здр колеги.сутринта в 8 часа ми вдигат колата по член 98 ал 1 точка 6 която гласи,че съм спрял на по малко от 5 метра от кръстовище.въпросите ми са няколко.някои знае ли конкретно колко точки и колко е паричната глоба.има ли смисъл да обжалвам при положение,че нз как точно смятат 5 м,но колата беше спряна на улицата до блока ми и просто заради училището,болницата и кафетата които са около него нямаше каде да паркирам вечарта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е глобата за вдигната кола от паяк по чл.98 ал.1 т.6
Collapse
X
-
Re: кат-паяци
rex_nik1 написа:здр колеги.сутринта в 8 часа ми вдигат колата по член 98 ал 1 точка 6 която гласи,че съм спрял на по малко от 5 метра от кръстовище.въпросите ми са няколко.някои знае ли конкретно колко точки и колко е паричната глоба.има ли смисъл да обжалвам при положение,че нз как точно смятат 5 м,но колата беше спряна на улицата до блока ми и просто заради училището,болницата и кафетата които са около него нямаше каде да паркирам вечарта.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
мерси за толкова бързия отговор.колата я свалих веднага те тамън я вдигаха като слезнах.много жалка е нашата работа българска.вече трябва и с метър в колата да имам да гледам дали са 5 метра или не и то не за друго ами защото не мога да паркирам пред нас.тука на моята улица винаги има спряли коли там...и по никакав начин не пречеше на движението.всички от блока паркираме така,че минаването да е съвсем нормално(еднопосочно е движението)
Коментар
-
rex_nik1 написа:мерси за толкова бързия отговор.колата я свалих веднага те тамън я вдигаха като слезнах.много жалка е нашата работа българска.вече трябва и с метър в колата да имам да гледам дали са 5 метра или не и то не за друго ами защото не мога да паркирам пред нас.тука на моята улица винаги има спряли коли там...и по никакав начин не пречеше на движението.всички от блока паркираме така,че минаването да е съвсем нормално(еднопосочно е движението)Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
rex_nik1 написа:платих 29лв.и имам акт....взеха ми талона до 1 месец в кат ,което дефакто значи до 2 месеца точно за това мисля че мога да обжалвамRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Мен ме глобяваха 3 пъти по този начин,но няма как да спра през 3 блока.В блока повечето хора имат по 2-3 коли и около 20 служебни коли,аз сум с една и няма къде да спра и 2 пъти ме глобиха от паяка. Нали да правят пари,а и реално като няма къде да спреш.....спираш където мислиш,че можеш."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
kiselo написа:rex_nik1 написа:платих 29лв.и имам акт....взеха ми талона до 1 месец в кат ,което дефакто значи до 2 месеца точно за това мисля че мога да обжалвамFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Брои се 5 метра от края на кръстовището. Щом са те вдигнали явно е била значителна разликата от 5 метраhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар