ок,утре ще го щракна и ще ви го покажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подово покритие за гараж,съвети???!?
Collapse
X
-
Re: Подово покритие за гараж,съвети???!?
nov_s_fiat написа:Живея близо до Благоевград,та ако има колеги от тук и знаят къде има по-евтини плочки в региона,нека дадат съвет. благодаря много
Коментар
-
Подово покритие за гараж,съвети???!?
nelegalniq написа:Колега "profusion" , тези плочки дето са на пода, ако им набия един крик да вдигна кола 1,5-2т ще издържат ли?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Подово покритие за гараж,съвети???!?
nov_s_fiat написа:...Наскоро го купих и е с характерната недобре направена и неподравнена от строителя замаска.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
А зимно време като се вкара колата със сняг набита отдоло на сутринта в какво състояние е пода ? Вода навсякъде по плочките или се изтича някъде защото под вратата едва ли може . Питам просто от любопитство защото и на мен ми минаваше през главата такава мисъл но като гледах какви локви има сутрин в гаража ми ако не беше че е с циментова замаска та попиваха в нея невиждах начин къде ще отиде водата . А не дай боже да капе макар и капка масло от някъде .Иначе евала за направата . :D
Коментар
-
Humppa
-
Коцев, отводнителен канал (с решетка от този тип) има точно пред гаража. Замаската е направена с такъв наклон, че да отвежда водата навън. Няма задържане на вода. Под вратата умишлено съм оставил и няколко милиметра луфт.
Коментар
-
Евала тогава . Обаче като знам че със топенето на снега пада и кал и сгурия и пясък и всичко на сутринта като изкарам колата е на купчинки дето са били гумите . После вечерта го прибирам тоя буклук с лопатка и изхвърлям . на другата вечер пак . За лятно време няма проблем но в киша и сняг си е да не ти казвам . После зависи и къде живееш . Ако те лепне нашия студ през зимата то водата ще е замръзнала още преди да е излязла под вратата навън . :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар