Може ли снимка на тази букса за която говорите щотот мисля че съм виждал такова с преходник за USB
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми програми за авто масларница
Collapse
X
-
Humppa
-
Да клеги на тази букса съм виждал адаптер ясно говорих вече с "шефчето" и му казах да се посъветва с някой за лаптопа и с разните рам кабели да не стане грешка сега интересува ме нещичко като четиво от сорта "всичко за моторните масла" там за разните букви дето пише от зад....абе всичко ( Обичам като се занимавам с нещо да няма неяснотии )
Коментар
-
Ако се разбирате с английския, започни от Библията: The Engine Oil Bible :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Ако се разбирате с английския, започни от Библията: The Engine Oil Bible :D
Коментар
-
fuoco написа:Само да предупредя, понеже са ме питали дали можем да правим диагностика с моя netbook, че тези малки чудеса нямат съответния порт, макар и да са евтини и да са пълнофункционални компютри, не могат да се използват за диагностика, защото имат само USB портове, както примерно не могат и да четат CD-та. Наистина ще трябва някой стар голям лаптоп за целта..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:fuoco написа:Само да предупредя, понеже са ме питали дали можем да правим диагностика с моя netbook, че тези малки чудеса нямат съответния порт, макар и да са евтини и да са пълнофункционални компютри, не могат да се използват за диагностика, защото имат само USB портове, както примерно не могат и да четат CD-та. Наистина ще трябва някой стар голям лаптоп за целта.
Коментар
-
Там където аз си сменям маслата, човека ползва някаква програма за определяне количеството масло, както и за модела филтър.Работи на настолен компютър, което вероятно значи, че или е безплатна програмата, или е лицензирана и си я е купил.Ще мина да му хвърля едно око - да видя как се казва програмата и евентуално откъде я е взел.Макар че точно неговата програма си беше пълна с грешки. Половината двигатели на Ланча изобщо си липсваха в програмата му. Добре, че знам на какъв ФИАТ съответстват
Коментар
-
Immortal написа:Там където аз си сменям маслата, човека ползва някаква програма за определяне количеството масло, както и за модела филтър.Работи на настолен компютър, което вероятно значи, че или е безплатна програмата, или е лицензирана и си я е купил.Ще мина да му хвърля едно око - да видя как се казва програмата и евентуално откъде я е взел.Макар че точно неговата програма си беше пълна с грешки. Половината двигатели на Ланча изобщо си липсваха в програмата му. Добре, че знам на какъв ФИАТ съответстват
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар