Проблема на държаварта не е да накара циганина да тъпче .Проблема е че от както е Боико на влас накара по големия процент от работещата класа да съжаляват че са се родили или по точно останали да създават семейсво в мръсната ни държава .Няма управия тука всеки да се ориентира и беж на вънка иначе тук в мизерията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българите - малцинство!?
Collapse
X
-
SokOtPraskova написа:Чак толкова да намалеем, според мен е малко вероятно. Но, сега се замислям, че дори, да сме по-малко Българи, то ще сме със сигурност по-богати от сега. Например: ако мъж и жена си имат само едно детенце, което да ги наследи и същевременно и съпрузите също са единствени деца, то едното детенце взима имотите на всички...ако и то си вземе булка, като него наследница, то тяхното дете ще има бая имущество PS - Абе, това последното, и аз не знам как го написах... :-/Иначе сигурно 90% от мангалките не искат да имат по 5-6 деца, срещу някаква сума ако се съгласят да бъдат ъъъъ... Стерилизирани, ще дръпнем напред, ще спрат да бълват. Щото много време си позволихме да сме глупави, и мангалите да го изполват, докато се натуткаме за умни мерки и няма да ни има.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ще цитирам нещо, което съм използвал в блога ми, като автора не съм аз.Но ми харесва.[quote:9399f53337][i:9399f53337]Циганите са си цигани и трябва да се наричат по този начин, а не роми!Защо ние българите трябва да се съобразяваме с прищевките на една малцинствена група и трябва ли да се съобразявам с езиковите особености на чужди народи? Някой знае ли как е думата за грузинец в грузински език? Аз знам само, че името на държавата Грузия се произнася приблизително така - Сакартвело. В България живеят арменци, тях как да ги наричаме? А евреите как? Защо трябва непременно да се съобразяваме с циганските капризи? Защо трябва да пренебрегваме собствения си език, в който този народ се нарича.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Абе аз сутринта го чух това докато спях ама мислех че съм санувал. Лоша работа сами да си затрием държавата, турчина 5 века не успя да ни затрие, дадоха ни свободата и за 21 години работата съвсем на зле.Просто не трябваше да се допуска да се множат толкова. Работата отдавна е изпусната и вече май е невъзможно да се оправи по не силов метод.Не искам да живея в такава България в която повече от половината са цигани ако ще и работливи да са.Тъпите комисии по дискриминация и подобни вредни организации ще ни затрият държавата.Трябва ни някой диктатор нацоналист да ни управлява с оръжие. Ако ще страната да отиде в изолация и извън евросъюза, поне след 100 години ще има българи още по тая земя.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
Коментар
-
Не изчетох цялата тема, но е не-малко стряскаща статистиката за след двайсетина години.. По-страшно, е обаче друго! Че днешно време, ПЕТ -ШЕСТ милиона БЪЛГАРИ, сега бачкаме, потим се, берем ядове, понасяме всички неволи на живота в БГ и то само да изхраним ЕДИН милион и повече МАНГАЛИ!!! Това, сещате ли се какво означава! Означава че шестима Българи, хранят един циганин! Тоест всеки две нормални Български семейства, хрантутят и един МНАГАЛ, който на всичко това ги краде, пребива децата им и бащите им пенсионери - в обществения транспорт, а и не само... Ми не само се възмущавам, амиии... Ама ний сме си виновни. Търпим нали? И ще търпим. Това го знам. Това е най-лошото! Ами тогава докога ще търпим ?!Хайде кажете ми честно, вас ВСИЧКИ кефи ли ви да хрантутите и по един мангал, освен децата си? Не, нали!? И мен не ме кефи! Мразя ги! Та сега си задайде въпроса и по друг начин! Защо други страни са успели и имат висок стандарт, а повечето БЪЛГАРИ са до просешка тояга?! Ами в другите страни, 50 милиона народ, да речем, хранят стотина- двеста хиляди мангала! А ние едва 5-6 милиона - храним 1 милион долни цигани! Плащаме им тока, водата, медицинските услуги, социалните осигуровки, строим болници.. Заради циганите!? Ми няма да стане да успеем. Как ще стане... Защо мислите, че Франция, като една истинска социална държава, гони циганите!? Ми щото знаят що е то циганин!!!Та IMМORTAL, не ми разправяй че не те интересува, какво ще стане с България след 20 или повече години. Ми аз имам двама сина, отгледал съм и една дъщеря и занам че много ме интересува как ще живеят ТЕ!!! АМА МНОГО МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!Fiat Marea TD100
Коментар
-
Едно време, като журналята изкараха, че най-големия проблем за България са двайсетината автобуса с гласуващи от Турция, писах, че това не е така.И сега ще кажа - циганите не са проблема на България.Проблемът на България са Българите! Техният манталитет и народопсихология.А циганите само се възползват от това. Да, те съвсем скоро ще станат проблем за България, но те са следствието, не причината.А иначе - що се отнася до двамата ти сина, Юли, искренно и съвсем приятелски им пожелавам да бъдат честни, добри и щастливи хора в нормална държава. Не е задължително тя да се казва България.
Коментар
-
Immortal написа:А иначе - що се отнася до двамата ти сина, Юли, искренно и съвсем приятелски им пожелавам да бъдат честни, добри и щастливи хора в нормална държава. Не е задължително тя да се казва България.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Immortal написа:А иначе - що се отнася до двамата ти сина, Юли, искренно и съвсем приятелски им пожелавам да бъдат честни, добри и щастливи хора в нормална държава. Не е задължително тя да се казва България.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
iuly_vn написа:По-страшно, е обаче друго! Че днешно време, ПЕТ -ШЕСТ милиона БЪЛГАРИ, сега бачкаме, потим се, берем ядове, понасяме всички неволи на живота в БГ и то само да изхраним ЕДИН милион и повече МАНГАЛИ!!! Това, сещате ли се какво означава! Означава че шестима Българи, хранят един циганин!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Humppa
Колеги, усмихвайте се (не като А-М Борисова), най-лошото тепърва предстои...ЕС се клати, България е пред разпад, няма да прескочим в Шенген, няма да приемем единната европейска валута, а догодина има избори....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар