Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

EKO карти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нови карти за отстъпка могат да бъдат издавани, но няма да има постъпления за клуба.

Коментар

Поради изтичане на договора и неподновяването му от стана на ЕКО няма как да поръчваме нови карти. Всички раздадени ще продължат да си дават отстъпката при плащане 5ст/лАз имам няколко карти в мен - ако има желаещи от София може да ми пишат.

Коментар

Цялата ситуация намирисва на една поговорка"Изтъкаха платното и ритнаха кросното"Зарибиха маса клиенти благодарение на клубовете и после айдеее. Ходи си по пътя.Е да ама и кросното може да рита.Аз ползвам карата на Алфа клуба В момента в който изтече договора спирам да зареждам на еко. И губят клиент който е зареждал 5 години само при тях. Като клиент може да съм капка в морето, но те имат договор с много авто клубове.И ако само 50 % от картодържателите спрат да зареждат при тях в знак на протест... Определено капчиците като моята ще се превърнат в река.И това зависи от нас.
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ние (ФФБ) зареждаме над 20т. (бензин, дизел, газ, метан) месечно.Алфа (КАРБ) зареждат близо 30т. (бензин, дизел, газ, метан) месечно.Отделно другите клубове не изостват много от тези стойности....Щом едни 100-200 тона гориво на месец не са проблем за ’ЕКО’ - нека си плюят на физиономията

Коментар

Точно така Кики,Тури ги едно 20 клуба с договор и виж каква цифра ще се получи Да се оправят - хората са го казали - "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи"Има и други вериги които са склонни да преговарят.п.с КАРБ раздава карти само от 6 месеца.... виж колко зареждаме.
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Договорът с Еко е прекратен едностранно от тяхна страна.Все още имаме няколко останали карти, нови няма да има.Отстъпките по старите карти важат.Мисля че сега, след като нямаме изгода, и понеже има прекалено малко бензиностанции ЕКО,Предлагам да зареждаме от дъжд на вятър от тях, и...дето се вика, на такава глава - такъв бръснач.Аз не бях за отстъпката от 1-2 лева дето взимам и без това.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ilkor написа:
                Поради изтичане на договора и неподновяването му от стана на ЕКО няма как да поръчваме нови карти. Всички раздадени ще продължат да си дават отстъпката при плащане 5ст/лАз имам няколко карти в мен - ако има желаещи от София може да ми пишат.
                Във връзка с горното съм прочел тези две мнения в Рено форума:
                Здравейте всички членове на Рено Клуб!От името на ЕКО България, бих искал да Ви уведомя, че картите и отстъпките за членовете на клуба остават активни и валидни.ЕКО България ЕАД, прекрати единствено и само отношенията си с Рено Клуб България - касаещи изплащането на допълнителни дотации към клуба, но не е прекратило отношенията си със съответните картодържатели.Всички Вие - може спокойно да продължавате да използвате съответните карти, а ако клубът Ви задължава да ги върнете може да получите карта ЕКО Приятели със същите условия и преференции, като изпратите заявка до cards@eko-elda.com, с Вашето име и бензиностанцията, на която бихте желали да получите картата.С УважениеИвайло БорисовМениджър Продажби, Маркетинг и РазвитиеЕКО България ЕАД
                и това:
                Здравейте отново,Не е в стила ми - но ще си позволя да пиша за втори и последен път тук:1) ЕКО България - оценява взаимодействието с Вашият клуб, както и с други подобни2) ЕКО България в продължение на повече от 2 години е субсидирало клуба Ви по начин, който на този етап в контекста на нови вътрешни регламенти в компанията не може да прдължи под формата на комисионни отношения. 3) ЕКО България - ще продължи работата с клубовете в България, като категорично разграничи комисионните отношения от чисто маркетинговите такива, т.е. Вашите събития и форуми може да бъдат подпомагани от страна на ЕКО България при достатъчно ясна и точна договорна рамка за задълженията между страните. Последното е въпрос на контакт на Вашето ръководство със съответните звена при нас. Аз лично заставам за взаимните интереси на ЕКО България и всички автомобилни клубове в страната.4) Нито една от големите 5 вериги бензиностанции не е в състояние да Ви предложи 0.05 лв/л отстъпка що се касае до Пропан-Бутана на този етап. Ако греша - моля конкретно цитирайки факти да ме поправите.5) ЕКО България е единствената верига бензиностанции в България (освен Лукойл), която притежава собствени депа за съхранение и търговия с Пропан-Бутан + 55 ЖП вагона за съответната логистика - това до известан степен гарантира нивото на качество и търговските ни възможности.6) останалите горива на ЕКО България в основната си част (мин 80%) са внос от Европейските рафинерии на нашият холдинг Хеленик Петролеум. Мито рафинериийте в България, нито тези в Руминя може да се похвалят с достатъчно дълъг оперативен режим в Европейски стандарти и регулации, както и с факта, че рафинерийте на юг - (визирам основно тези в Гърция) от България преработват основно петрол от близкия изток, много по-качествен от каспийският и севрно морски петрол преработван в нашите и северните ширини.7) не на последно място бих желал да Ви информирам, че през 2011г предстоят много активности за притежателите на ЕКО карти - без значение дали клубни или ЕКО карти ПРИЯТЕЛИ. Активности - които може да доведат отстъпките в определени периоди до размери в десетки проценти по-високи от настоящитеНадявам се изложеното по-горе, да бъде ясно разбрано и в никакъв случай да не бъдат толерирани субективните мнения на хора, които са далеч от професионална практика в търговията с горива - надвишаваща 10г.С УважениеИвайло БорисовМениджър Продажби, Маркетинг и РазвитиеЕКО България ЕАД

Коментар

колкото и да не ни се иска, нещата стоят по този начинвсе пак това е бизнес, а 7ст. на литър е доста голяма отстъпкакойто иска - да протестира :D който не - да си ползва 5 ст
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Така е, и затова беше репликата ми по-горе.Бизнеса си е бизнес. Смятат, че не им е изгодно и толкова.Нито клуба ни е задължавал да ползваме само бензиностанциите на ЕКО, нито от ЕКО са имали подобно изискване.Със зареждането там, в известна степен сме помагали на клуба чрез комисионната, на ЕКО чрез генериране на оборот и на нас самите естествено.ЕКО променят условията, предполагам, че тази опция я има в договора и няма какво да се сърдим.Не може до вчера да бяха "най-добрите бензиностанции", а днес да са "гадни гърци", някак не е цивилизовано.Не знам ...Аз имам карти на ЕКО, на Shell и на Лукойл.Зареждах на EKO заради клуба, но не виждам причина за в бъдеще да не го правя, ако тя ми е най-близката бензиностанция.Пък и клуба продължава съществуването си, бензиностанциите също не са свършили. Времето ще покаже кое решение е най-изгодно.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Май не всички договори са прекратени.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...B5%D0%BA%D0%BE
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Malone написа:
                        Така е, и затова беше репликата ми по-горе.Бизнеса си е бизнес. Смятат, че не им е изгодно и толкова.Нито клуба ни е задължавал да ползваме само бензиностанциите на ЕКО, нито от ЕКО са имали подобно изискване.Със зареждането там, в известна степен сме помагали на клуба чрез комисионната, на ЕКО чрез генериране на оборот и на нас самите естествено.ЕКО променят условията, предполагам, че тази опция я има в договора и няма какво да се сърдим.Не може до вчера да бяха "най-добрите бензиностанции", а днес да са "гадни гърци", някак не е цивилизовано.
                        Не е точно така. Първо не видях някой да употребява израза "гадни гърци", а византийци или просто гърци. Нали бензиностанцията е гръцка в крайна сметка. А пък византиец и византийски номера по някаква причина са станали нарицателни. Второ, ако ги нямаше форумите и клубовете, мисля, че нямаше да се получи това зарибяване на маса хора, които преди никога не са зареждали във въпросните бензиностанции и дори не са забелязвали, че съществуват, да започнат да го правят редовно заради отстъпката или от форумска солидарност. И после клубовете биват отсвирени. Е, какво е това?Поне за мен драма няма, защото не съм страна в случая, просто си разсъждавам. Ако случайно имам път към ЕКО, ще си зареждам. Нито някога съм ги величал, нито пък сега ще ги избягвам.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

EKO

ето ги и виновника за тази неблакогпиятност за клубовете зареждам много на ЕКО и Лукойл ама сега що да нему турим една дълга /цовнннння/ невярвам толкова много да забогатеят относно 2 та процентаМоля без такова сочене с пръст без доказателства. Снимката е премахната.Модераторски екип на Fiat-bg.org
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз не разбирам всички, които плюят Еко, ама наистина не ги разбирам. Поне 98% от потребителите на форума, а и не само нашия, ползват тези карти, за да ползват отстъпката от 5 стотинки за литър без да ги интересува какво е отивало или дали изобщо нещо отива за клуба. Сега изведнъж, всички намразиха Еко, при положение, че те не нарушават нито една клауза от договора, който е подписан. Може би ако ние се бяхме отказали, те трябваше да изреват както ние - гадни фиатаджии. Мисля си, че основната причина за "гадните гърци" и прочее се явява фактът, че се прекратяват заявките за издаване на карти от нашия форум поради липсата на приходи за същия.

Коментар

ми какво очакваме - плюем по хората, ами ние сме същитедават ни 5 ст без да се мръднемфорумът си е получил своята комисионна , защото това реално е комисионен договор
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Карта за отстъпка за 5 ст можеш да си набавиш много лесно от тях.Всеки, само че трябва хората да положат някакви усилия примерно.Докато в нашият случай автофорумите се нагърбват изцяло с дистрибуцията на картите, като съответно осигуряват на еко един приличен оборот.Видяхте данните които даде Кики. КАРБ за 6 месеца е постигнал 30 т, което на пръв не е кой знае колко , но е само за 6 месеца.Казвате еко си спазват договора - да , от правна гледна точка са коректни (за момента).Но на Рено клуб са им спрели договора предсрочно , за това там хората имат причинни да се възмущават.Но освен правната част има и "морална". За това цитирах поговорката за сукното и кросното.Та това е, лично аз в момента в който изтече договора на еко с КАРБ ще подаря картата на дребния да си играе.Това, ще е моето "наказание".Иначе гледам колегите от VW клуб са се срещали и говорили с еко.Явно техният договор ще бъде продължен, то предполагам и на другите клубове

Коментар

Working...
                                X