Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на улицата или пред блока

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не сравнявайте Абсурдистан с Европа ! ПРОСТО Е ЖАЛКО!
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо.Едва ли някой му пука точно за миенето на колите, просто журналистите търсят сензации - вижте колко по-смислени работи има под заглавието на статията. Аз имам личен проблем с ремонитрането на коли пред блока, защото един съсед е запълнил паркинга с гробници да си ги "оправя". Хем заемат място и не се движат, хем се появяват тук таме кашони за лягане, камъни за подпиране и гуми. На теория хубава наредба, но те и в момента не си налагат съществуващите правила. Столичният инспекторат е супер безполезен, ще видим общинската полиция.
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

[quote="steven"]А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо.Колега , за същото си мислех , но за Чад първо се сетих ...Пък и географски и културно т.н. АБСУРДИСТАН принадлежи на Европа.
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

stefaka222 написа:
          Луминесцентните лампи като ги метна на земята гърмят мноого яко. За какво ми е да ги нося в някакви си кофи за разделно печелене на пари.
          Следващият път като "гръмнеш" някоя лампа погледни внимателно и виж малките лъскави топченца. Това е живак! Един от най-токсичните метали! Като си го занесеш вкъщи с подметките, няма да се чудите като не доживеете 40 години.
          stefaka222 написа:
          А батериите по тях ако съм в планина е много яко да стрелям по тях забавление голямо.За мен е излишно да ги хвърлям разделно без някои да ми каже едно браво.
          Браво ще ти каже доктора. Защото тежките метали и химикалите, които ще разпилееш, може детето ти да погълне с някоя горска ягода например.Всички трябва да знаем, че безотговорното отношение към природата и нейните блага ще ни се върне тъпкано!А най-лошото е, че това ще се случи на нашите деца и внуци. Поради това общинските наредби, инспекторат или полиция са ви най-малкия проблем.
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Ако има такова място където мога да си правя ремонти няма да си ремонтирам колата пред блока. Знам такова място обаче не е в София ами е в провинцията. Общодостъпно и безплатно !!!!! Нищо не пречи общината да направи една голяма асфалтирана площадка където може на спокойствие да отидеш и да си правиш каквито си искаш ремонти. Даже може и с колеги да се срещнеш и да получиш помощ или да помогнеш на някого. Обаче това няма да стане защото веднага ще се намерят тарикати да се сетят че от това може да се правят пари и ще сложат будка с пъдар да събира пари за вход. И цялата идея ще се провали заради тарикатите.И за автомивките. Вече съм се отказал от тия автомивки. Защото са наслагали едни табели - не може да си донесеш автошампоан ами трябва да използваш техния. И правят номера с минутите. И не можеш да си измиеш колата с маркуч ами трябва с техните пръскалки. По покрива ми още стоят следите по лака от перото за изцеждане след посещение на автомивката. Тая гадост наречена автошампоан размекна лака и при изцеждане със силиконовото перо се образуваха следи по лака.
            Bravo 1.6 / 16

Коментар

Един колега от форума предлагаше оборудван гараж с инструменти и канал - под наем. Аз съм съгласен да си плащам наем за такъв гараж, но в него аз да си сменя накладките, а не да ходя при някой, който за първи път вижда Фиат Браво и не знае от кой болт да започне да развива джантата. С удоволствие ще си платя наема на този гараж за час-два, но ще знам че ще имам условия - смяната ще ми отнеме 30 минути, вероятно, без да бързам.

Коментар

Ето какво се е случило пред съседният блок.Синът на нашият ДомУправител си е сменял гумите - летни, зимни. През две коли, негов съсед нещо е ровичкал по колата. По едно време спира някаква кола, с двама души вътре и почват да го оглеждат. Подминават го и спират до другият съсед и се почва. В крайна сметка, не е бил изцапал с нищо. Не е шумял безобразно. Но те му казали - ремонтираш, значи може да изтече масло и да нацапаш.- Ама как така. Казал съседа.- Не ни интересува. Отговорили те.- Това си е моята кола и не правя нещо, с което да замърся. Пак казал съседа.- Не ни интересува . Последвали няколко псувни и човека се прибрал без да разговаря повече с тях. Тях - някакви двама инспектори от общината. Това успях да науча. Но това означава, че обикалят и е много тъпо да отнесеш глоба, ако не си направил нищо лошо.
                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

ogi28b написа:
                  Един колега от форума предлагаше оборудван гараж с инструменти и канал - под наем. Аз съм съгласен да си плащам наем за такъв гараж, но в него аз да си сменя накладките, а не да ходя при някой, който за първи път вижда Фиат Браво и не знае от кой болт да започне да развива джантата. С удоволствие ще си платя наема на този гараж за час-два, но ще знам че ще имам условия - смяната ще ми отнеме 30 минути, вероятно, без да бързам.
                  Чувал съм за такива сервизи! Нещо от типа "Направи си сам"!

Коментар

А тогава обществените рампи с каква функция остават? И те ли няма да може да се ползват понеже с в района на блока да кажем?
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Абе пълна простотия, непремислена вообще. Важното е да си съберат парите, които да откраднат. Просто не е това начина. Нали кмета, трябва да служи на хората живеещи в града. Да допринесе с нещо за тяхното здраве, да уреди съществуващи проблеми ит.н. Мен никой не ме е попитал, какво мисля. Как може да се вземе някакво решение, без да знаеш какво мислят хората по въпроса. В Европа така, в Европа онака, само че в Европа, на хората като не им изнася някой закон и става гражданска война. Мислите ли че приемането на даден закон е току така. Според мен не. В случая нашият кмет е решил да си вее байряка без да му пука за хората, които са го избрали. Е това не е решение на проблем, като наложиш своето виждане. Според мен, трябва да се уважава мнението на хората живеещи в града.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Аз бих ги понапляскал или издърпал ушите на служителите.Отварянето на капака на автомобила не е ремонт.Проверявам си нивото на маслото, на антифриза, на спирачната течност.Нито една от тези дейности не е ремонт.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

А броенето, храненето и поенето на конете под капака? :D

Коментар

Под моя капак коне няма. Само спорт. Целия спорт е вътре.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Виждал съм кошчета за батерии в магазини за електроника.Във магазин фантастико в Х.Димитър ( Сф) на входа има кош за батерии, а в самият магазин има и офис на германос - там съм виждал кошче за стари телефони.И 2-та коша са ми на една ръка разстояние.Предполагам по другите магазини на веригата положението е същото.
                              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

steven написа:
                                А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо..
                                Ха-ха Судан е бяла държава сравнение с абсурдистан. Виж спокойно можем да се мерим с Афганистан или ЮАР поне сме на тяхното ниво.
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X