Интересно ми е, до каква степен би могла да повлияе на потребителите по-голямата отстъпка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EKO карти
Collapse
X
-
bachev написа:Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:bachev написа:Те явно си мислят, че като направят 2 реклами с фолкдивата Преслава, ще привлекът същия брой клиенти, колкото са хората от форумите... Е не става, ама те сами ще се обедят, когато всички тачещи марката и автомобилните форуми се откажат да зареждат там. И искренно се надявам това да се случи.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,Еко пак промениха отстъпките за приятели. Днес отивам да зареждам гориво и Газта е с отстъпка 3 стотинки, бензин иконъми 4, а на скъпите бензини 7 стотинки. От бензиностанцията ми обясниха,че ще сменят отстъпките,но дали ще е така.... Моля,ако някой има инфо да сподели дали това ще са крайните отстъпки.
Коментар
-
Ако отстъпката на Лукойл стане над 10ст,тогава ще започна пак да зареждам там.А Еко,заредих 3 пъти,заради форумската карта и 3-те пъти съжалих.Ще чакам на Еко,отстъпката да стане над 15ст,че да зареждам отново дизел..Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
emzo написа:Lukoil дават 7ст, през уикендитеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
kal0yanch40 написа:batproho написа:emzo написа:Lukoil дават 7ст, през уикендитеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар