Един ден ще станем както в америка,няма да има граници всеки ще живее където си иска.Само,че в България няма да идват да живеят хора от белите държави ами от третия свят със наще братя роми...Предполагам будните хора рано или късно ще се махнат от мангалия ако тази новина стане истина ;(ПП.Не всички цигани са от лошите крадливи хора,ако се интегрират и живеят сред българи или турци започват да мислят като тях но ако ги пуснете да живеят в някоя циганска махала забрави циганинът да признава закони ...За всичко са виновни политиците които са ни управлявали през целия преход!!!Радвам се че Бат Бойко сега не дава социала без да се работи и бая им стегнаха юздите на мързеливите роми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българите - малцинство!?
Collapse
X
-
Immortal написа:Аз от кога разправям, че от 10 новородени, 7 са циганчета (да са живи и здрави), останалите 3 са от всички останали етноси в България.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Immortal написа:Аз от кога разправям, че от 10 новородени, 7 са циганчета (да са живи и здрави), останалите 3 са от всички останали етноси в България.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ам то за правене едва ли ще е трудно, ама как да ги гледаш, като хората едвам успяват да оцелеят?.Ти ще искаш детето ти да е облечено, нахраненоизучено и възпитано.Повечето манговци не знаят даже колко деца имат, камо ли да се интересуват как са.Не са редки случаите сред тях, в които на децата се гледа като на "още едни соц пари", колкото и да са мизерни тия пари.
Коментар
-
И организациите за закрила на детето да не гледат само българските семейства,а да се намесят малко в ромските семейства.Повече от половината тънат в мизерия,а отглеждат по 3-4 голи и боси деца.После не можело да ги накарат да ходят на училище.Ами как да ги накараш,след като баща им не може да прочете изпратената му призовка от полицията за поредната кражба?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Yavor написа:Plastex написа:Immortal написа:Аз от кога разправям, че от 10 новородени, 7 са циганчета (да са живи и здрави), останалите 3 са от всички останали етноси в България.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Темата е една от най-тъжните за България. Просто до там са ни докарали, че всеки с малко повече акъл в главата да си вземе дърмите и да се махне. На мен не ми останаха приятели (освен всички вие от форума) в България. И всеки от тях си идва за малко, вижда какво е тук и бързо-бързо се връща там, откъдето е дошъл. Съвсем не се майтапя, нито преувеличавам.Аз излязох най-големия балък от всички, да си мисля (до определено време), че в България нещата ще се оправят и ще станем нормална държава. Уви! Досега всичко, ама абсолтно всичко, което се случва тук, включително и това с циганизирането на населението, говори точно обратното.Не е въпроса в раждането на повече деца. Моите познати, които са все още тук имат по 1-2 деца. Колкото е нормално за семейство. Разликата е там, че циганско семейство на същата възраст вече има 5-6 деца И ОЩЕ ТОЛКОВА ВНУЦИ. Там е разликата. И за това е виновна политиката на толериране, която води държавата към циганите. Толерират ги във всяко възможно нещо, само и само да не ги обвинят в дискриминация. Шапка свалям на нашия кмет, който събори развъдника на заразни болести в Ямбол, известния в цялата страна блок 20 на ж.к."Райна княгиня". Само така манго-джери ще разбере, че тук не той командва и трябва да се съобразява със законите в страната. Никога не съм бил човек, който да дели хората на етноси. И сега не ги деля. Необходимо е време и циганите да станат хора, обаче
Коментар
-
Plastex написа:Аз казвам кое е това, дето от нас зависи да го променим, ние пак заничаме на айшето и асан под юргана. Не можеш да го спреш манго да тъпче ...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Plastex написа:Аз казвам кое е това, дето от нас зависи да го променим, ние пак заничаме на айшето и асан под юргана. Не можеш да го спреш манго да тъпче ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Чак толкова да намалеем, според мен е малко вероятно. Но, сега се замислям, че дори, да сме по-малко Българи, то ще сме със сигурност по-богати от сега. Например: ако мъж и жена си имат само едно детенце, което да ги наследи и същевременно и съпрузите също са единствени деца, то едното детенце взима имотите на всички...ако и то си вземе булка, като него наследница, то тяхното дете ще има бая имущество PS - Абе, това последното, и аз не знам как го написах... :-/Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Чак толкова да намалеем, според мен е малко вероятно. Но, сега се замислям, че дори, да сме по-малко Българи, то ще сме със сигурност по-богати от сега. Например: ако мъж и жена си имат само едно детенце, което да ги наследи и същевременно и съпрузите също са единствени деца, то едното детенце взима имотите на всички...ако и то си вземе булка, като него наследница, то тяхното дете ще има бая имущество PS - Абе, това последното, и аз не знам как го написах... :-/Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Има няколко решения на проблема , но май спадат към графата незаконни. Едното е смърт за всички цигани , няма какво да ги жалиш , те не са хора това са измет. Другото е съвсем малко по цивилизовано , а именно мъжете цигани да бъдат кастрирани още от малки (новородени), а за жените и за тях някакви мерки и сме готови.
Коментар
-
nelegalniq написа:Има няколко решения на проблема , но май спадат към графата незаконни. Едното е смърт за всички цигани , няма какво да ги жалиш , те не са хора това са измет. Другото е съвсем малко по цивилизовано , а именно мъжете цигани да бъдат кастрирани още от малки (новородени), а за жените и за тях някакви мерки и сме готови.
Коментар
-
Силно казано. Все едно да се кастрират българите и румънците в Испания и Италия.Човек, а циганите най-вече се ориентират за живот там, където се чувстват добре.За тях специално "по-добре" е където им търпят начина на живот, точно циганския.На циганина всичко да му уредиш, да му дадеш даром, жилище, обзавеждане, автомобил, никакви сметки ... той пак ще го превърне в това, което е Столипиново, Факултета или бл. 20 в Ямбол.Защото е циганин и иска да живее, като циганин. Казвам го в съвсем позитивен смисъл, това е начин на живот от векове. В катуна, в каруците и палатката.Та, ако искаме да не е така, правителството трябва ясно да покаже, че този начин на живот не е добре приет където и да е в България. Ако се наложи, урока нека да е болезнен.Да им отнеме всякакви привилегии, базирани на етнически основи, без значение писани или не.Ако не работи, никакво ведомствено жилище, ако ще и колиба да е. Самонастанилите се да се изхвърлят с груба сила.Ако работи, той пари за наем ще намери. Както и да си плати тока. Както и ще си прави сметката.И ако трябва да избира дали да го дере на улицата всеки, на който жена му не му е дала сутринта и му е криво или да работи и да се интегрира, вярвайте ми ... ще работи, ще се избели даже.Ако пък не, ако не им харесва в България, ще има и такива инати, ще се изнесат, те са си цигани, скитници.ЕС за това ни натиска за тях. За да може тук да се чувстват що годе добре. В противен случай ще се наложи те да се грижат за тях, не могат да ги спрат, ще ги залеят.А се усетиха, че гледайки себе си, приеха закони, които да ни налагат да изпълняваме, за да правят живота на такива скитници що годе лесен. Тук. За да не се качват нагоре.Качат ли се обаче ще се получи с техните камъни, по техните глави.Само че немеца, французина, англичанина и т.н. за три дена сваля правителства и вкарва десет човека от министерствата в затвора..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Ако не работи, никакво ведомствено жилище, ако ще и колиба да е. Самонастанилите се да се изхвърлят с груба сила.Ако работи, той пари за наем ще намери. Както и да си плати тока. Както и ще си прави сметката.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар