Ако беше мое не бих го дал за по-малко от 3000 лева ако е наистина в отлично състояние. На когото му е скъпо да ходи да си купува тоталки от Горубляне и Дупница.
А ти твойто от къде си го взел?Само питам, не се заждам Бе всеки си хвали неговото. Който е виждал нашето Браво, знае за какво говоря. Перфектна кола, без забележка. За 2300. Вие си ги продавайте за по 3000-3500. За всеки влак си има пътници. Пък и балами в България колкото щеш
Перфектна кола на 16-17 години,при това ХГТ. Шегуваш се. Това Браво,както и други от този клас,са гонени до смърт по магистралите.Или твоето го е карал еднокрак свещеник,за да ходи до църквата с него.Щото и такива съм ги слушал. И що да не струва 2300лв?300 евро е купено в пакет с други коли,700лв прибиране и ето ги 1000лв горница.Напълно нормално.
Аз за кво си взех 5D Стило, тях по-малко ги ръчкат Все едно купе 20вт и да го караш сток
Тя и моята Брава хич не е ръчкана Три години откак я имам и продължавам да дочувам гласове на цвилещи коне от отвъдното.Все пак тези, които са оцелели, вече са усмирени, оседлани и отпочинали. Дори вече си ги обичам, колкото и да са останали. :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
какво стана колега ще се разделяш ли с колата или не
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Перфектна кола на 16-17 години,при това ХГТ. Шегуваш се. Това Браво,както и други от този клас,са гонени до смърт по магистралите.Или твоето го е карал еднокрак свещеник,за да ходи до църквата с него.Щото и такива съм ги слушал.
Карал го е доктор, педиатър, 59-ти набор. Той и само той. При това след третата му година му е станала втора кола, взел си е и друга.Установих контакт с него, колегата Румен Хинчев може да потвърди, той говори с него по телефона, аз само през мейл.Колко и дали го е ръчкал, не знам, но той е единствен собственик в Италия от 1996 до 2008. След това е седяло в автокъщата докато ние го вземем.Но си прав, че ги има всякакви и в повечето случаи колите са скъсани от каране.
Перфектна кола на 16-17 години,при това ХГТ. Шегуваш се. Това Браво,както и други от този клас,са гонени до смърт по магистралите.Или твоето го е карал еднокрак свещеник,за да ходи до църквата с него.Щото и такива съм ги слушал.
Карал го е доктор, педиатър, 59-ти набор. Той и само той. При това след третата му година му е станала втора кола, взел си е и друга.Установих контакт с него, колегата Румен Хинчев може да потвърди, той говори с него по телефона, аз само през мейл.Колко и дали го е ръчкал, не знам, но той е единствен собственик в Италия от 1996 до 2008. След това е седяло в автокъщата докато ние го вземем.Но си прав, че ги има всякакви и в повечето случаи колите са скъсани от каране.
Proprio cosi ! Точно така ! :D
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Ей щастливец си ти Дидо и късметлия.Ти кво очакваш да ти каже доктора,че се е правил на Шумахер по магистралите с 220км/ч ли?Или че е правил стартове със залози?И защо ли я е държал неизползваема толкова време?Има нещо гнило,но дано не се окажа лош пророк!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Отдалечихме се от темата, ама като сме почнали...Не съм казал, че я е държал неизползваема. Просто я е ползвал за личен автомобил, докато е имал и друг, семеен. Ако го видиш на снимка, ще разбереш Има две щерки, които като е купил Бравото са били на по 4-5 годинки... Едва ли е правил гонки с детските столчета вътре в колата... Ма и да е правил - какво от това? Аз пък да не би да я карам пенсионерската? Или пък брат ми? Или ще векувам с тая кола? Моят принцип е такъв - купувам кола до 3000 лв, карам 3-4 години и сменям. Каквото и да стане, загубата не е голяма.За 40 години ще сменя 10 коли и ще съм дал максимум 50 хил. лв с всички ремонти. Ако си купиш чисто нова кола за 30-40 хил, плюс още 10 за каско и други мутренски глупости - ще я караш ли 40 години?Да не казвам, че пък с Дедрата ударих кьоравото. Минал съм вече 70 хил км, за 2.5 години и все още не е влизала в сервиз. Сменил съм само 2 лагера на главините - един заден (с главината) и един преден. Купил съм я за малко над 3000... Като знам какви са сегашните нови коли, едва ли щяха да ме изкарат толкова без какъвто и да е ремонт. Отделно че за каско щях да съм дал колкото една Дедра.Като купувам кола, не взимам първата срещната. При Бравото съм огледал на място над 15 коли, които съм си набелязал. Обиколих цялата страна.За Дедрата беше почти същата ситуацията. И си водя с мен винаги и човек, който разбира повече и от мен В интерес на истината - по автокъщите в Дупница и София измежду стотиците морги има и понякога доста читави коли. Просто трябва много да се гледа и да не се бърза.
Така е разбирам те!И Аз също съм на принципа кола до 3000лв,че да има по-малко главоболия!Но имах предвид,че ти си я закупил от автокъщата тука и едва тогава си говорил със собственика и в Италия,което ще рече,че каквото и да се беше случило щеше да е за твоя сметка.Затова и ти казвам,че си късметлия. А сега колегата да каже има ли развитие по въпроса с продажбата и ако не е тайна колко пари я е продал,че ми е интересно колко може да се вземе от една такава кола?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар