Не разбирам защо е тази драма - нормална случка в нормални търговски отношения.Писмото на г-н Борисов е добре издържано, макар и с малко дразнещи правописни грешки.В крайна сметка драмата е за парите, които отиват за ФФБ, така ли? Странно, но ако от картите на ФФБ се зареждат 20 тона горива то 20те члена на ФФБ ли ги зареждат, та темата е само в техния панел, а ние останалите потребители на форума и картоползватели, т.е. хора допринасящи с 2 ст/л., не можем да прочетем за какво става въпрос?Вероятно има нещо зад всичко това, защото отстъпката и за 100 тона горива отделяна за форумите е капка в маркетинговия бюджет на фирмата. Вероятно самото им отчисляване, осчетоводяване и прочее струва повече А и в крайна сметка какво пречи да се договорите с ЕКО 5те ст. отстъпка да се делят между картодържателя и ФФБ 60:40? Аз съм навитак отстъпката ми да падне на 3 ст/л. Като гледам мненията в тази тема, вероятно 90%от картодържателите ще са съгласни.П.С. Махнете снимката на човека, това е грозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EKO карти
Collapse
X
-
Airfan написа:Аз не разбирам всички, които плюят Еко, ама наистина не ги разбирам. Поне 98% от потребителите на форума, а и не само нашия, ползват тези карти, за да ползват отстъпката от 5 стотинки за литър без да ги интересува какво е отивало или дали изобщо нещо отива за клуба. Сега изведнъж, всички намразиха Еко, при положение, че те не нарушават нито една клауза от договора, който е подписан. Може би ако ние се бяхме отказали, те трябваше да изреват както ние - гадни фиатаджии. Мисля си, че основната причина за "гадните гърци" и прочее се явява фактът, че се прекратяват заявките за издаване на карти от нашия форум поради липсата на приходи за същия.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Airfan написа:Аз не разбирам всички, които плюят Еко, ама наистина не ги разбирам. Поне 98% от потребителите на форума, а и не само нашия, ползват тези карти, за да ползват отстъпката от 5 стотинки за литър без да ги интересува какво е отивало или дали изобщо нещо отива за клуба. Сега изведнъж, всички намразиха Еко, при положение, че те не нарушават нито една клауза от договора, който е подписан. Може би ако ние се бяхме отказали, те трябваше да изреват както ние - гадни фиатаджии. Мисля си, че основната причина за "гадните гърци" и прочее се явява фактът, че се прекратяват заявките за издаване на карти от нашия форум поради липсата на приходи за същия.
Коментар
-
уфффффф, дъвчете едно и също 4 страници! Нещата са толкова прости и ясни!1. ЕКО прекратяват договора едностранно от 01.01.2011 г. за карти с 5 ст. отстъпка2. При зареждане с тези карти влизаха пари в СФФБ3. СФФБ няма да поръчва повече карти защото няма да има смисъл от тях. (който иска да си направи заявка за "Приятели")4. Дали ЕКО печели или губи от цялата работа, ние можем само да гадаем (пък и не е наша работа)5. От цялата работа губи СФФБ6. Въпрос на личен избор е дали всеки от нас ще продължи да зарежда на ЕКО7. Мисля, че с това темата се изчерпва.8. И те така....Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Kuku написа:ПрУфе, точно там е проблема - никой не дава никакво логично обяснение за причините породили решението за прекратяването на договора.Няма обоснован отговор, защо се прекратява договора, а се лансира усилено малоумното ’По решение на ръководството....’ Да ви таковам У ръководството!!!
Коментар
-
Kuku написа:ПрУфе, точно там е проблема - никой не дава никакво логично обяснение за причините породили решението за прекратяването на договора.Няма обоснован отговор, защо се прекратява договора, а се лансира усилено малоумното ’По решение на ръководството....’ Да ви таковам У ръководството!!!Airfan написа:Боли те за 5 ст или е друго?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Kuku написа:ПрУфе, точно там е проблема - никой не дава никакво логично обяснение за причините породили решението за прекратяването на договора.Няма обоснован отговор, защо се прекратява договора, а се лансира усилено малоумното ’По решение на ръководството....’ Да ви таковам У ръководството!!!Airfan написа:Боли те за 5 ст или е друго?
Коментар
-
Airfan написа:kosta написа:Kuku написа:ПрУфе, точно там е проблема - никой не дава никакво логично обяснение за причините породили решението за прекратяването на договора.Няма обоснован отговор, защо се прекратява договора, а се лансира усилено малоумното ’По решение на ръководството....’ Да ви таковам У ръководството!!!Airfan написа:Боли те за 5 ст или е друго?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
Работата е ясна.Пари за форума няма да има след изтичане на договора.Който има карта за отстъпка може да си я ползва по свое усмотрение.Който няма карта,а иска да се сдобие с такава може да си я поръча от сайта на ЕКОhttp://84.22.1.98:2480/membership/OrderCards.aspx.Поръчката става бързо(до 2-3дена).
Коментар
-
Airfan написа:На мен ми е ясно, обаче това не виждам как може да бъде причина да се сърдя на Еко. :D
Коментар
-
pr_00f написа:Airfan написа:На мен ми е ясно, обаче това не виждам как може да бъде причина да се сърдя на Еко. :D
Коментар
-
ogi28b написа:Карти "ЕКО Приятели" могат да се поръчат на сайта на Еко, в графата "Услуги -> ЕКО карти" има описание на начина, по който това може да стане. В раздела "Сдружение Фиат Форум България" е обяснено защо няма повече да бъдат раздавани карти. Накратко - нямаме интерес да раздаваме карти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар