Ами той при всички случаи трябва да те изчака - дали ще завиеш по неговата улица, или ще продължиш направо с десен мигач, той все си чака, а ако псува, трябва да си лекува нервите, ама междувременно е интересно, как е взел книжка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво е мигачът и има ли той почва у нас?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Ами той при всички случаи трябва да те изчака - дали ще завиеш по неговата улица, или ще продължиш направо с десен мигач, той все си чака, а ако псува, трябва да си лекува нервите, ама междувременно е интересно, как е взел книжка.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nikolovvd написа:sugarboy написа:- за направо и наляво - ляв мигач, за надясно, логично - десен, за пътя с предимство, много ясно - никакъв.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nikolovvd написа:sugarboy написа:- за направо и наляво - ляв мигач, за надясно, логично - десен, за пътя с предимство, много ясно - никакъв.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
PyMu
Лошото на Софийското движение е, че никой никого почти никога не чака. Другото лошо е, че аз все още си чакам цитата от Правилника за движение и никой от вас не ми го дава. Като ме питат "Къде го пише т’ва?" и аз какво да кажа - еми ей там във ФФБ едни момчета са го написали...
Коментар
-
sugarboy написа:nikolovvd написа:sugarboy написа:- за направо и наляво - ляв мигач, за надясно, логично - десен, за пътя с предимство, много ясно - никакъв.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
sugarboy написа:nikolovvd написа:sugarboy написа:- за направо и наляво - ляв мигач, за надясно, логично - десен, за пътя с предимство, много ясно - никакъв.
Коментар
-
feliza написа:Лошото на Софийското движение е, че никой никого почти никога не чака. Другото лошо е, че аз все още си чакам цитата от Правилника за движение и никой от вас не ми го дава. Като ме питат "Къде го пише т’ва?" и аз какво да кажа - еми ей там във ФФБ едни момчета са го написали...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
feliza написа:Лошото на Софийското движение е, че никой никого почти никога не чака. Другото лошо е, че аз все още си чакам цитата от Правилника за движение и никой от вас не ми го дава. Като ме питат "Къде го пише т’ва?" и аз какво да кажа - еми ей там във ФФБ едни момчета са го написали...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
gituli написа:sugarboy написа:nikolovvd написа:sugarboy написа:- за направо и наляво - ляв мигач, за надясно, логично - десен, за пътя с предимство, много ясно - никакъв.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар