Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мрак в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрак в София

забелязвате ли че уличното осветление не работи почти никъде?след 100 позвънявания, от улично осветление вдигнаха и казаха - има авария странна авария - цял град :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Тя тая авария трябва да е от доста време, защото и на мен ми прави впечатление.Не е както беше преди.Отначало си помислих, че имам проблем с очите, но и други хора го потвърждават-там, където има осветление не е както беше преди.

Коментар

хаха не се оплаквайте,а елате тук да видите има осветления на изходите за софия и варна,а инъче по протежението на цялата ул"Магистрална" ,по която минава Сф-Вн една кьорава лаппичка няма Пълна трагедия е осветлението в тоя град,да ви призная в Горна Оряховица се инвестрира далеч повече в подобни неща...тука тоя не се налапа,няма ли да сменяме не знам Скоро не само София ще е в мрак,ами и цялата ни държава
      ex.Мареа ТД100

Коментар

до вчера беше окднес пренастройвали ли са?странно... денят се скъсява, но за сметка на това лампите светват по-късно :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

нормално е все пак сме България
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В центъра няма такъв проблем освен че светят до кам 8 и нещо сутринта
            Mercedes E200 coupe

Коментар

Sev написа:
              до вчера беше окднес пренастройвали ли са?странно... денят се скъсява, но за сметка на това лампите светват по-късно :D
              някой си е играл с нещо,което не му разбира,случва се постоянно в милата ни татковина. После останалите,ще има да си го местят от крачол в крачол,така поне седмица,докато на някой му се доработи толкова силно,че да иде да го оправи Тъй де,аз залагам на грешка от некадърност и докато се реагира,ще свикнеш като прилел да се ориентираш,после ще се чудиш,квой туй дето свети така
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Жалкото е все пак,че София е столица на България и има посещаемост от много чужденци,което не говори никак добре за нас!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Може би правят коледното осветление или пестят ток, за да има по Коледа! :D
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

paralesa написа:
                    хаха не се оплаквайте,а елате тук да видите има осветления на изходите за софия и варна,а инъче по протежението на цялата ул"Магистрална" ,по която минава Сф-Вн една кьорава лаппичка няма Пълна трагедия е осветлението в тоя град,да ви призная в Горна Оряховица се инвестрира далеч повече в подобни неща...тука тоя не се налапа,няма ли да сменяме не знам Скоро не само София ще е в мрак,ами и цялата ни държава
                    В София пък е обратното, на изхода за Пловдив до някъде са лампи по средата и от жандармерията нататък е тъмница чак до околовръстното.А Горна Оряховица не ги хвали много,дочух, че по едно време и там са били спряли някои лампи покрай скандала с фирмата, която ги поддържа и общината, а и съм забелязвал в 2-3 часа през нощта също да няма осветление по някои крайни улици.

Коментар

Докато има вандали на които им пречат собствените лампи по стълбовете и ги чупят всячески - така ще е. Докато имаме полиция дето дебелее като свиня пред Коледа - така ще е.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                      X