Честито на колежката-Горчиво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още малко романтика
Collapse
X
-
Още малко романтика
Ние след сключването на граждански брак отидохме да вземем детето от ясла . А пък го сключихме защото кандидатствахме за кредит . Кредит не получихме апропо.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Още малко романтика
Румен_Хинчев написа:Ние след сключването на граждански брак отидохме да вземем детето от ясла . А пък го сключихме защото кандидатствахме за кредит . Кредит не получихме апропо.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ето я снимката, която е няколко минути след отговора "ДА" на моят въпрос GAME OVER Първоначалния план беше това да се случи вечерта, когато водопада е осветен в различни цветни светлини..ама не дочаках. Тя гледаше водопада, беше се опряла на перилата, гушнах я отзад, погледнах я..нещо си мечтаеше...и май това, за което си мислеше в момента се оказа в една малка кутийка в ръката ми...последваха сълзи, усмивки, целувки...и те такаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Супер, много яко Абе момчетата може да не са мн романтични, но стане ли въпрос за съдбоносния въпрос стават доста изобретателни което си е за похвала !То честно да ви призная аз не съм никак романтична, напоследък нещо взех да се разнежвам. Аз обичам изненадите - не държа да има мили думи, цветя и романтика, а нещо грандиозно, което ще се запечата в съзнанието ми.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Явно Николаевците много ни бива в това (и не само в него) Не, че се хваля ама ...Аз предложих на една Нова Година. Бях наредил в едната стая свещи във формата на сърце и по средата кутийката с пръстена.Цял ден на 31 не бях на себе си - ами ако ми каже не?Както и да е седнахме, хапнахме пийнахме, мен не ме отпускаше. ...Дочаках 00:00 ч. и след наздравиците я хванах за ръка и и казах ела да ти дам първия подарък за новата година...След което я попитах "Ще се омъжиш ли за мен" тя се смееше и каза "ДА". Нанизах и пръстена и така. След 3 г. брак сме все така влюбени"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
@tyson: И аз на една новогодишна трапеза, нацепен като казак направих тая грешка, попитах я "Ще се омъжиш ли за мен", а тя взе, че прие..., е те така вече 6 години се чудя как ми върза..., а иначе 10та година сме заедно и все така си се уважаваме ... А годежния пръстен го откраднаха при един обир... Майната му, ние нали сме си заедно И се уважаваме ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар