Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По светло и насред София...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По светло и насред София...

Отмъкват мерцедес пред очите на КАТ Дързък крадец отмъкна последен модел
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

...

Коментар

Ххахаха е на тва му се вика да нямаш късмет.Добре де а спътникът му какво е правел извън возилото.Обикновенно при патрулката отива само шофъора?!?А пичовете с Астра-та не са ли запрашили след него?Не че ще го стигнат ама все пак ей така за респекта.....
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

пича дет е до него е бил синът на собственика и му е занесъл гсм-а на шофера че му е зззз отделно е работела колата че е пуснат бил климатика..... ония са били с ауди и казали ми ние няма да можем да го стигнем но не са се обадили да кажат да я зесекат намирисва там тая работа с полицаите направо никаква реакция
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Mitko написа:
          Аз в случая бих подал жалба и ще съдя куките. За мен 100% са комбина.
          1000% постановка!Няма станции ли кво...?

Коментар

И аз смятам че има игра ама въпроса е кой е в играта ... Въпреки че е посред бял ден историята ми се стува доста "мътна" от където и да я погледнеш
            VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Твърде е възможно и чингитата да са били " менте" , не пише нищо по въпроса ?.......
              Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
              ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.

Коментар

peho написа:
                  Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.
                  да ама не ако си прочетеш договора там пише ако си оставиш ключовете на колата не ти признават каското както със касетофона е
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Да ама забележете другото - мен като ме спрат се чува едно "изгасете двигателя на автомобила" и т.н......та се замислям дали цялото наистина не е за парички от застрахователя.Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......Абе много мътна е цялата работа.

Коментар

Има! Червено мисля..Един път ме спря..Бракувано сигурно
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

zfa159 написа:
                        Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......Абе много мътна е цялата работа.
                        Изказваш се малко прибързано. Ти чете ли съботния "Труд", там го имаше аудито на снимка.

Коментар

Абе колеги Големи глупости се изляха тук Че цялата работа нещо помирисва .. и аз съм на това мнение. Обаче има и нещо друго. Колата е кабрио и в същия ден грееше яко слънце, така че .. тва че е работел двигателя заради климатика е простотия Освен това. Някои казват че е постановка заради застраховката. Е явно са твърде неуки, защото не са пуснали жалба. А без тази жалба, забрави за пари от застраховката Колкото до ауди-тата. Има Една 80-тка съм виждал и едно ТТ. И двете са в София. На снимката е 80-тката Освен това в закона пише че като те спре контролен орган, ти оставаш в колата докато не ти разпореди друго. В случая дори и да му е разпоредено да излезне, другия е нямал абсолютно никаква работа да излиза от автомобила и дори е бил в нарушение на закона. Не го мислете пич-а с мечока За да си го купи, не е случаен. Ще си купи друг

Коментар

Да аз днес разбрах за червеното Ауди и се извинявам за изказването ми.ТТ-то го знам ама с него могат да го стигнат мерцедеса.Добре а защо не са пуснали жалба тогава....къде е логиката да ти гепят колата и дори да не се помъчиш да я откриеш по някакъв начин - или може би просто собственика добре си знае че по административен (законен) път няма да си я върне никога и не му се занимава с простотии ами е казал на който трябва да я намери заедно с крадеца......

Коментар

Именно. Аз съм 100% сигурен че мергело е с пълно каско. Пускаш си една жалба .. 3 месеца мисля че е срока и след тва ти изплащат всичко до последната стотинка.

Коментар

Working...
                              X