Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галените имена и обръщения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прасчо...нямам идея защо ти казва така!Аз да издам Краси, че той към Милена се обръща с "Мацо". А пък Фихи на бившата си й викаше "Боцко". Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

При нас е едностранно - чочко и други производни Което обръщение всъщност всява не малко смут, в някои наши приятели от северозападна България, имайки предвид значението на чочко там

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Или на малко име или на фамилия - Николов/Николова, когато нещата са сериозни или пред скандал! :D
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Irka_fihi написа:
          Прасчо...нямам идея защо ти казва така!Аз да издам Краси, че той към Милена се обръща с "Мацо". А пък Фихи на бившата си й викаше "Боцко". Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
          Ъха.Много ти е голем харда. Пък към мен се обръща с "Муцунчо"чак и в телефона им съм писан така.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nikolovvd написа:
            Или на малко име, или на фамилия, когато нещата са сериозни или пред скандал! :D
            +1Някак си не предразполагам хората да ме наричат умалително . Единствено майка ми го прави, а в миналото баба ми и дядо ми. Те ми викат(викаха) Вени или Вене. Имам и един-двама приятели, всъщност най-близките, които нарочно ми викат така, за да ме дразнят.Най-дразнещото обръщение според мен е "миуо".
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

@irka_fihi: Жена ми се казва Женя (мъжа ти се запозна с нея) и галено и викам Женке или Жено, когато съм ядосан. Тя за благодарност винаги ми вика Стелияне и ми идва да цвиля. Единствено "галя" синът си, като го наричам Дани (Йордан). Галените лиготии ги ненавиждам.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Irka_fihi написа:
                А пък Фихи на бившата си й викаше "Боцко". Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                Сигурно щото я е "боцкал" често

Коментар

Мне, не позна, Дидо! А колкото до "галените" имена (понеже темата е и за това, но май само snake обърна внимание :D ), та по този въпрос ще кажа следното:доскоро много от вас не знаеха как се казвам в действителност (шибаният фейсбук ) и винаги уточнявам, и културно замолвам да не ме наричат с цялото ми име, защото не го харесвам! Ама има едни индивиди, които не се съобразяват с това! И в този ред на мисли, "Ирке" също не ме кефи особено, но е в пъти за предпочитане от "Ирина"!
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Мне, не позна, Дидо! А колкото до "галените" имена (понеже темата е и за това, но май само snake обърна внимание :D ), та по този въпрос ще кажа следното:доскоро много от вас не знаеха как се казвам в действителност (шибаният фейсбук ) и винаги уточнявам, и културно замолвам да не ме наричат с цялото ми име, защото не го харесвам! Ама има едни индивиди, които не се съобразяват с това! И в този ред на мисли, "Ирке" също не ме кефи особено, но е в пъти за предпочитане от "Ирина"!
                    ми кат’ не те кефят, да ти викаме: - мишенцеееее?
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Може, може! П.П. На теб как ти "викат", бе?
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Може, може! П.П. На теб как ти "викат", бе?
                        миии....., тайна е !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Имах едно гадже което ми викаше "маце"- подивявах, слънчосвали са ме - също е гадно.За мен "мило" си е добре. Нищо че е разпространено. Вече когато сме двамата може да си викаме как ли не но пред компания -"Мило"

Коментар

А относно моето "фифи" или накратко "фи"някой път ще ти кажа от къде идва -на сладка раздумка със бадемов пай

Коментар

Ааа, имах едно гадже преди 2-3 години, дето ми викаше "Косе-Босе" Сега сме приятели и продължава, да ми казва така по някога, без да се усеща. Иначеее, сме си казвали "Бейби" с едно друго гадже...това ми беше най-любимо, защото си имаше история. Най-сладко е, когато са ми казвали "Мишленце"
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Ааа, имах едно гадже преди 2-3 години, дето ми викаше "Косе-Босе" Сега сме приятели и продължава, да ми казва така по някога, без да се усеща. Иначеее, сме си казвали "Бейби" с едно друго гадже...това ми беше най-любимо, защото си имаше история. Най-сладко е, когато са ми казвали "Мишленце"
                                А "сокче" не са ли ти казвали ?

Коментар

Working...
                                X