Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко точки имате в "SMS за милиони"?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко точки имате в "SMS за милиони"?

Я да си сравним точките. Аз надиплих вече 8 000 000 (осем милиона) точки ( с около 20-30 SMS-а). А вие?Интересно ми е дали наистина участвам 8 милиона пъти в даден жребий . Ако човек, който е пратил само един SMS, има 10 точки, то, ако се вярва на съобщенията, които получавам, аз участвам 800 000 пъти повече от него. Дали? Ето как става тегленето: на екрана се въртят не особено бързо телефонни номера. Предишният печеливш натиска клавиатурата и избира следващия. Ако моят номер участва 800 000 пъти, а сигурно има поне 1000 човека с повече точки, това означава, че всеки ден в жребия участват поне милиард номера. Реално ли е това?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Днес колегите ми се хвалеха, че имат по около 1-2милиона с 2-3смс-а. Аз лично не участвам.Миналата година мой приятел със седем смс-а спечели 15хил лв от Големия кеш.

Коментар

На тези номера вече не се хващам, защото не мога де хвана сметката на телефона после. Веднъж съм се набутвал в такава игра преди доста време - едва си платих сметката на телефона.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

На мен ми прави впечатление, че явно участниците намаляват, защото сега ни зарибяват с въпроси за все повече точки. В началото, когато и аз се хванах на въдицата, въпросите се редуваха за 50, 100, 150, 200 и т. н. точки, като аз стигнах до 1000 и спрях. Сега вече, ако изчакам вечерните въпроси, както и правя - между другото, аз играя през ден само за 20-те бона - започват от 720 000 точки. Но, хванал съм се веднъж на хорото, до Нова Година ще изкарам, засега имам около 6 000 000 точки
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Не се притеснявам, че ще ме излъжат със сметката за телефона. Пускам по един SMS през ден (но ще ги намаля) и няма проблеми със сметката, всичко е точно. Но това с милионите пъти участия в жребия ми се вижда нереално. Цялото теглене трае няколко секунди. За тези секунди колко номера могат да се извъртят на екрана? По-скоро вярвам, че участвам с реалния брой изпратени SMS-и, а не с тези бутафорни точки.
          sugarboy написа:
          ...между другото, аз играя през ден само за 20-те бона
          И аз играя през ден, но за червен голф . Голф за мен, 20 000 за теб, няма да се караме .

Коментар

голяма кръгла 0
            ex.Мареа ТД100

Коментар

snake написа:
              Не се притеснявам, че ще ме излъжат със сметката за телефона. Пускам по един SMS през ден (но ще ги намаля) и няма проблеми със сметката, всичко е точно. Но това с милионите пъти участия в жребия ми се вижда нереално. Цялото теглене трае няколко секунди. За тези секунди колко номера могат да се извъртят на екрана? По-скоро вярвам, че участвам с реалния брой изпратени SMS-и, а не с тези бутафорни точки.
              sugarboy написа:
              И аз играя през ден, но за червен голф . Голф за мен, 20 000 за теб, няма да се караме .
              Не само, че няма да се караме, ами и ще се почерпим. Със сметката и аз нямам проблеми, само като казах на жената обаче, че съм доволен на 68 лева през първия месец, тя се хвана за главата, ама аз я успокоих, че остават само още два месеца с по петнайсетина лева над таксата :D

Коментар

sugarboy написа:
                Вие сте добре! Аз пращах по 50-80 SMS-a дневно. Като съм бил без акъл, какво може да се очаква. :D
                Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                  sugarboy написа:
                  Вие сте добре! Аз пращах по 50-80 SMS-a дневно. Като съм бил без акъл, какво може да се очаква. :D
                  Ами те нали на такива шарани като нас разчитат. Между другото, първия месец се набутах толкова, защото една вечер получих съобщение - "Честито! Ти си избран да играеш за 20 000 лева". И аз играх :D Но оттогава не се хващам вече на тоз номер - през ден, че да ми е мирна главата, само чакам да чуя медения гласец на Ники Кънчев в телефона някой ден около 18,20...

Коментар

Защо си давате парите за глупости?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Николко
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Vladim написа:
                        Защо си давате парите за глупости?
                        Нарича се Надежда... :D . Слабият интерес към темата ми показва, че явно не играят много хора. Това ми усещане се подсилва и от факта, че напоследък направо истерично ме заливат с приканващи съобщения да играя. Мисля, че получавам поне по 10 на ден. Няма да си зарежа точките и ще продължа до Нова година да им пълня касичката с надеждата, една вечер да ми се обади Ники. Случват се и чудеса, но обикновено не с нас .Никой не поразсъждава върху това, реални ли са тези милиони, с които уж участваме в жребия или точките са бутафорни. Представете си го: моят телефон се върти 8 000 000 пъти в жребия. Твоят също, неговият, на още 1000 и повече човека също. Това са повече от милиард участници във всяко теглене. Че не могат на екрана да се извъртят тези милиарди номера, е ясно. Дано поне софтуерът им е читав и наистина при избирането на случаен принцип на даден номер, който да се визуализира, да участва и "тежестта" му, т.е. спечелените точки. Тегленето е пред нотариус, но никой нотариус не би могъл да знае как работи алгоритъма...

Коментар

И аз съм си го задавал този въпрос и почти съм сигурен, че не участват тези милиони пъти в тегленето, защото, гледайки го от моята гледна точка, то само моите 6 милиона пъти докато се извъртят, за другите няма време, ама пак не се падам аз Освен това, нотариус - добре, ама там има един бутон само изведен на таблото, кой знае кого са "програмирали" да се падне. Мислил съм си и друго - дали не пускат да спечелят точно такива, дето все се хвалят, че са пуснали само 1 СМС и хоп - спечелили са, защото нямат сметка да се падат такива като нас, които играем постоянно, понеже ще им секне кранчето и автоматично спираме да играем. Но това, разбира се, са само разсъждения, защото бройката на изтеглените - 70-80 души примерно, съотнесена към, както аз си правя сметка, стотина хиляди, които играят, е пренебрежимо малка.

Коментар

[quote="snake"]
                            Vladim написа:
                            Нарича се Надежда... :D ....
                            А от там нататък си отоговорил сам на въпроса! Лично съм ставал свидетел, как се нагласяват победители в подобен тип игри, манипулиране на резултати от СМС-и, и др. подобни. Сега ще разбереш, защо пък аз нямам "Надежда" по въпроса с подобен тип игри! :D
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Някой да се похвали, че е спечелил? Или поне да е бил от онези трима, чиито телефони се "разбъркват" на екрана? http://vbox7.com/play:2dc1a11a&ef=1Всъщност "Господарите" са леко манипулативни, а може би не са прочели внимателно правилата на играта. В тегленето на седмичния джакпот наистина участват трима. По-интересно би било да видим колко телефонни номера се разбъркват в ежедневните тегления. Дали и те няма да се окажат ограничен брой ? И съвпадението с жената също е интересно... Още по-интересно е, че играта продължава. Ще продължават ли да се намират поне по 20 000 човека на ден, които да осигуряват сумата от 20 000 лв?

Коментар

Working...
                              X