Ако те сгепнат от Енергото, ще ти искат да си сложиш електромер за реактивна енергия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя струг :)
Collapse
X
-
petio4528 написа:Колега ако още не си намерил струг ми пиши,днес питах в завода има два още един С11 от по старите и един С8 като цената за мен е някаде като цената на Белканто.Ако искаш ми пиши да питам колко точно ще ми го дадът.Самоче аз несъм работил на тези стругове и незнам в какво състояние са,но си имат всички части.Airfan написа:Ако те сгепнат от Енергото, ще ти искат да си сложиш електромер за реактивна енергия.
Коментар
-
Утре ще питам точно колко му искат и ще ти кажа,така като ге гледам и двата са под 1 тон,така че мисля ще си влезнеш в бюджета.Ще се опитам да направя и снимки,но няма да са много качествени все пак са от телефон.При нас са с трифазен ток,но миля,че може и с монофазен.И да С8 е по малкият,но не е много малък.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Tornado написа:Airfan написа:Ако те сгепнат от Енергото, ще ти искат да си сложиш електромер за реактивна енергия.
Коментар
-
Kuku, на съсед доверие да нямаш. Както ти се усмихва сутрин за поздрав и те пита любезно как си, така след това е запрашил към общината да те порти, че имаш струг и вдигаш шум, създаваш риск блокът да падне, притесняваш живущите, осигуряваш достъп на съмнителни елементи в кооперацията заради струга, излагаш съкооператорите на риск от пожар, потоп, камъни в бъбреците, изострена невроза........... и още 101 причини. Личен опит :D . А ако мислиш да пазиш струга в тайна, то знай че бабите не спят - ден и нощ слухтят и бдят.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Добре де, флекса не вдига ли повече шум от струга?Вече близо година си върша работа с флекс, бормашина и т.н. в гаража и нямам проблем.... отделно тропане и блъскане Сега, информацията която спестявам умишлено е, че в сградата все още живее само едно семейство на втория етаж.Когато се нанесат всички може и да започнат да ми пилят на главата, но аз пак повтарям, че ще се съобразявам максимално със съседите, точно защото съм уязвим!
Коментар
-
Слагаш му по-големи гумени тампони под шасито и нямаш грижи. Те спират нискочестотните шумове по конструкцията.Реактивната енергия е тази която се ,,грижи,, за намагнитването-електромотори,бубини дросели и тн.Теб не те касае заради малката ти мощност.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Струга е една от най-тихите металорежещи машини и в един гараж не може да пречи на никого. Относно реактивната енергия - 3 климатика биха консумирали много повече от един малък струг, както активна така и реактивна енергия. Всички съвремени електронни елктромери могат да измерват и реактивна енергия ама никой не си прави труда да я следи при малки консуматори - то такава печалба са си заложили че това им е последната грижа на ЕРП тата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар