Нека почива в мир!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почина актьорът Андрей Баташов!!!
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
jenshen73 написа:... Ако някое дете се разболее от хепатит и се получат усожнения с последващо увреждане на черния дроб - ще го наритат на секундата... България!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Стелияне, ти сигурен ли си,че цирозата му е била вследствие на злоупотреба с алкохол?????Дали са ти да му прочетеш епикризата ли????Баща ми пиеше като разпран, но цирозата, от която си отиде, не беше в резултат на злоупотребата с алкохол!!!!!!Нали ти е известно, че хората се разболяват от цироза и без да са помирисвали спиртни напитки????"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Стелияне, ти сигурен ли си,че цирозата му е била вследствие на злоупотреба с алкохол?????Дали са ти да му прочетеш епикризата ли????Баща ми пиеше като разпран, но цирозата, от която си отиде, не беше в резултат на злоупотребата с алкохол!!!!!!Нали ти е известно, че хората се разболяват от цироза и без да са помирисвали спиртни напитки????Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Irka_fihi написа:Стелияне, ти сигурен ли си,че цирозата му е била вследствие на злоупотреба с алкохол?????Дали са ти да му прочетеш епикризата ли????Баща ми пиеше като разпран, но цирозата, от която си отиде, не беше в резултат на злоупотребата с алкохол!!!!!!Нали ти е известно, че хората се разболяват от цироза и без да са помирисвали спиртни напитки????Fiat Marea TD100
Коментар
-
@irka_fihi: Виждаш ли, колегата ти го рекна, дори ти проведе обучение мой стил. Трябва и благодаря да му кажеш. Преди 31 години съм боледувал от хепатит, от тогава не ми прави впечатление, че храната не е солена. От 1994 не пия вода, но твърд алкохол никога не съм предпочитал. Пия бира целогодишно и вино през зимата. Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Irka_fihi написа:Аз разбрах,че е имал тежка цироза и полиорганна недостатъчност...освен треската.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Моля Ви,Нека не спорим за пореден път, а да почетем паметта на един талантлив човек.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
jenshen73 написа:Irka_fihi написа:Аз разбрах,че е имал тежка цироза и полиорганна недостатъчност...освен треската.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
jenshen73 написа:@irka_fihi: Виждаш ли, колегата ти го рекна, дори ти проведе обучение мой стил. Трябва и благодаря да му кажеш. Преди 31 години съм боледувал от хепатит, от тогава не ми прави впечатление, че храната не е солена. От 1994 не пия вода, но твърд алкохол никога не съм предпочитал. Пия бира целогодишно и вино през зимата. Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Смукането на спирт води до проблеми с черния дроб, бъбреците и външния вид - торбички под очите, жълти очи, странна кожна пигментация, уморен вид, мършаво тяло... е, кажи ми тоя дето те е гушнал - не го ли диагностицираш?[/quote]Грубо , Колега , грубо .....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оффф, не знам и аз какво да отговоря... Видях,че е писано в темата, но не седнах да прочета постовете...Това, че е пиел, не го прави лош човек и лош актьор! Всеки си има слабости и пороци! Няма да промениш мнението и отношението ми към него!!! Стелияне, към теб се обръщам, на теб го пиша това!Помня,че когато почина Майкъл Джексън, се повтори същата история! От момента, в който написах, че като ученичка го обожавах и много го слушах и се почна: "педофил, такъв-онакъв...", на кого е нужно това??? Явно на теб...Еле го е написала, прояви малко уважение към чувствата на другите, българският народ го е казал: "На умряло куче нож не се вади!!!!"Потресена съм, възмутена, обидена и огорчена!...не че има някакво значение, освен за мен!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар