Нови карти за отстъпка могат да бъдат издавани, но няма да има постъпления за клуба.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EKO карти
Collapse
X
-
Цялата ситуация намирисва на една поговорка"Изтъкаха платното и ритнаха кросното"Зарибиха маса клиенти благодарение на клубовете и после айдеее. Ходи си по пътя.Е да ама и кросното може да рита.Аз ползвам карата на Алфа клуба В момента в който изтече договора спирам да зареждам на еко. И губят клиент който е зареждал 5 години само при тях. Като клиент може да съм капка в морето, но те имат договор с много авто клубове.И ако само 50 % от картодържателите спрат да зареждат при тях в знак на протест... Определено капчиците като моята ще се превърнат в река.И това зависи от нас.
Коментар
-
Точно така Кики,Тури ги едно 20 клуба с договор и виж каква цифра ще се получи Да се оправят - хората са го казали - "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи"Има и други вериги които са склонни да преговарят.п.с КАРБ раздава карти само от 6 месеца.... виж колко зареждаме.
Коментар
-
Договорът с Еко е прекратен едностранно от тяхна страна.Все още имаме няколко останали карти, нови няма да има.Отстъпките по старите карти важат.Мисля че сега, след като нямаме изгода, и понеже има прекалено малко бензиностанции ЕКО,Предлагам да зареждаме от дъжд на вятър от тях, и...дето се вика, на такава глава - такъв бръснач.Аз не бях за отстъпката от 1-2 лева дето взимам и без това.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ilkor написа:Поради изтичане на договора и неподновяването му от стана на ЕКО няма как да поръчваме нови карти. Всички раздадени ще продължат да си дават отстъпката при плащане 5ст/лАз имам няколко карти в мен - ако има желаещи от София може да ми пишат.Здравейте всички членове на Рено Клуб!От името на ЕКО България, бих искал да Ви уведомя, че картите и отстъпките за членовете на клуба остават активни и валидни.ЕКО България ЕАД, прекрати единствено и само отношенията си с Рено Клуб България - касаещи изплащането на допълнителни дотации към клуба, но не е прекратило отношенията си със съответните картодържатели.Всички Вие - може спокойно да продължавате да използвате съответните карти, а ако клубът Ви задължава да ги върнете може да получите карта ЕКО Приятели със същите условия и преференции, като изпратите заявка до cards@eko-elda.com, с Вашето име и бензиностанцията, на която бихте желали да получите картата.С УважениеИвайло БорисовМениджър Продажби, Маркетинг и РазвитиеЕКО България ЕАДЗдравейте отново,Не е в стила ми - но ще си позволя да пиша за втори и последен път тук:1) ЕКО България - оценява взаимодействието с Вашият клуб, както и с други подобни2) ЕКО България в продължение на повече от 2 години е субсидирало клуба Ви по начин, който на този етап в контекста на нови вътрешни регламенти в компанията не може да прдължи под формата на комисионни отношения. 3) ЕКО България - ще продължи работата с клубовете в България, като категорично разграничи комисионните отношения от чисто маркетинговите такива, т.е. Вашите събития и форуми може да бъдат подпомагани от страна на ЕКО България при достатъчно ясна и точна договорна рамка за задълженията между страните. Последното е въпрос на контакт на Вашето ръководство със съответните звена при нас. Аз лично заставам за взаимните интереси на ЕКО България и всички автомобилни клубове в страната.4) Нито една от големите 5 вериги бензиностанции не е в състояние да Ви предложи 0.05 лв/л отстъпка що се касае до Пропан-Бутана на този етап. Ако греша - моля конкретно цитирайки факти да ме поправите.5) ЕКО България е единствената верига бензиностанции в България (освен Лукойл), която притежава собствени депа за съхранение и търговия с Пропан-Бутан + 55 ЖП вагона за съответната логистика - това до известан степен гарантира нивото на качество и търговските ни възможности.6) останалите горива на ЕКО България в основната си част (мин 80%) са внос от Европейските рафинерии на нашият холдинг Хеленик Петролеум. Мито рафинериийте в България, нито тези в Руминя може да се похвалят с достатъчно дълъг оперативен режим в Европейски стандарти и регулации, както и с факта, че рафинерийте на юг - (визирам основно тези в Гърция) от България преработват основно петрол от близкия изток, много по-качествен от каспийският и севрно морски петрол преработван в нашите и северните ширини.7) не на последно място бих желал да Ви информирам, че през 2011г предстоят много активности за притежателите на ЕКО карти - без значение дали клубни или ЕКО карти ПРИЯТЕЛИ. Активности - които може да доведат отстъпките в определени периоди до размери в десетки проценти по-високи от настоящитеНадявам се изложеното по-горе, да бъде ясно разбрано и в никакъв случай да не бъдат толерирани субективните мнения на хора, които са далеч от професионална практика в търговията с горива - надвишаваща 10г.С УважениеИвайло БорисовМениджър Продажби, Маркетинг и РазвитиеЕКО България ЕАД
Коментар
-
Така е, и затова беше репликата ми по-горе.Бизнеса си е бизнес. Смятат, че не им е изгодно и толкова.Нито клуба ни е задължавал да ползваме само бензиностанциите на ЕКО, нито от ЕКО са имали подобно изискване.Със зареждането там, в известна степен сме помагали на клуба чрез комисионната, на ЕКО чрез генериране на оборот и на нас самите естествено.ЕКО променят условията, предполагам, че тази опция я има в договора и няма какво да се сърдим.Не може до вчера да бяха "най-добрите бензиностанции", а днес да са "гадни гърци", някак не е цивилизовано.Не знам ...Аз имам карти на ЕКО, на Shell и на Лукойл.Зареждах на EKO заради клуба, но не виждам причина за в бъдеще да не го правя, ако тя ми е най-близката бензиностанция.Пък и клуба продължава съществуването си, бензиностанциите също не са свършили. Времето ще покаже кое решение е най-изгодно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Май не всички договори са прекратени.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...B5%D0%BA%D0%BEMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Malone написа:Така е, и затова беше репликата ми по-горе.Бизнеса си е бизнес. Смятат, че не им е изгодно и толкова.Нито клуба ни е задължавал да ползваме само бензиностанциите на ЕКО, нито от ЕКО са имали подобно изискване.Със зареждането там, в известна степен сме помагали на клуба чрез комисионната, на ЕКО чрез генериране на оборот и на нас самите естествено.ЕКО променят условията, предполагам, че тази опция я има в договора и няма какво да се сърдим.Не може до вчера да бяха "най-добрите бензиностанции", а днес да са "гадни гърци", някак не е цивилизовано.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
EKO
ето ги и виновника за тази неблакогпиятност за клубовете зареждам много на ЕКО и Лукойл ама сега що да нему турим една дълга /цовнннння/ невярвам толкова много да забогатеят относно 2 та процентаМоля без такова сочене с пръст без доказателства. Снимката е премахната.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Коментар
-
Аз не разбирам всички, които плюят Еко, ама наистина не ги разбирам. Поне 98% от потребителите на форума, а и не само нашия, ползват тези карти, за да ползват отстъпката от 5 стотинки за литър без да ги интересува какво е отивало или дали изобщо нещо отива за клуба. Сега изведнъж, всички намразиха Еко, при положение, че те не нарушават нито една клауза от договора, който е подписан. Може би ако ние се бяхме отказали, те трябваше да изреват както ние - гадни фиатаджии. Мисля си, че основната причина за "гадните гърци" и прочее се явява фактът, че се прекратяват заявките за издаване на карти от нашия форум поради липсата на приходи за същия.
Коментар
-
Карта за отстъпка за 5 ст можеш да си набавиш много лесно от тях.Всеки, само че трябва хората да положат някакви усилия примерно.Докато в нашият случай автофорумите се нагърбват изцяло с дистрибуцията на картите, като съответно осигуряват на еко един приличен оборот.Видяхте данните които даде Кики. КАРБ за 6 месеца е постигнал 30 т, което на пръв не е кой знае колко , но е само за 6 месеца.Казвате еко си спазват договора - да , от правна гледна точка са коректни (за момента).Но на Рено клуб са им спрели договора предсрочно , за това там хората имат причинни да се възмущават.Но освен правната част има и "морална". За това цитирах поговорката за сукното и кросното.Та това е, лично аз в момента в който изтече договора на еко с КАРБ ще подаря картата на дребния да си играе.Това, ще е моето "наказание".Иначе гледам колегите от VW клуб са се срещали и говорили с еко.Явно техният договор ще бъде продължен, то предполагам и на другите клубове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар