Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хипермаркети Lidl

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    ele на едно място в поста си е "зачекнала" точно този въпрос, който и аз исках да изкажа! тъй като другите големи вериги (в частност Кауфланд) са знаели, че през тези няколко дни на еуфория около LIDL ще изпуснат част (не малка, макар и за кратко) от клиентите си и също направиха доста впечатляващи намаления с тази разлика, че там нямаше тълпи от хора и БТВ!
    И тълпи, и полиция - както пред ЛИДЛ(Дружба 2), Кауфланд(Дружба 2) и Карфур (Дъ Мол). Няма от къде да си купя два пакета кори за баница, бучка сирене и месо. За тези три неща обикалях два часа и половина
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ele написа:
      Чак пък да те грабят... никой не те блъска да купуваш - сей на село домати, гледай кокошки и крава и в магазин няма да стъпваш.
      Ще се въздържа засега да ползвам твоя опит.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

kosta написа:
        ele на едно място в поста си е "зачекнала" точно този въпрос, който и аз исках да изкажа! тъй като другите големи вериги (в частност Кауфланд) са знаели, че през тези няколко дни на еуфория около LIDL ще изпуснат част (не малка, макар и за кратко) от клиентите си и също направиха доста впечатляващи намаления с тази разлика, че там нямаше тълпи от хора и БТВ!
        Връщам се от Кауфланд, нищо от промоциите нямаше налично, на въпроса ми касиерката ми посочи гише информация, като разбра, че не съм поредния заядливец, каза:Луди хора, заранта щяха да се изпомачкат, всичко ометоха.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Опашките и буането с лакти за 2 портокала според мен са някакъв сантимент по кумунизЪма според мен...Поне на местна почва... Поне за пенсионерите...Виж за 32 инчова плазма за 159 долара сугурно и аз бих се поблъскал като братския американски народ...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kosta написа:
            И КАУФЛАНД и ЛИДЛ са част от ШВАРЦ ГРУП , БИЛЛА , ПЕННИ и СТАНДА са част от РЕВЕ ( имаха магазин с такова име в София, който не прокопса ). Никой от тия чутовни конгломерати няма да хлопне кепенци , защото работят със свръхнорма на печалбата .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

този лъдъл разгневи народа че взеха и да се бият ама днес като минах покрай него опашката поне 50 метра ще чакам след месец
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Мен тези големи магазини ме набутват защото като вляза за нещо дребно или намалено покрай него закачам доста артикули и сметката набъбва.Не виждам смисъл за 3 бутилки олио по 1,50 от които ще спестя 2 лв. примерно да измина х километри и да се блъскам.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз помня във Варна една вечер лятото като направиха месото в Кауфланд на 50% и зеленчуците на 70% по-евтини и отвориха от 23,30 до 02,00ч сутринта. Минах оттам понеже е до вкъщи и имаше полиция на 2 преки от магазина, отцепени улици и целия паркинг беше пълен с хора чакащи да влязат. Мога да го сравня с концерт на Слави Трифонов като скупчване на хора на едно място...
                  FoRzA ItaliA
                  Lancia Delta HPE
                  ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

BoZZanI написа:
                    Аз помня във Варна една вечер лятото като направиха месото в Кауфланд на 50% и зеленчуците на 70% по-евтини и отвориха от 23,30 до 02,00ч сутринта. Минах оттам понеже е до вкъщи и имаше полиция на 2 преки от магазина, отцепени улици и целия паркинг беше пълен с хора чакащи да влязат. Мога да го сравня с концерт на Слави Трифонов като скупчване на хора на едно място...
                    Е то от фанатизираните "фенове" на Слави Трифонов и тези зомбирани старчета, разликата май е само възрастта.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BoZZanI написа:
                      Това беше ден преди да отворят карфур-а, Каулфанд се ориентира добре и изтощиха хората да не ходят в карфура
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Мен ме надъхваха срещу веригата с това: http://franklludwig.com/lidl.html

Коментар

магазин

те цените не са намалени толкова си струват това е заблуда във Велинград например зеле то е 35-40 ст карфиола е 1лв а праз е 1 лв ама 10 стръка и то средно големи мандарини са 1 -1.20 банани също 1.50това без отстъпка направо на пазара .
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

http://bg.altermedia.info/?p=15645
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Това не може да е само от оскотяване на народа, това си е чиста проба дебилщина.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
                                Рекох да мина и аз ама бърже се върнах като видях опашката отвън
                                Всичкото високопланинско джентелмен е слязло от Девети картофен пояс на пРимоция във Филибето- луда работа. По мачовете няма толкова полиция- само жандармерия дето няма.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X