Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подово покритие за гараж,съвети???!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ок,утре ще го щракна и ще ви го покажа

Коментар

Re: Подово покритие за гараж,съвети???!?

nov_s_fiat написа:
      Живея близо до Благоевград,та ако има колеги от тук и знаят къде има по-евтини плочки в региона,нека дадат съвет. благодаря много
      Късно виждам темата ти колега, иначе можех да те ориентирам къде, какво и как, но след като вече си свършил ремонта и си доволен, това няма значение Иначе много добре те разбирам... Преди 1-2 години и аз бях горе долу в същото положение. Новото строителство в 90% от случаите е пълен боклук и реално след ремонта си купуваш имота още веднъж Поне при мен горе долу така излезе.Добре си решил за гранитогреса, моя откакто го сложих не е мръднал, много лесно се поддържа и най-важното - естетически стои добре Ето една снимка - преди и след:Втората е от скоро, т.е. това е след около година и половина експлоатация. Ще следя темата, интересно ми е да видя как си го направил. И-и-и, разбира се, честито!

Коментар

баси гаража ,то мяза на хола вкъщи
        Nissan Primera 1.6 16v P11
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
          Липсват само камина, дълбок фотьоил, ТВ и масичка с лула тютюн и чаша с нещо в нея.Браво.
          Fiat Punto 1,1- 1996г.
          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

kantarev написа:
            Абе той си е снимал хола, а към терасата - вместо дограма си е сложил гаражна врата

Коментар

Колега "profusion" , тези плочки дето са на пода, ако им набия един крик да вдигна кола 1,5-2т ще издържат ли?

Коментар

nelegalniq написа:
                Колега "profusion" , тези плочки дето са на пода, ако им набия един крик да вдигна кола 1,5-2т ще издържат ли?
                Че защо трябва тплкова екстремално да го прави човека . Подлага се дъска на крикът и готово. Пък и като гледам , колегата е табиетлия - пази си нещата явно .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

nov_s_fiat написа:
                  ...Наскоро го купих и е с характерната недобре направена и неподравнена от строителя замаска.
                  Тук е важния момент- замазката да е всякаква, но поне да е здрава. Че ако е слаба, каквото и да сложиш ще е до време. Мой съвет - мозайка, без да я търкаш, ай’ся, гараж е.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

А зимно време като се вкара колата със сняг набита отдоло на сутринта в какво състояние е пода ? Вода навсякъде по плочките или се изтича някъде защото под вратата едва ли може . Питам просто от любопитство защото и на мен ми минаваше през главата такава мисъл но като гледах какви локви има сутрин в гаража ми ако не беше че е с циментова замаска та попиваха в нея невиждах начин къде ще отиде водата . А не дай боже да капе макар и капка масло от някъде .Иначе евала за направата . :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, на твоите дертове отговорът е един - сифон

Коментар

Ама тук не виждам сифон, пък и не във всеки гараж има възможност за сифон.

Коментар

Коцев, отводнителен канал (с решетка от този тип) има точно пред гаража. Замаската е направена с такъв наклон, че да отвежда водата навън. Няма задържане на вода. Под вратата умишлено съм оставил и няколко милиметра луфт.

Коментар

Евала тогава . Обаче като знам че със топенето на снега пада и кал и сгурия и пясък и всичко на сутринта като изкарам колата е на купчинки дето са били гумите . После вечерта го прибирам тоя буклук с лопатка и изхвърлям . на другата вечер пак . За лятно време няма проблем но в киша и сняг си е да не ти казвам . После зависи и къде живееш . Ако те лепне нашия студ през зимата то водата ще е замръзнала още преди да е излязла под вратата навън . :D

Коментар

Чудя се тези майстори замаСват ли или замазват ...гаче е второто Език мой , враг мой ...
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                                Чудя се тези майстори замаСват ли или замазват ...гаче е второто Език мой , враг мой ...
                                Това е защото сме били в различни училища.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                                X