Отмъкват мерцедес пред очите на КАТ Дързък крадец отмъкна последен модел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По светло и насред София...
Collapse
X
-
Ххахаха е на тва му се вика да нямаш късмет.Добре де а спътникът му какво е правел извън возилото.Обикновенно при патрулката отива само шофъора?!?А пичовете с Астра-та не са ли запрашили след него?Не че ще го стигнат ама все пак ей така за респекта.....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
пича дет е до него е бил синът на собственика и му е занесъл гсм-а на шофера че му е зззз отделно е работела колата че е пуснат бил климатика..... ония са били с ауди и казали ми ние няма да можем да го стигнем но не са се обадили да кажат да я зесекат намирисва там тая работа с полицаите направо никаква реакцияLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.
Коментар
-
peho написа:Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Да ама забележете другото - мен като ме спрат се чува едно "изгасете двигателя на автомобила" и т.н......та се замислям дали цялото наистина не е за парички от застрахователя.Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......Абе много мътна е цялата работа.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Orcinus
zfa159 написа:Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......Абе много мътна е цялата работа.
Коментар
-
Абе колеги Големи глупости се изляха тук Че цялата работа нещо помирисва .. и аз съм на това мнение. Обаче има и нещо друго. Колата е кабрио и в същия ден грееше яко слънце, така че .. тва че е работел двигателя заради климатика е простотия Освен това. Някои казват че е постановка заради застраховката. Е явно са твърде неуки, защото не са пуснали жалба. А без тази жалба, забрави за пари от застраховката Колкото до ауди-тата. Има Една 80-тка съм виждал и едно ТТ. И двете са в София. На снимката е 80-тката Освен това в закона пише че като те спре контролен орган, ти оставаш в колата докато не ти разпореди друго. В случая дори и да му е разпоредено да излезне, другия е нямал абсолютно никаква работа да излиза от автомобила и дори е бил в нарушение на закона. Не го мислете пич-а с мечока За да си го купи, не е случаен. Ще си купи друг
Коментар
-
Да аз днес разбрах за червеното Ауди и се извинявам за изказването ми.ТТ-то го знам ама с него могат да го стигнат мерцедеса.Добре а защо не са пуснали жалба тогава....къде е логиката да ти гепят колата и дори да не се помъчиш да я откриеш по някакъв начин - или може би просто собственика добре си знае че по административен (законен) път няма да си я върне никога и не му се занимава с простотии ами е казал на който трябва да я намери заедно с крадеца......Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар