Здравейте колеги. Днес с още 2 приятелски семейства решихме да отпразнуваме Нова година в Еленския балкан.След цял ден ровене в интернет и солидна сметка на телефона се оказа че всичко е ЗАЕТО. Ама наистина всичко. Та молбата ми е ако някой знае някоя къща или вила подходяща за около 10 човека в Еленския балкан да сподели. Нямаме особени претенции.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за Нова Година в Еленския балкан
Collapse
X
-
Re: Идеи за Нова Година в Еленския балкан
canko1604 написа:Здравейте колеги. Днес с още 2 приятелски семейства решихме да отпразнуваме Нова година в Еленския балкан.След цял ден ровене в интернет и солидна сметка на телефона се оказа че всичко е ЗАЕТО. Ама наистина всичко. Та молбата ми е ако някой знае някоя къща или вила подходяща за около 10 човека в Еленския балкан да сподели. Нямаме особени претенции.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
за 3ти път ще съм в еленския балкан тази нова година. вече хич не ми се ходеше, но там беше единственото, което открихме свободно преди седмица, а и ние бая звъняхме, така че в общи линии търси да намериш свободно, отколкото да имаш претенции към място вече- догодина септември, най-късно октомври....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Идеи за Нова Година в Еленския балкан
canko1604 написа:Здравейте колеги. Днес с още 2 приятелски семейства решихме да отпразнуваме Нова година в Еленския балкан.След цял ден ровене в интернет и солидна сметка на телефона се оказа че всичко е ЗАЕТО. Ама наистина всичко. Та молбата ми е ако някой знае някоя къща или вила подходяща за около 10 човека в Еленския балкан да сподели. Нямаме особени претенции.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:Immortal написа:Криза, а?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Е то за тези празници българина винаги е намирал пари за хоцкане.Още повече,че не излиза хич скъпо едно прекарване на празниците във виличка извън града където кувертите са около 70-80лв на човек и празника изглежда като обикновенно напиване!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
canko1604 написа:rebel написа:И ние тази година искахме около Търново, но няма абсолютно нищо!!! Е има, ама е за 700лв за двойна стая! Успех! И приятно посрещане, че после още едно и 2012.....:DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Твърде, твърде късно сте се сетили да търсите. Този номер го играя от поне пет години и от опит мога да ти кажа, че ако намерите нещо в този момент, или ще е безбожно скъпо или пак ще е скъпо, но ще си е пълна мизерия. Вервай ми - три нови години подред се връщах болен. И няма повече да правя такива грешки! Няма как да стоплиш за 2-3 дни къща за гости, в която цяла зима не е палена печка и точно преди нова година се обади някой "зорлия" като теб. Хем ще си ти вземат паричките, хем ще стоиш на студено, че може и бълхи да хванеш. Ходи се на изпитани места, където да си сигурен, че изброените от мен неща няма да ти се случат. Знам едно такова място точно в Еленския балкан - в с. Буйновци. Страхотна къща с камина с водна риза. Огромна дневна с обзаведен кухненски бокс и сателитна ТВ. За около 13-14 човека. Гарантирано е заета още от лятото, но мога да ти дам коордитати за следващата Нова година евентуално.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Знам едно такова място точно в Еленския балкан - в с. Буйновци. Страхотна къща с камина с водна риза. Огромна дневна с обзаведен кухненски бокс и сателитна ТВ. За около 13-14 човека. Гарантирано е заета още от лятото, но мога да ти дам коордитати за следващата Нова година евентуално.
Коментар
-
venco67 написа:Твърде, твърде късно сте се сетили да търсите. Този номер го играя от поне пет години и от опит мога да ти кажа, че ако намерите нещо в този момент, или ще е безбожно скъпо или пак ще е скъпо, но ще си е пълна мизерия. Вервай ми - три нови години подред се връщах болен. И няма повече да правя такива грешки! Няма как да стоплиш за 2-3 дни къща за гости, в която цяла зима не е палена печка и точно преди нова година се обади някой "зорлия" като теб. Хем ще си ти вземат паричките, хем ще стоиш на студено, че може и бълхи да хванеш. Ходи се на изпитани места, където да си сигурен, че изброените от мен неща няма да ти се случат. Знам едно такова място точно в Еленския балкан - в с. Буйновци. Страхотна къща с камина с водна риза. Огромна дневна с обзаведен кухненски бокс и сателитна ТВ. За около 13-14 човека. Гарантирано е заета още от лятото, но мога да ти дам коордитати за следващата Нова година евентуално.Fiat Marea 1.9 TD100 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар