Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена давате за това ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Каква цена давате за това ?!

ivan_dice написа:
    Ксенонови фарове....Халогенни фарове
    Последно?

Коментар

Второто са фаровете за мъгла

Коментар

Благодаря за отговорите колеги .... колега Princo .... колегата batproho позна верния отговор.... .... но като гледам какви коментари сте дали се замислям дали изобщо си заслужава да я продам при условие че съм дал толкоз много кинти по нея.Но това можете да го разберете само ако я вземете за тестдрайв. Така от темата във форума ..... НЯКА как да разберете
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
          Благодаря за отговорите колеги .... колега Princo .... колегата batproho позна верния отговор.... .... но като гледам какви коментари сте дали се замислям дали изобщо си заслужава да я продам при условие че съм дал толкоз много кинти по нея.Но това можете да го разберете само ако я вземете за тестдрайв. Така от темата във форума ..... НЯКА как да разберете
          Аз затова никога не продавам изрядна кола.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Така е колега.Колкото и пари да влагаш по нея за части и консумативи при продажба всичко е на загуба.Аз на моята колкото атрибути съм и сменил трябва да я давам за 3000лв.,а те вървят по 1500.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

е да ама съм си харесал един джип а офертата е много добра и искам да го взема .... ама нещо немога да измисля откаде да намеря толкоз кинти .... не ми се взима заем ОТНОВо!!!
              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                е да ама съм си харесал един джип а офертата е много добра и искам да го взема .... ама нещо немога да измисля откаде да намеря толкоз кинти .... не ми се взима заем ОТНОВо!!!
                Ами пожелавам ти да си намериш клиент за колата щом си заслужава и да се качиш на джипката.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ivan_dice написа:
                  В бизнеса със стари коли никой не знае кой кого "прецаква". Всичко е компромис и ако си готов на него не му мисли. Живота е кратък. Важното е оборот да има и ние да разнообразим... Май само разнообразието е положителното, всичко останало са бели пробутани ни от предишни собственици. :D
                  A17DTС/S

Коментар

Kuku написа:
                    Второто са фаровете за мъгла
                    Аха, значи с фарове за мъгла - около 2400-2500 бих дал, без тях щях да се замисля за около 2200-2300.

Коментар

Ако беше мое не бих го дал за по-малко от 3000 лева ако е наистина в отлично състояние. На когото му е скъпо да ходи да си купува тоталки от Горубляне и Дупница.
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                      Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Колите остаряват и каквото и да правим по тях си остават стари употребявани автомобили. Естествено е цените им да падат. Същите автомобили, които тук купуваме по 3-4х.лева в по-напредналите финансово държави са в пъти по-евтини. А и за един бъдещ собственик на автомобил е трудно да приеме, че си купува перфектния автомобил, като се вземе под внимание измамите на по-голяма част от "авто-търговците". Никой няма да оцени това, че колата ти е перфекно поддържана - по-добре не я продавай, ако не си готов да я "подариш" така да се каже.
                        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                        -------------------------------------------------------------

Коментар

koolio написа:
                          Ако беше мое не бих го дал за по-малко от 3000 лева ако е наистина в отлично състояние. На когото му е скъпо да ходи да си купува тоталки от Горубляне и Дупница.
                          А ти твойто от къде си го взел?Само питам, не се заждам Бе всеки си хвали неговото. Който е виждал нашето Браво, знае за какво говоря. Перфектна кола, без забележка. За 2300. Вие си ги продавайте за по 3000-3500. За всеки влак си има пътници. Пък и балами в България колкото щеш

Коментар

Immortal написа:
                            koolio написа:
                            А ти твойто от къде си го взел?Само питам, не се заждам Бе всеки си хвали неговото. Който е виждал нашето Браво, знае за какво говоря. Перфектна кола, без забележка. За 2300. Вие си ги продавайте за по 3000-3500. За всеки влак си има пътници. Пък и балами в България колкото щеш
                            Този, който ти е продал колата за 2 300 или не знае какво ти продава или ти още не знаеш какво си вземал ? Дано да си от късметлиите. Аз и по-горе писах: Изрядна кола - убий ме - не продавам/подарявам. Бравата ми стъпи на 7 800 лева. Смея да твърдя, че вече е без забележки. Осъзнавам, че никога не мога да взема и половината от хвърлените по нея пари. Само, че аз уважавам труда си и вложената енергия по въвеждането и в правия път и ще ми е обидно да я изтъргувам ей така, защото някой си преценил, че толкова кинти "вървят" Фиатките. За това нямам продадени коли. Предпочитам да ги довърша тотално и за...скраб. ПС: В момента имам едно перфектно Уно, което го "мятат" жена ми, снаха ми и аз чат - пат. Плащам му 5 лева данък, гражданска ( не ме обременява ) и си имам другарче, което е в мен вече 13 - та година. Осичка е. Аз си го оценям на 3 000 лева, някой си - на 700 лева. Е как да има сделка и как аджеба да съм в душевен мир със себе си ако го продам/подаря, като знам каква машинка е. Ритмо-то ( 19 години в нас ) си го ползвах на вилата - миналата година вече го погребах. :D
                            A17DTС/S

Коментар

Колега ntodorov ... съгласен съм че 3000лв. са си направо подарък при условие че има толкоз много работи които съм направил по него и оправил от мърлявостта на предишния собственик .... моят шеф също ми мръмка че ще се прееба ако го продам ... "сега ще го продадеш това за някакви си керливи 3 хил.лева и после какво ... ще вземеш някаква коруба пак за толко и ще ми скумичкаш че нямаш пари за нещоси каде трябва да се смени по нея ... не си продавай колата!" е това са му точните думи .... и чесно да си кажа незнам вече какво да мисля ... понеже хората днес я взеха да я видят да я покарат .... и сега като се върнат ако я удобрят ще си ебе майката щото хем от една страна не ми се дава понеже знам колко труд хвърлих по нея и с какво желание я правих .... хем ми се иска да се метна на едно джипче и да отпраша на някаде .... абе ....а относно Immortal .... неможеш да сравняваш дизел и бензин и да искаш да вземеш на бензинка цена като на дизел !!!!!!!! дизеловите винаги е имал по висока цена от бензиновите двигатели.
                              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                                Колега ntodorov ... съгласен съм че 3000лв. са си направо подарък при условие че има толкоз много работи които съп направил по него и оправил от мърлявостта на предишния собственик .... моят шеф също ми мръмка че ще се прееба ако го продам ... "сега ще го продадеш това за някакви си керливи 3 хил.лева и после какво ... ще вземеш някаква коруба пак за толко и ще ми скумичкаш че нямаш пари за нещоси каде трябва да се смени по нея ... не си продавай колата!" е това са ми точните думи .... и чесно да си кажа незнам вече какво да мисля ... понеже хората днес я взеха да я видят да я покарат .... и сега като се върнат ако я удобрят ще си ебе майката щото хем от една страна не ми се дава понеже знам колко труд хвърлих по нея и с какво желание я правих .... хем ми се иска да се метна на едно джипче и да отпраша на някаде .... абе ....
                                O-ooo, не. Не те коря. Напротив. В един мой пост по-горе писах, че разнообразието ни крепи и ако много искаш това джипче ТРЯБВА да направиш компромиси със себе си. Действай инстинктивно и слушай сърцето си. Това, което писах за моите коли си е само мое виждане, но ако всички правят като мен живота ще бъде скучен. :D Действай смело. Няма правила в живота, ако не даваме пари за кеф ще ги даваме за друго. Действай и се похвали, но без компромиси от твоя страна няма как... :D
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X