Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почина актьорът Андрей Баташов!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нека почива в мир!
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

jenshen73 написа:
      ... Ако някое дете се разболее от хепатит и се получат усожнения с последващо увреждане на черния дроб - ще го наритат на секундата... България!
      Аз не разбрах искаше да кажеш нещо ... или ,кво ?!п.п.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Стелияне, ти сигурен ли си,че цирозата му е била вследствие на злоупотреба с алкохол?????Дали са ти да му прочетеш епикризата ли????Баща ми пиеше като разпран, но цирозата, от която си отиде, не беше в резултат на злоупотребата с алкохол!!!!!!Нали ти е известно, че хората се разболяват от цироза и без да са помирисвали спиртни напитки????
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Стелияне, ти сигурен ли си,че цирозата му е била вследствие на злоупотреба с алкохол?????Дали са ти да му прочетеш епикризата ли????Баща ми пиеше като разпран, но цирозата, от която си отиде, не беше в резултат на злоупотребата с алкохол!!!!!!Нали ти е известно, че хората се разболяват от цироза и без да са помирисвали спиртни напитки????
          И сега какво? Спор ще водим, щото алкохола прощава?За 37 години не съм чул някой да се е "разболял" от цироза...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Irka_fihi написа:
            Не е точно така. Цироза се получава от претоварване на черния дроб. Алкохол лекарства, тлъсти храни, преяждане или от различните хепатити. При алкохола, цирозата е почти незабелижима или твърде късно се разбира /липса на оплаквания, защото алкохола притъпява усещанията/. При останалите, има предупреждения от организма с подтискане в областа до болка, предизвикано от уголемяване рамера на органа. Самия той не боли, защото няма нервни връзки. Преди това се получава и затлъстяване на черния дроб / Чернодробна стеатоза/ и след време, ако не се вземат мерки -цироза. Най-често обаче, цирозата си е следствие на алкохолна зависимост или вирусен хепатит. От другите причинители, човек доста ще изстрада преди да се стигне до цироза. Тоест тя е последен стадий, но не и при злоупотреба с алкохола. Доказано е, че при прием на твърд алкохол над 50гр. дневно за мъжете и над 30гр. за жените, след години, в над 90% се развива цироза.Един мой приятел почина и това малко преди да успеем да го накараме да ограничи алкохола, та затова изчетох всичко. Иначе черния дроб има смайващи способности. Въстановява се напълно, дори и да е загубил до 75% от масата си. Така че това е поправимо, ако навреме се спре алкохола и временно се пази строга диета.. Ако пък се приема преди и по време на препиване доза от 4-5 хапчета Carsil - екстрат от магарешки трън, дробчето ще е здраво!Иначе поклон пред паметта на Баташов!
            Fiat Marea TD100

Коментар

@irka_fihi: Виждаш ли, колегата ти го рекна, дори ти проведе обучение мой стил. Трябва и благодаря да му кажеш. Преди 31 години съм боледувал от хепатит, от тогава не ми прави впечатление, че храната не е солена. От 1994 не пия вода, но твърд алкохол никога не съм предпочитал. Пия бира целогодишно и вино през зимата. Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

R.I.P.
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

jenshen73 написа:
                  Irka_fihi написа:
                  Аз разбрах,че е имал тежка цироза и полиорганна недостатъчност...освен треската.
                  Чернодробна цироза в следствие от систематична злоупотреба с алкохол, комбинирана с ухапване от кърлеж и всичкото това - ескалира в чернодробна недостатъчност, като се надяваха присаждайки му черен дроб - да оцелее. Проявилата се ку-треска (от ухапването) предотврати опитите за трансплантация, а впоследващото натравяне на кръвта го уби. Стойност на лечението и поддържането жив на един алкохолик - около 50к/ден. Лошо няма - актьор. Ако някое дете се разболее от хепатит и се получат усожнения с последващо увреждане на черния дроб - ще го наритат на секундата... България!
                  Вече разбрахме че си и лекар иимаш достъп до архивите на болницата, дори може би вече си изследвал самия кърлеж, ако изобщо има такъв и ако има такъв, ако той е причина за заразата... въпреки това нямаше нужда да се изказваш по такъв начин тук, можеше да отидеш с един плакат и да поискаш да го извадят на поляната, а не да седи в болницата, защото харчи много пари на данъкоплатеца. С това би изпълнил дълга си на гражданин да следиш болни, които са злоупотребявали с алкохола (ако това е така, може би познаваш и самия Баташов, но по-вероятно е да си черпил инфо от интернета), да не влизат в болница, а да си мрът у дома. Все пак можеше да проявиш малко уважение и д си пуснеш тема: Да лекуваме ли цирозата на алкохолиците или не и там да се развихриш с медицинските си знания. Това разбира се не oмаловажава факта, че си отиде един талантлив актьор, койо би ни радвал още много години с таланта си.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Моля Ви,Нека не спорим за пореден път, а да почетем паметта на един талантлив човек.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Като бях ученик, неговия моноспектакъл "Секс, наркотици и рокендрол" се разпространяваше почти апокрифно на аудио касетки! Става въпрос за малките градчета в България!Бунт на младостта! Ех, младост...!Почивай в мир, Андрей!
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

jenshen73 написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Аз разбрах,че е имал тежка цироза и полиорганна недостатъчност...освен треската.
                        Чернодробна цироза в следствие от систематична злоупотреба с алкохол, комбинирана с ухапване от кърлеж и всичкото това - ескалира в чернодробна недостатъчност, като се надяваха присаждайки му черен дроб - да оцелее. Проявилата се ку-треска (от ухапването) предотврати опитите за трансплантация, а впоследващото натравяне на кръвта го уби. Стойност на лечението и поддържането жив на един алкохолик - около 50к/ден. Лошо няма - актьор. Ако някое дете се разболее от хепатит и се получат усожнения с последващо увреждане на черния дроб - ще го наритат на секундата... България!
                        Олигофрен!
                        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

И преди да съм получил заслужен бан:Бог да прости големия актьор!
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

jenshen73 написа:
                            @irka_fihi: Виждаш ли, колегата ти го рекна, дори ти проведе обучение мой стил. Трябва и благодаря да му кажеш. Преди 31 години съм боледувал от хепатит, от тогава не ми прави впечатление, че храната не е солена. От 1994 не пия вода, но твърд алкохол никога не съм предпочитал. Пия бира целогодишно и вино през зимата. Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?
                            Със всеки следващ твой пост,който чета се убеждавам все повече колко си ПРОСТ. Фани се скрий в някоя дупка че си много смешен.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?[/quote]Грубо , Колега , грубо .....
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оффф, не знам и аз какво да отговоря... Видях,че е писано в темата, но не седнах да прочета постовете...Това, че е пиел, не го прави лош човек и лош актьор! Всеки си има слабости и пороци! Няма да промениш мнението и отношението ми към него!!! Стелияне, към теб се обръщам, на теб го пиша това!Помня,че когато почина Майкъл Джексън, се повтори същата история! От момента, в който написах, че като ученичка го обожавах и много го слушах и се почна: "педофил, такъв-онакъв...", на кого е нужно това??? Явно на теб...Еле го е написала, прояви малко уважение към чувствата на другите, българският народ го е казал: "На умряло куче нож не се вади!!!!"Потресена съм, възмутена, обидена и огорчена!...не че има някакво значение, освен за мен!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X