А ЗАЩООО винаги се започва с тормоз на мирното наеление за елементарни неща??Каруцата с магали си перка по бул.Тодор Александров пречи на движението и чат пат коня се "изпуска" на шосето глоби няма.Гледаш днес полянка а утре гето с катуни от балатум и мокет.Караш си колата измита сутринта на автомивка за 10 кинта, лъщи и свети, но вечерта вече е кална и прашна от локвите.И понеже влезе в сила закон ако ти е мръсна колата глоба, си я миеш пред блока и пак глоба.Значи какво трябва да направим? Всеки ден по 10 лева на автомивка за да не нарушим закона!Караш си нормално колата пред теб минава през шахта и капака се размества, ти не можеш да го заобиколиш и бам в него, идва кат и те глобява за това че не си съобразил скороста с пътните условия, чудесно!Ако обаче това стане с шахта в друга държава ще бъдеш обещетен за това, а тука глоба.Ако трябва да се променим към по добра държава ПЪРВО трябва да се създадат условия за да може да се спазва закона, а не първо закони после условия няма начин да стане наопаки никъде не се прави това има си ред в създаването на тези закони съобразени с инфраструктурата и възможноста на населението !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на улицата или пред блока
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Понеже битието определя съзнанието у нас са решили да ни увеличат съзнанието, защото не могат да ни увеличат битието.С други думи, ако заплатата ти е 5000 Евро никога няма да се замислиш да миеш колата пред блока, а ще отидеш на автомивката.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
За Европа такива мерки са нормални. Там всяка вечер улиците се мият и в дъждовно време колата не става цялата в тина. Там всеки пази чисто и следи и околните да пазят чисто, защото му е ясно, че почистването става с неговите пари. У нас хем си плащаме, хем е мръсно и понеже виждам, че си от София, я кажи колко пъти за последната седмица си видял автометла да мете улиците или да мият улиците.Много често виждам хора, които са спрели, да си изхвърлят фасовете от пепелника направо на платното.Миналата зима 3 пъти съм гасил пластмасов контейнер за боклук, защото някой си е изхвърлил пепелта от печката в контейнера и той се е запалил.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Danchojn написа:Ако си мърло, нацапал, не се съобразяваш с шум и т.н. добре, глобете го. Но иначе не.
Коментар
-
nikolovvd написа:У нас хем си плащаме, хем е мръсно и понеже виждам, че си от София, я кажи колко пъти за последната седмица си видял автометла да мете улиците или да мият улиците.Много често виждам хора, които са спрели да си изхвърлят фасовете от пепелника направо на платното.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Как кога бе колегаВСЯКА ГОДИНА се мият улиците всяка, понякога и по два пъти в годината Аз имам друга идея на пук на закона да те глобят ако ти е мръсна колата нека щом гледаме Европа там улиците се мият няколко пъти седмично-колите също няколко пъти.У нас улиците се мият веднъж в годината.Да си мием и ние колите веднъж в годината!КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
nikolce написа:Danchojn написа:Ако си мърло, нацапал, не се съобразяваш с шум и т.н. добре, глобете го. Но иначе не.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Всяка вечер! Веднъж в Мюнхен цяла седмица ги дебнах да разбера кога чистят. Стенеш сутрин в 4, 5, 6 часа и чисто. Чисто ви казвам, все едно е бърсано с парцал.Накрая ги издебнах и разконспирирах. Чистят от 2 до 3 през нощта, но машините са толкова тихи, че не можеш да ги отличиш от шума на климатика. И друго ми е направило впечетление! Като отиват на работа минават и си мият колите сами по бензиностанциите. Същата процедура са повтаря и след работа, въпреки че колата е чиста.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Понеже битието определя съзнанието у нас са решили да ни увеличат съзнанието, защото не могат да ни увеличат битието.С други думи, ако заплатата ти е 5000 Евро никога няма да се замислиш да миеш колата пред блока, а ще отидеш на автомивката.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nikolce написа:Относно миенето, има автомивки на бензиностанциите по 5-6 лева. Не ми казвайте, че не можете да заделите 5-6 лева един-два пъти месечно. Това е една кутия цигари, или 2-3 ракии ако щете. Нямате оправдание.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар