От известно време се каня да пусна тази тема - любопитно ми е как се обръщате към гаджетата, жените, любовниците си ?Моля никой да не се засяга - на мен са ми много тъпи обръщения от сорта на "миличко,коте, котенце, слънчице, скъпи или скъпичко и т.н".Та как се обръщате към половинките си? А те към вас?Зълва ми (на Фихи сестра му) се обръща към мъжа си с "пате", а то като го видиш къв е паток... Към семейните - държите ли любовницата да е със същото име като жена ви, за да не ги бъркате? Аз ще дам следния пример - имах едно гадже, което на галено ми викаше "дръндел", каквото и да означава това! Заряза ме заради друга и после и към нея се обръщаше така и то в мое присъствие! За мен това е супер тъпо!Вие на всичките си гаджета (жени) по един и същ начин ли им казвате или за всяка измисляте индивидуално галено обръщение?И ако не ви харесва "галеното обръщение", казвате ли си или си мълчите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галените имена и обръщения
Collapse
X
-
И тя квоооо? Тя как се обръща към теб? Сашенце, душичко? Говорим за всякакви половинки - гаджета, жени, любовници... Подсетиха ме лекинко преди малко - един младеж тука из форума ме нарича Фифи, което само по себе си е много готино, ама...откъде идва, по-добре да не бях питала!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Викам и Чочи. И тя на мене така.Смешното е, че от години съм налапал това обръщение от една смешна случка.Бяхме някъде в клуб.И по едно време дисководещия дал микрофона на един ром, от тези с по 500 грама злато на врата, дето сестрите им крадат и трошат пишки в т. нар. Европа.Дето са 100% с BMW "тройка", тъмносиньо [цвят патладжан].Поздрава беше:"Следващата песен е специален поздрав от Роки-ту, само и единствено за мой’ту чочи"Направо щяхме да повръщаме цялата компания, ама ми се загнезди в главата и така вече години наред.Отскоро съм на "мамо Божке", поне към жена ми.Не му се радва много, ама аз и отговарям с "Доооообре". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ааа, тва "Чочи" е готино! :D Аз винаги съм се кефела на по-шантави, различни, нестандартни и индивидуални обръщения.Ааа, и да се оплача - начи fihi ми вика "Бебо" и "Секси", или "Секситу" и незнайно защо, двама негови колеги също ми викат "Секси". Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Понякога като му звъня - ще вдигнат телефона и :"Кажи, Секси"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хм, с моята жена си викаме стандартното "мило" доста години. Претърпяло е доста извращения от типа на "милоше", "милошка", "мишок" и т.н.Ама както ви е ясно с времето нещата загрубяват и последно време се обръщам към нея с ’госпожо Янкова’ а тя към мен със "Скъпи" - с главна буква.... Това е само като сме си понабрали нещо де.Иначе аз никога не съм бил по милите обръщения - най-често си й викам Ели или Еленко.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Напоследък доста модерно е да ми викат "Бебссссс" ... е мамка му ... повръща ми се от т’ва ... Кой го е измислил камъче в обувката и песъчинка в кондома му пожелавам :D Иначе на всичко познати, приятели и ... всички викам "патенцето ми" :D Е мноо е добро ... изкъртва всичко :D Напоследък към жена ми е много забавно като се направя на ударен като от оная реклама и да и сбъркам името :D След което ми става навик и примерно на Кристина викам Минкеееей :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
С жена ми си викаме взаимно бубе на галено, съкратено бу, ако някой тръгва да разказва нещо интригуващо на другия и да му заостри вниманието. Викаме си още зае и заенце. Всички тези обръщения са в зависимост от настроенията и ситуациите. Така си гукаме още отпреди 15 години, откогато сме заедно и дори в сериозни моменти някой делово като се обърне така към другия, на приятелите и близките ни не им прави печатление. Сещам се за едно галено обръщение към едно бивше гадже - чушке или чушкич, пак в зависимост от настроението.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар