Днес сутринта чух по телевизията, че след 40 години българите ще наброяват 800 000, а мангалите 3 500 000 . Какво мислите по въпроса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българите - малцинство!?
Collapse
X
-
Humppa
Мерките отдавна са взети - циганин да си на тези години. Хем крадеш, ток не плащаш, в затвор не влизаш, правиш каквото си искаш, само веднъж на 4 години трябва да си дисциплиниран - пиеш бира, ядеш кебапчета и гласуваш за ДПС и БСП...
Коментар
-
pakumba написа:само не знам тогава какво ще правят мангалите, щото то няма да има от кого да се краде вече..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ха да си дойдем на думата Плащате ли с удоволствие осигуровките си? Плащайте, плащайте Аз от кога разправям, че от 10 новородени, 7 са циганчета (да са живи и здрави), останалите 3 са от всички останали етноси в България.Достатъчно е да се завъртите около който и да е родилен дом в страната за да се убедите.Който може да смята, да смята след 20 години колко ще сме българите
Коментар
-
Колега, проблема не е в това че си плащаме осигуровките и данъците.Просто трябва да има промени в социалната политика на т.н. държава.Не съм расист и нямам нищо против тях, но не трябва да имат права повече от нас, само защото са соц.слаби.То, ако погледнем поне едно 80-90% от хората в държавата ни са соц. слаби, но за тях не се води политика за подпомагане, а за дообиране.Та накратко-проблема е в т.н. държава, а не в гражданите й.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар