Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свалиха ми стикерите на Абарт :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свалиха ми стикерите на Абарт :(

Някакаъв тъп малоумник ми е свалил стикерите на Абарт от колата. Полудях като видях, че ги няма Ако разбера кой е ще му спукам гумите... и 4-те Незнам кой ще ги свие. Само някой фиатаджия ще да е, на друг не му трабват ... мислех, че има някаква колегиалност. Ще си поръчам нови, голяма работа, но е супер селско ебати.
    Прикачени файлове
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Мамичката им!!! На мен ми крадат за втори път капачките на вентилите на гумите!!!

Коментар

me_to_u написа:
      Мамичката им!!! На мен ми крадат за втори път капачките на вентилите на гумите!!!
      Абе това за капачките да не би да е организирано? И при мен ми ги крадат и аз само си купувам нови Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
      Porsche 944 S2
      http://www.valmcrae.snimka.bg/
      http://vbox7.com/user:val_mcrae
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Бях си взел едни много готини капачки за гумите и .... на следващата сутрин ги нямаше-от тогава сама на пласмасови си карам.
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
          Бях си взел едни много готини капачки за гумите и .... на следващата сутрин ги нямаше-от тогава сама на пласмасови си карам.
          Затова си карам с черни стилни капачки и няма да ги сменя, ако не ми изпаднат, защото са спукани
          "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
          Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Ооо момчета, тва с капачките особено ако са алуминиеви и лъскави, заминават по БМХ-овете на лапетата от квартала. Един път хванах едни двама да ми отвиват и по 1 шамар и мислех да ги карам на тяхните да ги видят какво правят скъпите им синковци ама ме дожаля и ги пуснах. Поне 4 пъти са ми ги отвивали и то все лачени и готини капачки, най ме беше яд имах едни с емблемка на фиат Та това е дело на малчугани, да знаете

Коментар

А аз имам такива на които пише марката на джантите и един ден просто бяха изчезнали.След три дни ги видях на колелото на едно хлапе и го накарах да ми ваърне и четирите
              COUPE 1.8 16V
              Volvo XC90 T6

Коментар

Мамичката им. Тва е някаква ултра селска мода явно. Имах едни червени капачки, гепиха ги. Сложих си други, и тех ги гепиха. Сложих едни черни. Стояха стояха .. рших че са се кротнали пак сложих червени и пак улетеха. Абе да дойде и да ми каже ... ще му дам. Ма тва е .... без коментар !!!

Коментар

Еми емблемите дето къртят да не е друго.Преди време откъртиха една от един Мерцедес и му беха съсипали боята отзад на капака с отверки или де да знам с какво и аз.....Капачките на мен са ми пластмасови и не ги пипат ама то и тасове има и е малко неудобно.Отделно все някой комшия виси по прозорците и ше ги види а през нощтта свети голяма лампа и малко не пипат....ама иначе да разни де4урлига са и за емблемите и за капачките убеден съм!Преди като карах бус-а едно хлапе на 15-тина някъде ме нанвиваше да му возя крадените джанти (алуминиеви) с бус-а за да не се виждат за да ги сдава за желязо за да се надруса за пореден път.....смятайте докъде са стигнали вече...
                  Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Working...
                  X