Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българите - малцинство!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прав е Humppa и ми се струва, че емигранството ме зове.Immortal, къде си?
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      Крие се
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

ls1 написа:
        Доколкото чух циганите във Франция се обиждали че ги наричат официално ’цигани’, та за да бъде коректна държавата Франция вече ги нарича официално ’българи’ и ’румънци’. Ако досега ’българин’ не е станало нарицателно за ’циганин’ в Европа - е, вече ще е.
        Хи хи ....представям си как французите си купуват цигари ЖИТАН ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Malone написа:
          За съжаление съм все още тук. Засега.Но вече стягам куфарите

Коментар

И аз така ...Поне в главата си, вече съм ги стегнал.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Интересно ми е какво показва статистиката в съседните ни страни - Румъния, Сърбия... Някой знае ли?
              Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Въпроса с усигоровките и данаците, мисля че е точно на място. Не съм съгласен с мойте пари да се хранят ЦИГАНИ, а през това време да пуша цигари от 5лв, да карам с газ от 1.33 и по лунен пейзаж, да плащам ток по не знам колко и т.н. За това в гетото и Крумови закони. Чивтето и между очите като ми пипне къщата, а не после да го лежа като за човек.

Коментар

Крумовите закони не са приложими от векове. За съжаление.Все пак претендираме да сме модерна държава, членка на ЕС, в която зачитаме човешките права (на циганите, не нашите), и се хвалим с "етническият модел" (и аз не знам какво представлява този модел, явно едни работят и издържат държавата, а други само беснеят, консумират, крадат и гласуват)...Не приеха данък "лукс" за сметка на данък "барака". Хората се отказаха от цигарите и си свиват такива от кълцан тютюн с машинки и хоп - увеличиха акциза на кълцания тютюн. Трябва да плащам акциз за сварената от мен ракия, направена от плодовете на дърветата в двора ми, преварена в личната ми казанка...А циганина какво дава на държавата?

Коментар

Immortal написа:
                    Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
                    Пич ами децата ти? Все някой с твоята кръв ще живее след теб. Не мислиш ли за него?

Коментар

Humppa написа:
                      А циганина какво дава на държавата?
                      Циганчета!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

mitakkk написа:
                        Immortal написа:
                        Бе честно да си кажа - пука ми дали след 100 години ще има Българи...Всъщност винаги съм бил против разделянето на хората на нации и народи и т.н.Та...предпочитам да си изживея живота аз, и моите близки и приятели в радост и щастие, без някой да ми опира пушката в тила...пък ако ще след 100 години България да се казва Джинджифилия... Повечето от вас не са от София, ама живеят там. Тръгнали сте си (или родителите ви) от селата и градовете и повече там едва ли ще се върнете. Там сега ако изобщо живее някой, то най-често са цигани...Е, айде сега мислете малко по-глобално
                        Пич ами децата ти? Все някой с твоята кръв ще живее след теб. Не мислиш ли за него?
                        Подкрепям Дидо . Родината е там където ти е хубаво . Родните бизнесмени ме изхвърлиха като мръсно коте в началото на зимата , защото един от моите се бил напил. Италианци ми подадоха същият ден ръка .Тука всеки ти се звери , гаче си му длъжен ...отидете извън България за един ден и ще се шашнете ...Пък циганите и те са хора .
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

mitakkk написа:
                          Immortal написа:
                          Точно щото мисля за бъдещите ми деца (дай Боже!), братле, затова мисля даже да не се раждат в България.

Коментар

Immortal написа:
                            mitakkk написа:
                            Immortal написа:
                            Точно щото мисля за бъдещите ми деца (дай Боже!), братле, затова мисля даже да не се раждат в България.
                            Те няма ли да са българи - могат да решат да живеят в своята държава, не са длъжни да се съобразят с избора на баща си. Ами племенниците ти? Братя сестри??? Тях какво?

Коментар

Наистина не знам как имате сърце и душа да ги говорите тия приказки...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Хайде хайде, виж къде си сложил главна буква в името си, големия българин.

Коментар

Working...
                                X