не сравнявайте Абсурдистан с Европа ! ПРОСТО Е ЖАЛКО!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на улицата или пред блока
Collapse
X
-
А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо.Едва ли някой му пука точно за миенето на колите, просто журналистите търсят сензации - вижте колко по-смислени работи има под заглавието на статията. Аз имам личен проблем с ремонитрането на коли пред блока, защото един съсед е запълнил паркинга с гробници да си ги "оправя". Хем заемат място и не се движат, хем се появяват тук таме кашони за лягане, камъни за подпиране и гуми. На теория хубава наредба, но те и в момента не си налагат съществуващите правила. Столичният инспекторат е супер безполезен, ще видим общинската полиция.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
[quote="steven"]А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо.Колега , за същото си мислех , но за Чад първо се сетих ...Пък и географски и културно т.н. АБСУРДИСТАН принадлежи на Европа.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
stefaka222 написа:Луминесцентните лампи като ги метна на земята гърмят мноого яко. За какво ми е да ги нося в някакви си кофи за разделно печелене на пари.stefaka222 написа:А батериите по тях ако съм в планина е много яко да стрелям по тях забавление голямо.За мен е излишно да ги хвърлям разделно без някои да ми каже едно браво.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Ако има такова място където мога да си правя ремонти няма да си ремонтирам колата пред блока. Знам такова място обаче не е в София ами е в провинцията. Общодостъпно и безплатно !!!!! Нищо не пречи общината да направи една голяма асфалтирана площадка където може на спокойствие да отидеш и да си правиш каквито си искаш ремонти. Даже може и с колеги да се срещнеш и да получиш помощ или да помогнеш на някого. Обаче това няма да стане защото веднага ще се намерят тарикати да се сетят че от това може да се правят пари и ще сложат будка с пъдар да събира пари за вход. И цялата идея ще се провали заради тарикатите.И за автомивките. Вече съм се отказал от тия автомивки. Защото са наслагали едни табели - не може да си донесеш автошампоан ами трябва да използваш техния. И правят номера с минутите. И не можеш да си измиеш колата с маркуч ами трябва с техните пръскалки. По покрива ми още стоят следите по лака от перото за изцеждане след посещение на автомивката. Тая гадост наречена автошампоан размекна лака и при изцеждане със силиконовото перо се образуваха следи по лака.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Един колега от форума предлагаше оборудван гараж с инструменти и канал - под наем. Аз съм съгласен да си плащам наем за такъв гараж, но в него аз да си сменя накладките, а не да ходя при някой, който за първи път вижда Фиат Браво и не знае от кой болт да започне да развива джантата. С удоволствие ще си платя наема на този гараж за час-два, но ще знам че ще имам условия - смяната ще ми отнеме 30 минути, вероятно, без да бързам.
Коментар
-
Ето какво се е случило пред съседният блок.Синът на нашият ДомУправител си е сменял гумите - летни, зимни. През две коли, негов съсед нещо е ровичкал по колата. По едно време спира някаква кола, с двама души вътре и почват да го оглеждат. Подминават го и спират до другият съсед и се почва. В крайна сметка, не е бил изцапал с нищо. Не е шумял безобразно. Но те му казали - ремонтираш, значи може да изтече масло и да нацапаш.- Ама как така. Казал съседа.- Не ни интересува. Отговорили те.- Това си е моята кола и не правя нещо, с което да замърся. Пак казал съседа.- Не ни интересува . Последвали няколко псувни и човека се прибрал без да разговаря повече с тях. Тях - някакви двама инспектори от общината. Това успях да науча. Но това означава, че обикалят и е много тъпо да отнесеш глоба, ако не си направил нищо лошо.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ogi28b написа:Един колега от форума предлагаше оборудван гараж с инструменти и канал - под наем. Аз съм съгласен да си плащам наем за такъв гараж, но в него аз да си сменя накладките, а не да ходя при някой, който за първи път вижда Фиат Браво и не знае от кой болт да започне да развива джантата. С удоволствие ще си платя наема на този гараж за час-два, но ще знам че ще имам условия - смяната ще ми отнеме 30 минути, вероятно, без да бързам.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Абе пълна простотия, непремислена вообще. Важното е да си съберат парите, които да откраднат. Просто не е това начина. Нали кмета, трябва да служи на хората живеещи в града. Да допринесе с нещо за тяхното здраве, да уреди съществуващи проблеми ит.н. Мен никой не ме е попитал, какво мисля. Как може да се вземе някакво решение, без да знаеш какво мислят хората по въпроса. В Европа така, в Европа онака, само че в Европа, на хората като не им изнася някой закон и става гражданска война. Мислите ли че приемането на даден закон е току така. Според мен не. В случая нашият кмет е решил да си вее байряка без да му пука за хората, които са го избрали. Е това не е решение на проблем, като наложиш своето виждане. Според мен, трябва да се уважава мнението на хората живеещи в града.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз бих ги понапляскал или издърпал ушите на служителите.Отварянето на капака на автомобила не е ремонт.Проверявам си нивото на маслото, на антифриза, на спирачната течност.Нито една от тези дейности не е ремонт..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Под моя капак коне няма. Само спорт. Целия спорт е вътре..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Виждал съм кошчета за батерии в магазини за електроника.Във магазин фантастико в Х.Димитър ( Сф) на входа има кош за батерии, а в самият магазин има и офис на германос - там съм виждал кошче за стари телефони.И 2-та коша са ми на една ръка разстояние.Предполагам по другите магазини на веригата положението е същото.
Коментар
-
steven написа:А със Судан ли да се сравняваме? Нали трябва да се стремим все към нещо..681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар