Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

EKO карти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересно ми е, до каква степен би могла да повлияе на потребителите по-голямата отстъпка

Коментар

Kuku написа:
      Добре де, ако на всеки от вас му се предостави карта с 8ст. отстъпка, ще захвърлите ли карите на ЕКО?
      Да, без значение е веригата, т.к. дизела им е еднакъв за мен.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

bachev написа:
        Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.
        ей сега разбрахте ли къде е отишла отстъпката за авто форумите - за кака ви Преслава!аз предлагам освен бойкотирането на Еко да бойкотираме и Преслава
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          bachev написа:
          Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.
          ей сега разбрахте ли къде е отишла отстъпката за авто форумите - за кака ви Преслава!аз предлагам освен бойкотирането на Еко да бойкотираме и Преслава
          Като не слушаме ЧАЛГА в Фиатите ли ?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А не Аз без чалгица не тръгвам на никъде
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

От вчера има помоция на ЕКО Сребърна Зареждаш за 10 кинта и получаваш 1лв бонус. Хайде давайте туби,шишета,кофи докато не са научили бабите,че и там ще стане една като в Лидл
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                  Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.
                  Инфо има публикувано в тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=962538#962538За момента ще са такива.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз днес ги бойкотирах,като си напомпих гумите и ми измиха прозореца без пари и без да зареждам гориво.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Lukoil дават 7ст, през уикендите
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако отстъпката на Лукойл стане над 10ст,тогава ще започна пак да зареждам там.А Еко,заредих 3 пъти,заради форумската карта и 3-те пъти съжалих.Ще чакам на Еко,отстъпката да стане над 15ст,че да зареждам отново дизел..
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

emzo написа:
                          Това с каква карта става Емо?
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                            emzo написа:
                            Сега ще намеря снимка и ще покажа,картата е "Пълен напред".Едит. Ето я и картата :
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                              batproho написа:
                              emzo написа:
                              Сега ще намеря снимка и ще покажа,картата е "Пълен напред".Едит. Ето я и картата :
                              Да и аз имам такава карта, но нарочно не я използвам!!! Лукойл са мизерници!!!
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

За мен е неудобство, че в Лукойл не приемат плащане с две карти - тази за отстъпка и дебитна след нея. В това отношение Еко ми е много по-удобно.

Коментар

Working...
                                X