Прав е Humppa и ми се струва, че емигранството ме зове.Immortal, къде си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българите - малцинство!?
Collapse
X
-
ls1 написа:Доколкото чух циганите във Франция се обиждали че ги наричат официално ’цигани’, та за да бъде коректна държавата Франция вече ги нарича официално ’българи’ и ’румънци’. Ако досега ’българин’ не е станало нарицателно за ’циганин’ в Европа - е, вече ще е.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
И аз така ...Поне в главата си, вече съм ги стегнал..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Въпроса с усигоровките и данаците, мисля че е точно на място. Не съм съгласен с мойте пари да се хранят ЦИГАНИ, а през това време да пуша цигари от 5лв, да карам с газ от 1.33 и по лунен пейзаж, да плащам ток по не знам колко и т.н. За това в гетото и Крумови закони. Чивтето и между очите като ми пипне къщата, а не после да го лежа като за човек.
Коментар
-
Humppa
Крумовите закони не са приложими от векове. За съжаление.Все пак претендираме да сме модерна държава, членка на ЕС, в която зачитаме човешките права (на циганите, не нашите), и се хвалим с "етническият модел" (и аз не знам какво представлява този модел, явно едни работят и издържат държавата, а други само беснеят, консумират, крадат и гласуват)...Не приеха данък "лукс" за сметка на данък "барака". Хората се отказаха от цигарите и си свиват такива от кълцан тютюн с машинки и хоп - увеличиха акциза на кълцания тютюн. Трябва да плащам акциз за сварената от мен ракия, направена от плодовете на дърветата в двора ми, преварена в личната ми казанка...А циганина какво дава на държавата?
Коментар
-
Immortal написа:Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
Коментар
-
mitakkk написа:Immortal написа:Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобалноFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
mitakkk написа:Immortal написа:Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
Коментар
-
Immortal написа:mitakkk написа:Immortal написа:Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар