Я да си сравним точките. Аз надиплих вече 8 000 000 (осем милиона) точки ( с около 20-30 SMS-а). А вие?Интересно ми е дали наистина участвам 8 милиона пъти в даден жребий . Ако човек, който е пратил само един SMS, има 10 точки, то, ако се вярва на съобщенията, които получавам, аз участвам 800 000 пъти повече от него. Дали? Ето как става тегленето: на екрана се въртят не особено бързо телефонни номера. Предишният печеливш натиска клавиатурата и избира следващия. Ако моят номер участва 800 000 пъти, а сигурно има поне 1000 човека с повече точки, това означава, че всеки ден в жребия участват поне милиард номера. Реално ли е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко точки имате в "SMS за милиони"?
Collapse
X
-
На мен ми прави впечатление, че явно участниците намаляват, защото сега ни зарибяват с въпроси за все повече точки. В началото, когато и аз се хванах на въдицата, въпросите се редуваха за 50, 100, 150, 200 и т. н. точки, като аз стигнах до 1000 и спрях. Сега вече, ако изчакам вечерните въпроси, както и правя - между другото, аз играя през ден само за 20-те бона - започват от 720 000 точки. Но, хванал съм се веднъж на хорото, до Нова Година ще изкарам, засега имам около 6 000 000 точкиFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Не се притеснявам, че ще ме излъжат със сметката за телефона. Пускам по един SMS през ден (но ще ги намаля) и няма проблеми със сметката, всичко е точно. Но това с милионите пъти участия в жребия ми се вижда нереално. Цялото теглене трае няколко секунди. За тези секунди колко номера могат да се извъртят на екрана? По-скоро вярвам, че участвам с реалния брой изпратени SMS-и, а не с тези бутафорни точки.sugarboy написа:...между другото, аз играя през ден само за 20-те бонаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не се притеснявам, че ще ме излъжат със сметката за телефона. Пускам по един SMS през ден (но ще ги намаля) и няма проблеми със сметката, всичко е точно. Но това с милионите пъти участия в жребия ми се вижда нереално. Цялото теглене трае няколко секунди. За тези секунди колко номера могат да се извъртят на екрана? По-скоро вярвам, че участвам с реалния брой изпратени SMS-и, а не с тези бутафорни точки.sugarboy написа:...между другото, аз играя през ден само за 20-те бонаFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
nikolovvd написа:sugarboy написа:...между другото, аз играя през ден само за 20-те бонаFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Vladim написа:Защо си давате парите за глупости?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз съм си го задавал този въпрос и почти съм сигурен, че не участват тези милиони пъти в тегленето, защото, гледайки го от моята гледна точка, то само моите 6 милиона пъти докато се извъртят, за другите няма време, ама пак не се падам аз Освен това, нотариус - добре, ама там има един бутон само изведен на таблото, кой знае кого са "програмирали" да се падне. Мислил съм си и друго - дали не пускат да спечелят точно такива, дето все се хвалят, че са пуснали само 1 СМС и хоп - спечелили са, защото нямат сметка да се падат такива като нас, които играем постоянно, понеже ще им секне кранчето и автоматично спираме да играем. Но това, разбира се, са само разсъждения, защото бройката на изтеглените - 70-80 души примерно, съотнесена към, както аз си правя сметка, стотина хиляди, които играят, е пренебрежимо малка.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
[quote="snake"]Vladim написа:Нарича се Надежда... :D ....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Някой да се похвали, че е спечелил? Или поне да е бил от онези трима, чиито телефони се "разбъркват" на екрана? http://vbox7.com/play:2dc1a11a&ef=1Всъщност "Господарите" са леко манипулативни, а може би не са прочели внимателно правилата на играта. В тегленето на седмичния джакпот наистина участват трима. По-интересно би било да видим колко телефонни номера се разбъркват в ежедневните тегления. Дали и те няма да се окажат ограничен брой ? И съвпадението с жената също е интересно... Още по-интересно е, че играта продължава. Ще продължават ли да се намират поне по 20 000 човека на ден, които да осигуряват сумата от 20 000 лв?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар