Здравейте колеги! Имам следната идея, а именно да си направим клубен календар с коли от форума..... ако има такъв нека бъде изтритя моята тема.... бих се заел до някъкво ниво с нещата по въпроса с календара.... но сам няма да мога да се справя.... Дайте първо да решим искаме ли или не календар с нашите коли....да се пуснат снимки и да се гласува.... Поздрави на всички, ДимитърКоригирано заглавие.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Календар на 'ФИАТ Форум България'?!
Collapse
X
-
vaskoni_1980 написа:аз пък чак сега разбирам че има календариAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе има там нещо ама то като има фиати само от новото поколение и не е интересно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Абе има там нещо ама то като има фиати само от новото поколение и не е интересно!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
е аз предпочитам по-стари но добре направени автомобили... все пак мисля че би трябвало да има добре направени ТИПО, ТЕМПРА.... няма ли някой с яки снимки на колата си?! толкова ли няма "тупалки" из форума.... нека има както и нови така и стари фиати... аз немисля че има нещо интересно в новите фиати.... та те са на всеки билборд....Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
Не знам за други коли, но возилото на колегата GbGz според мен трябва да го има на календара.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Точно това се опитвах да кажа и аз. Да има снимки на добре направени коли, не на дърти кошници или пък на съвсем обикновенни брави!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар