Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хипермаркети Lidl

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Магазина

    То хубаво ама кво ще го правим това олио ако и аз си бях купил по 1 стек както даваха по ТВ.То ние пържолите и кюфтета ги печем без олио на тигана.А иначе другите цени и в КАУФЛАНД има доста евтини дори и опашки има тия 2 дни То разбирам ама да е винаги така а то сменят цените повсяко време и в Гърция е така събота дигат цените щото те тогава пазаруват най вече . ще му мине и на него мерака Преди като отваряха Карфур имаше някво евтино млеко и котката не го яде дори .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #17
      О, Лидъл!Три часа бабички и лелкипред входа му чакат. Сивите панелкитрепетно повтарят на Тотю гласът.Пристъпи ужасни! Дванайсетий пътгъсти орди лазят по плочките кривии тела се блъскат, и псувни изливат.Бури подир бури! Рояк след рояк!Данчето Фандъкова сочи входа паки вика: ,,Търчете! Ниски са цените!
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

      Коментар


        #18
        това за магазини +(плюс) в Бургас го знам, ама не намирам нищо в тая верига, което да ме накара давзляза в него, освен бирата.Та така да си задам въпроса ..с какво ще ме привлече тая верига ЛИДЪЛ

        Коментар


          #19
          Бира 0,5л. по 50ст. и става
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #20
            Всяко чудо за 3 дена ... В случая за 4. Лидл и Кауфланд били собтсвеност на една и съща фирма.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

            Коментар


              #21
              Тука в Ловеч имаше и хора в болницата разбрах
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

              Коментар


                #22
                Аз никога не ходя в деня на откриването на такива вериги - под достойнството ми е да се блъскам, за да си купя на промоция една кофа, да речем, както когато отваряха Практикер тука, гледам по улицата се разхожда цяла върволица кофи. Отивам след няколко дни, когато вече няма никого, хем да се разходим с жената и детето. Освен това, колко олио ще награби тази бабичка, дето я даваха със стека? Ами все ще свърши това олио, а тя пак ще си остане в мизерията и ще ходи да се блъска по други промоции - тъжна картинка, стана ми мъчно, като гледах репортажа, колко е оскотял народът.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                Коментар


                  #23
                  sugarboy написа:
                  Аз никога не ходя в деня на откриването на такива вериги - под достойнството ми е да се блъскам, за да си купя на промоция една кофа, да речем, както когато отваряха Практикер тука, гледам по улицата се разхожда цяла върволица кофи. Отивам след няколко дни, когато вече няма никого, хем да се разходим с жената и детето. Освен това, колко олио ще награби тази бабичка, дето я даваха със стека? Ами все ще свърши това олио, а тя пак ще си остане в мизерията и ще ходи да се блъска по други промоции - тъжна картинка, стана ми мъчно, като гледах репортажа, колко е оскотял народът.
                  Споделям напълно мнението! А, когато попитаха една лелка, защо е там тя отговори "еми ей така"... Ще отида да разгледам магазина и да си купя нещо след поне две седмици!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

                  Коментар


                    #24
                    Аз вчера също минах през магазина без да ме претрепат :D Взех си малко биричка,мандаринки жена олио(как без олио) и това е.Ама като гледам хората с по колко стека олио излизаха се чудя за какво им е?Или го препродават или карат колите си с олио(по 5-10стека баси)
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

                    Коментар


                      #25
                      Вижте сега, понеже съм учил дълги години маркетинг и това което ЛИДЛ направи с непрестанните реклами по телевизии, радиа, вестници, билборди си е чист Масов Маркетинг.Целта им беше да привлекат именно тия неплатежоспособни пенсионери, да направят едно сбиване пред магазина с бастуните и ченетата и да ги дадат още веднъж в деня на откриването в централните емисии за без пари! Последващия ефект ще е НИЕ трезвомислещите на средна възраст и платежоспособни да изчакаме определено време да утихне всичко и да се юрнем към магазина, когато бабичките са изхарчили вече пенсиите за олио, банани и "кисело мляко". Да им увеличим оборота и да ни спечелят като постоянна клиентела...Да, аз ще го направя но веднъж-два защото КАуфланд ми е на 2 крачки, изключително съм доволен от качеството и цените на "някои" стоки и ходя за щяло и нещяло преди да се прибера в къщи. Във Варна ЛИДЛ е направен на майната си в един от най-големите крайни квартали и няма начин да ходя до там често.Но цялата тази идея на маркетинга на ЛИДЛ си беше рискована, защото какво щеше да стане ако в деня на откриването на някой от магазините им беше загинал човек??? Риска беше поет и за тяхно щастие нямаше големи последствия и премина по мед и олио...
                      FoRzA ItaliA
                      Lancia Delta HPE
                      ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

                      Коментар


                        #26
                        Гответе за 2 декември вече когато отварят Темпо. Имате срок да излапате олиото че тогава пак ще има сигурно

                        Коментар


                          #27
                          Е чак да загине някой едва ли, все пак те са го измислили да има няколко по активни техни хора за да се излъчат точно тези по телевизията, а това с линейките, не се знае колко и дали са пострадали някои хора, просто като го заболи главата дедо си мисли че умира и вика бърза помощ.Добра даже много добра рекламаА какви са тези ’’’БЕДНИ"" хора който купуват по стек олио и пълнят по 2 колички едва ли са бедни
                          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

                          Коментар


                            #28
                            Румен_Хинчев написа:
                            LIDL за мен са остров на евтинията , ама в Италия и Германия ...Между другото същите цени , но с по-малки опашки ги предлага баткото на ЛИДЛ - КАУФЛАНД .
                            Ще си избият зъбите едни на други тук във вн. като ги сложиш метро, пикадили, карфур, кауфланд, била и тия, че и някой дето го пропускам и се чудя кой ще затвори първи. Явно добре ни грабят, за да имат интерес. Кой помни шпека от какви цени тръгна, та е на 11 лв вече?!
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

                            Коментар


                              #29
                              Чак пък да те грабят... никой не те блъска да купуваш - сей на село домати, гледай кокошки и крава и в магазин няма да стъпваш. Не мога да разбера защо тия хора трябва да ходят да се блъскат като стадо добитък, вместо да отидат в някой друг хипермаркет и да си купят с намаление без да се блъскат - намалено олио имаше и в кауфланд, както и банани. Явно не е толкова да спестят 5-6 лева, колкто да спорта и да разпуснат малко напрежението, като ударят няколко човека с лакти, за да се доберат до заветните банани, защото банани през живота си не са вкусвали. А намаленията в западните магазини нямат нищо общо с тия в БГ - там стоките се намалят в пъти само за да се отърват търговците от нежеланите артикули, а не както тук - с 20-50% и то на стоки, които и без това са евтини.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                              Коментар


                                #30
                                ele на едно място в поста си е "зачекнала" точно този въпрос, който и аз исках да изкажа! тъй като другите големи вериги (в частност Кауфланд) са знаели, че през тези няколко дни на еуфория около LIDL ще изпуснат част (не малка, макар и за кратко) от клиентите си и също направиха доста впечатляващи намаления с тази разлика, че там нямаше тълпи от хора и БТВ!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

                                Коментар

                                Working...
                                X