Здравейте, преди няколко часа ми потрошиха предницата и виновника запали и изчезна!!! Няма да изпадам в подробности! Викнах КАТ, чаках 3 часа, те дойдоха и претупаха набързо нещата! Ок сега какво? Имам протокол от КАТ, имам и крив капак, фар трошнат, спукана броня! Каква е следващата стъпка по каналният ред? Дайте съвет моля, какво да го правя тоя протокол на КАТ, колко време им трябва на Гразданската Отговорност застрахователи да ми покрият щетите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко ПТП без пострадали, освен ФИАТ-а
Collapse
X
-
Леко ПТП без пострадали, освен ФИАТ-а
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Re: Леко ПТП без пострадали, освен ФИАТ-а
mancuzo написа:Здравейте, преди няколко часа ми потрошиха предницата и виновника запали и изчезна!!! Няма да изпадам в подробности! Викнах КАТ, чаках 3 часа, те дойдоха и претупаха набързо нещата! Ок сега какво? Имам протокол от КАТ, имам и крив капак, фар трошнат, спукана броня! Каква е следващата стъпка по каналният ред? Дайте съвет моля, какво да го правя тоя протокол на КАТ, колко време им трябва на Гразданската Отговорност застрахователи да ми покрият щетите?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Дано си му записал номера.Иначе, най-важното е че ти зи жив и здрав, на колата майната и, ламарини са това..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ПТП-то е супер глупаво !!! Виновникът не искаше да си разменим ГО полиците защото ( е пил бирички в бензиностанцията) където ми размаза предницата на Пунто-то! Забележете, че аз бях спрял зад него на знак стоп и го чаках тоя боклук да си навлезе в пътя. Бях на спирачка и чаках, но дочаках неговата рязка задна и не ме видя! На скапаният му бус абсолютно нищо не му се случи защото ме нацели с едната си панта, а на мен ми причини щети за 300/400 лева от място. Предложи ми някакви смешни пари с които мога да си купя един фар и когато не ги взех си тръгна. Снимах си номера му, после чаках 3 часа + 40 минути писаници за протокола на КАТ. Колата си е в движение но и трябват тонове силикон за фара и малко изпъване на металните решетки пред радиатора, изправяне на предния капак и разни такива досадни простотии които трябва да правя в тоя студ.Въпроса ми е следният. Каква е следващата стъпка със застрахователите от ГО при положение че другия е напуснал ПТП-то? Лев Инс е ГО. Къде да я карам, кога да я карам, незнам какво да правя и съм леко казано бесен и в безисходица. Разчитам на качествен съвет от вас, понеже тука се подкрепяме и имаме опит в много аспекти покрай нашите фиатки, били те евтини или нови .CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Абе щом му умаш номера те КАТ ще го извикат и тебе също.И акт ще му праснат.Ама доста време ще мине докато видиш пари.Не бързай да оправяш колата - ще трябва оглед от застрахователя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Какво пише в тоя протокол? Кой е виновен?След като го имаш, не тря6ва ли в 3 дневен срок да отидеш в неговата застрахователна?Мен като ме удариха ми изплатиха парите за около 20 дни, така че не се отчайвай.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
и на мен за 20 дни ми платиха , но на другия ден след ПТП-то бях завел щетата и сумата не беше никак лошаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
mancuzo написа:Въпроса ми е следният. Каква е следващата стъпка със застрахователите от ГО при положение че другия е напуснал ПТП-то? Лев Инс е ГО. Къде да я карам, кога да я карам, незнам какво да правя и съм леко казано бесен и в безисходица. Разчитам на качествен съвет от вас, понеже тука се подкрепяме и имаме опит в много аспекти покрай нашите фиатки, били те евтини или нови .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Истината е такава, че в момента КАТ е трябвало да пусне микробуса за издирване. След това вече трябва да се докаже, че наистина той те е ударил и тогава с протокола от КАТ да отидеш при неговите застрахователи от ГО. Досега три пъти ми е плащано от ГО и трите пъти съм бил доволен от сумата. Плащането става за 20 работни дни ако не се лъжа. Само третият път чаках няколко месеца защото въпроса за удара можеше да се оспорва от другата страна и трябваше другата страна да си получи наказателното постановление, един вид с разписването си той се съгласява, че е виновен. Просто човека няколко месеца не отиде до КАТ да си получи наказанието и да си вземе талона на книжката.
Коментар
-
Колега, само свидетели да ти дотрябват!!! Аз и поне още двама колеги от форума бяхме точно на 10 метра и видяхме всичко! Тоя беше видимо пиян, предложи ти пари за да не викате КАТ, след което избяга, като видя че на него му няма нищо! Само трябва да синхронизираме историята, и имаш свидетели
Коментар
-
Голям късметлия е колегата, че сте били там на близо и сте видели случая в подробности. Свидетели, с които няма родствена връзка ще му свършат добра работа в случая. Всъщност, без тях е заникъде, да не го изкарат даже, че той се е натресъл отзад! Ще си вземе парите много по-бързо от оня, като му даде да разбере, че ще го съди и има свидетели за случката. Ъъъъъ... Ако вземе нещо от застрахователя, може да му ги върне, е, ако не ги изпие със свидетелите...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Трудно доказуемо е,че е бил в нетрезво състояние в момента на случилото се.Трябвало е на момента да се даде номера на избягалия на властите!Все пак го пуснете за издирване да може да си получиш парите за щетата от застрахователя му!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Трудно доказуемо е,че е бил в нетрезво състояние в момента на случилото се.Трябвало е на момента да се даде номера на избягалия на властите!Все пак го пуснете за издирване да може да си получиш парите за щетата от застрахователя му!CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
По ое мнение отиди при твоите застрахователи да питаш какво се прави в тази ситуация. Ако те не знаят, то кой друг. Не би ме учудило да се наложи да заведеш дело. А в кат всичко се случва мноооооооого бавно. Ако не ходиш да даваш зор ... Кофти ситуация. Дано да се оправиш скоро.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар