Мен ме кефи обръщението на Ал Бънди - "тиквичке"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галените имена и обръщения
Collapse
X
-
Kuku написа:Нямам жена, нямам гадже, нямам любовница.... нямам проблеми!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Kuku написа:Фичка и Сузи - едната руса, другата черна Все пак и по темата да кажа нещо - много мразя да ме наричат с умалителни, оприличаващи ме на разни плодове, животни, неодушевени предмети и прочие.... сякаш си нямам име"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
"Седя и се чудя, защо човек се сърди, кога му речеш: магаре,свиня или вол; и не се сърди - дору още се радва, - кога му речеш: пиленце, гълъбче, славейче, дори още котенце и теленце? Дали славеят принася повече полза в обществото на човеците, отколкото благородната свиня, тази производителна сила в природата на животните, на която само като погледне човек, наумява му нещо аристократическо, нещо възпитано и на дължина, и на широчина? Дали пилето има повече мозък, повече ум, отколкото почтеното магаре, този философ не само между животните, но и между човеците? Или пък гълъбът е по-непорочен и по-достоен в нещо от скопения вол, туй подобие на нашия търпелив народ?"Хр.БотевСлед този литературен увод, да си кажа, че на мойта мацка ѝ викам "мацо" или "джоджи", а тя на мене "джоджи" или "Прасчо" (защо ли?)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар