знам, че тук има доста компютърджии, има ли някой запознат със сиско, по-точно CCNA за да му задам няколко въпроса на лично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересувам се за сиско академиите
Collapse
X
-
oduh написа:Ако водещия курсовете разбира, то тогава ползата е огромна. Лошото е, че понякога курса представлява - "четете си лекцийките и питайте". Карах CCNA във ФМИ преди 3-4 години - там не е за препоръчване според мен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз карах в НБУ, там ни дадоха и рутури и суичове и кабели, всичко. И да се упражняваме на тях, никакви емулатори. Обаче имай в предвид че циско на три годин сменят материала. Аз втората година се паднах преди смяна, и се прецаках щото за да ме изпитат по това което съм учил, трябваше да взема три семестъра за един. И резултат е красноречив.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Аз карах в НБУ, там ни дадоха и рутури и суичове и кабели, всичко. И да се упражняваме на тях, никакви емулатори. Обаче имай в предвид че циско на три годин сменят материала. Аз втората година се паднах преди смяна, и се прецаках щото за да ме изпитат по това което съм учил, трябваше да взема три семестъра за един. И резултат е красноречив.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар