Здравейте, един тъпак е паркирал някакво камионче пред гаража ми и вече седи два дена там и немога да си изкарам колата.Лошото е че КАТ и паркинги и гаражи отказват да съдействат. Към кого трябва да се обърна - саморзправа ли ? Вече незнам!!! Писна ми да ми спират презд гража . Хайде тия 2 дни можех да мина без кола, но утре вече немога!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
паркирал пред гараж
Collapse
X
-
Humppa
-
не чакай да се махне защото може да минат седмици обади се в районното и ги питаи ще вземат ли мерки или трябва да го запалиш или потрошиш защото те е залостил но трябва да си по убедителен за да се вдигнат и да вземат мерки като ти кажат не може да направиме нищо ги питай дали е по добре да му запалиш камиона и да го пребиеш с винкел, тогава ще се задействат.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Re: паркирал пред гараж
mitakkk написа:Здравейте, един тъпак е паркирал някакво камионче пред гаража ми и вече седи два дена там и немога да си изкарам колата.Лошото е че КАТ и паркинги и гаражи отказват да съдействат. Към кого трябва да се обърна - саморзправа ли ? Вече незнам!!! Писна ми да ми спират презд гража . Хайде тия 2 дни можех да мина без кола, но утре вече немога!!
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Един колега им вади вентилите с клещи! Вече никой не спира!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
звънни на 112 и кажи за случая, кажи, че имаш бременна жена, която се очаква да роди всеки момент. ако пак откажат по някаква причина- питай с кого разговарям, да знам какво да пиша в жалбата срещу вас след 10 мин като ида до районното на крака. Ако до няколко часа няма резултат- както казаха в горния пост- писмена жалба с описание колко пъти си звънял, с кого си разговарял ис точния час на разговорите. тея кретени трябва да се научат да си вършат работата, ако не да ходят да копат!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mitakkk написа:PREDATORst написа:Счупи джама,освободи от скорост и го избутай.За друг начин не се сещамBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Аз вчера му лепих по прозорците знаци "паркирането забранено"Тъкмо се връщам от вкъщи - нямаше го копелдака му с копелда! Излизах от работа за да си изкарам колата от гаража - ненормална история.Вчера вечерта звънях на 166, от там ми дадоха телефон на 5-то районно, от там ме препратиха към КАТ, ама да се обадя сутринта щото вече в 21.00 било късно и спинкали, днес от КАТ ме пратиха в Центъра за градска мобилност, от там ме подхвърляха от телефон на телефон и накрая ми дадоха телефон за ’досадници" 982 4878който дава само свободно. кво да ви разправям.
Коментар
-
най бързия начин който съм го изпробвал е да се афектираш и по телефона на дежурния нервно да му обяниш и да го убедиш че ако не се вземат мерки ще има саморазправа.В този случаи за да няма такива проблеми органите на РЕДА ще намерят начин за да се избегне конфликт и мога да ти гарантирам че много бързо ще се разреши случая.За да ти помогнат нашите институций трябва да знаеш как да ги принудиш , със жалби нищо няма да излезе в дадения случаи защото докато се разгледа тая жалба оня ще се махне и жалбата ще бъде отхвърлена направи така че да ти помогнат веднага.Полицията не е безпомощна на мен за дребни неща са ми помагали като не съм предполагал че дори имат телфоните на всеки един човек регистриран с лична карта , така че може ако не да се премести този камион да се намери собственика за един ден и да си го махне лично той.Действаи колега решително и настоятелно давай им зор могат много неща да разрешават.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар