Привет колеги!Сигурно като много от вас и аз останах без работа!Днес ходих до една агенция за най-обикновенна консултация!Както и очаквах поискаха ми 30 лв и подчертаха,че срока за който ще ми "търсят" работа е 3 месеца!Не съм много обнадежден и се чудя дали ще съм поредният лапни-шаранко!Ако може колегите от Варна които са се сблъсквали с подобни агенций да изкажат мнение!На коя агенция може да се разчита и на коя не!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агенции за подбор на персонал във Варна
Collapse
X
-
макар и да не съм се сблъсквал с агенции точно във Вн, а само в Сф, в 99.9 % от случаите съм оставал разочарован. понякога обаче читавите фирми си пускат обяви и през агенция, за да имат по-голям избор евентуално, обаче по мой наблюдения сериозните фирми поемат разходите в този случай и не те товарят теб с някакви простотии. В конкретния случай кой гарантира, че ще ти търсят въобще работа, може само да си бъркат в носа и това е. Не е зле да напишеш тук какво търсиш, може някой да помогнеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Агенции за подбор на персонал във Варна
i4kin написа:Привет колеги!Сигурно като много от вас и аз останах без работа!Днес ходих до една агенция за най-обикновенна консултация!Както и очаквах поискаха ми 30 лв и подчертаха,че срока за който ще ми "търсят" работа е 3 месеца!Не съм много обнадежден и се чудя дали ще съм поредният лапни-шаранко!Ако може колегите от Варна които са се сблъсквали с подобни агенций да изкажат мнение!На коя агенция може да се разчита и на коя не!Благодаря предварително!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
пробвай jobs.bg - там е по-вероятно да намериш работа, отколкото в някоя агенция - масово обявяват фалшиви работни места и цоцат пари от хора в нужда. А тая агенция те е минала, според закона не трябва да искат пари от търсещите работа. Ако ти се оплаква, можеш да се оплаеш, че са ти взели париВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар