kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хипермаркети Lidl
Collapse
X
-
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
kosta написа:ele на едно място в поста си е "зачекнала" точно този въпрос, който и аз исках да изкажа! тъй като другите големи вериги (в частност Кауфланд) са знаели, че през тези няколко дни на еуфория около LIDL ще изпуснат част (не малка, макар и за кратко) от клиентите си и също направиха доста впечатляващи намаления с тази разлика, че там нямаше тълпи от хора и БТВ!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Опашките и буането с лакти за 2 портокала според мен са някакъв сантимент по кумунизЪма според мен...Поне на местна почва... Поне за пенсионерите...Виж за 32 инчова плазма за 159 долара сугурно и аз бих се поблъскал като братския американски народ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kosta написа:ele на едно място в поста си е "зачекнала" точно този въпрос, който и аз исках да изкажа! тъй като другите големи вериги (в частност Кауфланд) са знаели, че през тези няколко дни на еуфория около LIDL ще изпуснат част (не малка, макар и за кратко) от клиентите си и също направиха доста впечатляващи намаления с тази разлика, че там нямаше тълпи от хора и БТВ!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Мен тези големи магазини ме набутват защото като вляза за нещо дребно или намалено покрай него закачам доста артикули и сметката набъбва.Не виждам смисъл за 3 бутилки олио по 1,50 от които ще спестя 2 лв. примерно да измина х километри и да се блъскам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз помня във Варна една вечер лятото като направиха месото в Кауфланд на 50% и зеленчуците на 70% по-евтини и отвориха от 23,30 до 02,00ч сутринта. Минах оттам понеже е до вкъщи и имаше полиция на 2 преки от магазина, отцепени улици и целия паркинг беше пълен с хора чакащи да влязат. Мога да го сравня с концерт на Слави Трифонов като скупчване на хора на едно място...FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Коментар
-
BoZZanI написа:Аз помня във Варна една вечер лятото като направиха месото в Кауфланд на 50% и зеленчуците на 70% по-евтини и отвориха от 23,30 до 02,00ч сутринта. Минах оттам понеже е до вкъщи и имаше полиция на 2 преки от магазина, отцепени улици и целия паркинг беше пълен с хора чакащи да влязат. Мога да го сравня с концерт на Слави Трифонов като скупчване на хора на едно място...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BoZZanI написа:Аз помня във Варна една вечер лятото като направиха месото в Кауфланд на 50% и зеленчуците на 70% по-евтини и отвориха от 23,30 до 02,00ч сутринта. Минах оттам понеже е до вкъщи и имаше полиция на 2 преки от магазина, отцепени улици и целия паркинг беше пълен с хора чакащи да влязат. Мога да го сравня с концерт на Слави Трифонов като скупчване на хора на едно място...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
PyMu
-
Това не може да е само от оскотяване на народа, това си е чиста проба дебилщина.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:Рекох да мина и аз ама бърже се върнах като видях опашката отвънFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар