в някой цех и пред нас ни го смилат, добавят подправки и пълнят.Остава съхненето.Тази година [конче+свиня] ни излезе под 7 лева за килограм суджук [все още суров го мерихме].Както и да го смятаме, това е чисто месо, суджука е правен пред очите ми.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
И аз това щях да питам - какъв е този нож kyocera Едит: Сега разглеждам сайта на kyocera и съм изненадан от портфолиото им (и от цените). Не съм предполагал, че имат такъв пъстър спектър от продукти...
Коментар
-
Трябва скандал да се направи. Бахти безобразието, да не сме прасета.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар