Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ колеги за утре

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре след 14.00 часа колеги Боби е зает, знаете ли за друго лице, което може евентуално да извърши огледа също, като резервен вариант.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

Princo написа:
      ogi28b написа:
      Ето ти нещо много полезно:Местоимението за трето лице, женски род е "Я", а не "Е". Пише се "Искам някой да Я види (НЕЯ) преди да Я купя (НЕЯ)." Не се пише Искам някой да е види преди да е купя.
      То всичко е много хубаво,ама човека иска мнениe за колата утре като гледа,а не да му изнасяш урок по български език.Пък и забележи,че буквата "e"стои малко над "я" и може случайно да е объркал.
      Сори за офф-а и с риск да отнеса още едно предупреждение (ама не мога да се сдържа!) - ти видя ли му мненията и в други теми, преди да предположиш, че случайно натиска "е" вместо "я"в 100% от случаите. Ако това представлява случайността, пускам тото още утре, ’щото случайно може да уцеля 6-ца Нищо лошо няма в това да се направи забележка, още повече в хронични случаи, тъй като може сам да настояваш да си неграмотен, но като пишеш във форум се съобразявай, защото най-малкото не е приятно за четене. Това са елементарни неща. Не са първите 7 години, ама поне са първите 7 в училище.

Коментар

Хайде сериозно и не издребнявайте. Дайте ми втори вариант ако не успея утре до 14.00 часа. Благодаря.

Коментар

thedon написа:
          Хайде сериозно и не издребнявайте. Дайте ми втори вариант ако не успея утре до 14.00 часа. Благодаря.
          Ако е след 11-12 часа мога да дойда и да ти направя оглед на колата, но не мога да ти помогна с диагностика.Можем да я закараме при мои майстори да я погледнат.Това е с което мога да ти помогна.Ако ти върши това работа обади ми се утре.Калин 0887723661 -kik73bg
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Записах ти тела мерси много. Лека вечер на всички.

Коментар

Princo написа:
              ogi28b написа:
              Ето ти нещо много полезно:Местоимението за трето лице, женски род е "Я", а не "Е". Пише се "Искам някой да Я види (НЕЯ) преди да Я купя (НЕЯ)." Не се пише Искам някой да е види преди да е купя.
              То всичко е много хубаво,ама човека иска мнениe за колата утре като гледа,а не да му изнасяш урок по български език.Пък и забележи,че буквата "e"стои малко над "я" и може случайно да е объркал.
              Относно случайното натискане на Е вместо Я - как пък не написа "...нЕкой да Е види преди да Е купЕ?" Казвам на човека как е правилно да се пише, а това, че в някои среди българският език е принизен и непознат - не е мой проблем. Ама ти бързай да приказваш след мен, вместо да говориш по същество....

Коментар

Колега не е лошо да я закараш в сервиз да и замерят компресия и да я прегледат, покарай я и се ослушай за тропания по предницата и дали носи като пуснеш волана Огледай я на канал за ръжда по пода (въпреки, че не трябва да има) Успех
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Имай едно на ум за газовата уредба!Ако колата е внасяна от Италия (съответно АГУ-то монтирано там) има вероятност в някой АГУ-сервизи няма да могат да правят настройки в контролера... Т.е. АГУ-то ще е източник на бъдещи главоболия.Покарай колата и на бензин и на газ. Карай колата на газ, пусни климатика и се опитай да изпревариш някоя друга бавнодвижеща се кола! Успех!

Коментар

Колеги купих лек автомобил. 1.6 мисля, че е 90 коня. Колата е много запазена отвътре и отвън, просто е чудна. Има някой забележки, по който ще искам съвети:- прозорците се потят вътре като за световно- не ми работят чистачките, мисля че проблем със релето- задната чистачка не пръска- как да разбера дали има АБС, ако няма може ли да го сложа допълнително и къде в Пловдив- не ми работят късите, мисля че е бушон- имам само 1 син ключ, как да си извадя вториАко се сетя да питам нещо друго, ще ви пиша. Искам да благодаря ужазно много на Боби и на Калин. Дано да се радвам на дълги и безаварийни години.

Коментар

За прозорците, под ключа за включване на парното има едно копче - наляво е да взема въздух отвън и така е нарисувано, твоето предполагам, че е надясно, включи го да взема въздух отвън.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ogi28b написа:
                        Princo написа:
                        ogi28b написа:
                        Относно случайното натискане на Е вместо Я - как пък не написа "...нЕкой да Е види преди да Е купЕ?" Казвам на човека как е правилно да се пише, а това, че в някои среди българският език е принизен и непознат - не е мой проблем. Ама ти бързай да приказваш след мен, вместо да говориш по същество....
                        Ами аз говорих по същество.Дал съм линк към тема,която може да бъде полезна на човека.Дали той я е прочел или не,не ме интересува.Важното е,че съм опитал да помогна по някакъв начин.А твоето мнение си беше чист спам и по никакъв начин нямаше да му помогне при огледа на колата.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                        X