Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за B1 категория

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за B1 категория

Искам да попитам с Б1 коатегория мога ли да карам фиат seicento?

Колко тежи Fiat 600?И мисля, че дори и да е под 550 килограма, пак няма да можеш да я караш до навършване на 18 години.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Тази категория е просто пилеене на пари !
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Принципно по закон не можеш, но имам един приятел, който караше първо UNO, после seicento точно с B1. Спирали са го няколко пъти и не е имал проблеми, но гаранция няма..
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

Защо да е пилеене на пари?Спокойно може да се кара почти всякаква кола. Повечето си карат нормални коли, нисък клас. Много младежи си карат и Пунто/Корса/Поло. Освен това на старите книжки пишеше отпред Б, а отзад по код се разбираше, че е Б1. На новите обаче си пише Б1.

Коментар

Под 18 няма как да кара каквато и да е кола. Законно имам предвид. Иначе, нека си има документ.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Да според закона няма такава кола, поне не масова. Дори Смарт не се вписва

Коментар

Ако с б1 ще мога да каарам пунто щее перфектно, понеже имаме пунто мк2, по закон е до 550кг кола, но ако няма да ми правят проблем с пунто щее супер.

Коментар

зависи колко е нервен полицая който те спира но по закон нямаш право да я караш
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                    зависи колко е нервен полицая който те спира но по закон нямаш право да я караш
                    Така е да, но моята приятелка караше СУВ с Б1 доста често. Спирали са ни няколко пъти, но винаги са ни пускали. Хубавото(ако може така да се каже) е, че като не си изряден по закон(имам предвид 550те кг.) тя поне беше изключително стриктен шофьор и сега си изкара Б и продължава да кара внимателно. Вече има изградени навици.

Коментар

Working...
                    X