При положение че другия участник е избягал или няма гражданска мисля че би следвало да ти платят от гаранционния фонд. Разбира се ако имаш протокол от кат че другия участник е виновен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко ПТП без пострадали, освен ФИАТ-а
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Абе нещо мътен малко ми се струва разказа, ама досега се въздържах.Ама бил там, пък се разправяли за пари, пък после си тръгнал, после дошли КАТ и т. н.Малко ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Има, ама те снимат колонките, а по разказа става дума за един стоп и включване в движението, което значи далеч от обсега на колонките.А и той номера се знае, нали са се разправяли.После КАТ пък не го написали в протокола ... и не го търсили.Интересно е КАТ какво са написали в протокола.И е интересно пострадалия какво е обяснил на КАТ.Защото тук нищо не се разбира, въпреки че е написано, а не обяснява на глас..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Абе нещо мътен малко ми се струва разказа, ама досега се въздържах.Ама бил там, пък се разправяли за пари, пък после си тръгнал, после дошли КАТ и т. н.Малко ...историята ми е чиста като сълзица
Логично погледнато днес КАТ трябва да започнат с първият работен ден да завеждат бюрокрацията и ще има ходене по мъките.
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
ОК, но за да вземеш пари от застрахователя е редно в протокола да е описано какво се е случило.Данни за другия участник, дори и да е "избягал" [след като сте се разправяли] и други подробности.Напиши ни, дай да видим какво е описанието на ПТП в протокола и тогава може да ти дадем мнения по ситуацията.Застрахователите не са балъци.Дори напротив, по се приближават към скъперници и ще използват всяка подробност за да не ти изплатят обезщетение.В протокола би трябвало да е кристално ясно описана ситуацията, както и кой е виновен. Не можеш да обвиняваш КАТ в немърливост, ти подписваш протокола и казваш дали си съгласен с написаното в него. Те съобразяват написаното с това, което си им разказал, ти и свидетеля ти..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ОК, но за да вземеш пари от застрахователя е редно в протокола да е описано какво се е случило.Данни за другия участник, дори и да е "избягал" [след като сте се разправяли] и други подробности.Напиши ни, дай да видим какво е описанието на ПТП в протокола и тогава може да ти дадем мнения по ситуацията.Застрахователите не са балъци.Дори напротив, по се приближават към скъперници и ще използват всяка подробност за да не ти изплатят обезщетение.В протокола би трябвало да е кристално ясно описана ситуацията, както и кой е виновен. Не можеш да обвиняваш КАТ в немърливост, ти подписваш протокола и казваш дали си съгласен с написаното в него. Те съобразяват написаното с това, което си им разказал, ти и свидетеля ти.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Колега Манкузо, струва ми се, че си пропуснал нещо в разговора с катаджиите. Защо не са вписали номера на виновника в протокола?Аз съм бил в абсолютно същата ситуация преди години.Изкочиха ми през нощта с един пикап от "стоп", караха без фарове и бяха всички до един в пикапа пияни. (8 човека, 3 в кабината, останалите в каросерията).Аз ги блъснах странично. Те избягаха, но моята кола (Жигулката) не беше в движение (калника се беше врязал в гумата). Дойдоха от КАТ, пуснаха ги по радиостанцията на всички патрулки в града да ги издирват и ги намериха за 1 час. След което ония докараха някакъв, който изобщо преди това го нямаше там, и казаха, че той е карал. Обаче сеирджии таксиметрови шофьори се намесиха и показаха на катаджиите кой е истинският водач. Написахме протокола, на мен ми дадоха копие и си тръгнах, а тях всички ги подбраха към районното. Не знам какво е станало в последствие.
Коментар
-
Самото бягство от местопроизшествието е признаване на вината, но в протокола за ПТП се пише поне номера на автомобила, за да може съответният (твоя) застраховател да предяве регресен иск от неговия застраховател. За да стане това трябва някъде да е записан поне номера на виновното МПС. Служителита на КАТ Пътна полиция записаха ли някъде номера на МПС на избягалия водач? Ако не са го записали и нямаш Каско има да чакаш обещетение от застрахователя.Когато имат номера издирват автомобила и правят оглед. Като намерят твоята боя по него започва разследване. Преди 12-13 години някакъв го бяха ударили с Фиат Уно като моя и ме намериха на следващият ден. Питаха, разпитваха и като им показах колата видяха, че няма нито удари, нито чужда боя по колата и си тръгнаха. От тогава проблеми не съм имал, а в последствие с собственика на ударения автомобил станахме приятели. :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Десет пъти ти написахме.В протокола ИМА ЛИ ЗАПИСАНИ ТОЧНИ ДАННИ за другия участник в ПТП?Регистрационен номер поне, марка, модел, цвят на превозното средство?В протокола обаче да са записани, черно на бяло, не какво си казал на КАТ.Схема на ПТП, кой къде е бил?Реално, другия водач не е пил, не е доказано, а и ти не можеш да го докажеш, на това майната му, важното е да си убедителен пред застрахователя.А вярвай ми, не си, макар че съм сигурен, че така е станало.Но от компромисите, които си направил ти [пазарлъци за пари за да не му пишат Акт, да не го вкарвам в затвора защото бил пил и т. н.], ще пострадаш финансово.Дано не съм прав, но така ми се струва.Накрая се е получило едно голямо нищо..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ако възнамеряваш да се възползваш от камерите в бензиностанцията е желателно да стане в най-скоро време, защото всичко което не им трябва в даден момент се трие.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Re: Леко ПТП без пострадали, освен ФИАТ-а
mancuzo написа:Здравейте, преди няколко часа ми потрошиха предницата и виновника запали и изчезна!!! Няма да изпадам в подробности! Викнах КАТ, чаках 3 часа, те дойдоха и претупаха набързо нещата! Ок сега какво? Имам протокол от КАТ, имам и крив капак, фар трошнат, спукана броня! Каква е следващата стъпка по каналният ред? Дайте съвет моля, какво да го правя тоя протокол на КАТ, колко време им трябва на Гразданската Отговорност застрахователи да ми покрият щетите?
Коментар
-
mitakkk написа:Дано при теб да не е така - но аз за Лев инс неискам да чувам- те вече са в моя ’ignor" списък!Аз само веднъж съм ползвал застраховка на виновен, дето ме е ударил в ЛевИнс и съм предоволен от резултата... Ама всичко зависи от експерта им, който ще ти описва щетите... Аз взех доста отгоре тогава.
Коментар
-
Immortal написа:mitakkk написа:Дано при теб да не е така - но аз за Лев инс неискам да чувам- те вече са в моя ’ignor" списък!Аз само веднъж съм ползвал застраховка на виновен, дето ме е ударил в ЛевИнс и съм предоволен от резултата... Ама всичко зависи от експерта им, който ще ти описва щетите... Аз взех доста отгоре тогава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар